Şimdi Ara

Xbox360 Oyun Yazma Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Magic ve Princo marka iki ayrı DL Dvd aldım ve tam 7 adet boş DVD yalan oldu... Ya yarım kalıyor yazarken I/O hatası diye bir zımbırtı geliyor uyarı olarak, ya da bittikten sonra Xbox 360 "Unreadable Disk" hatası veriyor.

Nedendir bu?.. Xbox360'ı alırken yanında gelen Verbatim DVD'ler gayet iyi çalışıyor, lakin bunlar ya yazılmıyor ya çalışmıyor. Verbatim alayım diyorum ama onlar da yalan olursa ekonomik açıdan çökerim. Yardım bekliyorum.

p.s: Oyunları ya IMGBurn ile ya da CloneCD ile, 2.4x hızında yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U2ME2 -- 14 Haziran 2010; 22:20:00 >

• verbatim alacaksın gerisi yalan
  • Verbatim.

Başka DVD'lere hiç bakmayın arkadaşlar, DVD Writer'dan şüphelendim, Xbox'dan şüphelendim sadece Verbatim gerekliymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

verbatim alacaksın gerisi yalan

Hocam şu oyunlar nasıl yazılıyor?Cihazı yeni aldım.Dün ilk oyunumu da indirdim.Fakat klasörün içinde dosyaların bir kısmı rar bir kısmı başka bir formatlı dosya.Sitelerde anlatıldığı gibi .iso veya .dvd dosyası yok.Acer dvd rw 'lı laptop'um var. 2tane de verbatim dual dvd aldım.Fakat nasıl yazmam gerektiğini bilmiyorum.
  • Bu konu nasıl kilitlenmemiş zamanında hayret
  • acaba 80-100tl'ye aldığımız oyunların cd'leri verbatım mı?gerisi yalanmış ya..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD'ye oyun yazma ...
    13 yıl önce açıldı
    Ps2 Usb'den Oyun oynama
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.