Şimdi Ara

XBOX360 ısınma sonucu kapanma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 4gb mat siyah xbox 360 cihaza sahibim.
    Son 2 gündür fan çok sesli çalışıyordu.Cihaza ellediğimde herhangi bir aşırı ısınma durumu yoktu.
    Bugün oyun oynarken cihazı açtıktan sonra 5dk geçtikten sonra uyarı çıktı.Cihazın aşırı ısındığını ve kendini korumaya alması için kapandığını yazdı.
    Kırmızı ışık yanıp sönerek kapandı.

Cihazın bulunduğu yer açık ve havadar.Cihazı yatay konumda kullanıyorum.
    Ne yapmam gerekiyor,yardımcı olursanız sevinirim.

Edit:Cihaz tamamen orjinal jtag vs.yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jagatai38 -- 5 Temmuz 2015; 22:41:33 >

• Anakartini ve modelini yazar misin? Eger slim veya yeni elite ise pek problem olmaz ancak ilk cikan model (adini unuttum ) sorun yaratabilir. Gerci 4 gb demissin 4 *gb si yok ilk cikanin diye hatirliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam anakartını nasıl öğreneceğim bilmiyorum ama kutuya baktım 'xbox 360 s' yazıyor.Bugün cihazı açtım ve oyuna girdikten 1-2 dk sonra cihaz gene aşırı ısınma önlemi olarak kapandı.
    Nasıl bir tamir yolu izlemeliyim?Cihaza ek fan mı taktıracağım yoksa durum daha mı vahim?
  • 24 saatin 13 15 saatini oyunla geçirdiğimi biliyorum cihaz banamısın demedi xbox 360 4gb slim belki bir.sorun olabilir yada eski uretim olabilir arastirmanda fayda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slim kullanıyorum hiç böyle şeyle karşılaşmadım. Kabloları doğru takmak havalandırmanın iyi olması toz almaması vs de gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jtaglı makinede 80 derece gördüm fanlar kapalıydı, şimdi açtım 50 dereceye düştü sen de kesin bir sıkıntı var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Ani Kapanma Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Oyun oynarken hdd kapanma problemi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.