Şimdi Ara

XBOX360 ile ilgili sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu aletin içinde 20GB lık hadd yokmuş...

Bu harddisk bildiğimiz HDD mi, daha önceden ilk Xbox lara normal HDD takılıomuş diye duymuştum, öyleyse ben ucuza bunu alayım kendi 40 lığımı takayım...

Bir diğer soru, hadi buna takamadık HDD diyelim, peki korsan oyunlar nasıl oynanır?

Orjinal oyun mu almak lazım.. .Sanırım Chip daha çıkmadı...

• chip çıkmadı ama hazır yani 1 ay sonra falan çıkacak
  • 2.5" lik notebook HDD si kullanılıyormuş. Notebook disklerini dışardan alıp takabiliriz diye düşünüyorum, Core mu alsam HDD li mi alsam, yoksa ucuza Xbox mu alsam kararsız kaldım...

Bİr de PSP var tabi...
  • Arkadaşım şu anda Xbox 360 belirsizlikleri var. 2.5" lik Notebook harddiski kullanıyor ama bu harici bir şekilde satılıyor direk aldığın bir notebook HDD'sini şu an için takamazsın.
    Bu çip söylentilerini de anlamış değilim başka bir başlıkta bir açıklama yapmıştım şu anda bu şekilde bir şey yok ama üzerinde çalışıldığı doğru, henüz çip falan yok ortada ilgili başlık: Xbox 360 Çip Konusu, bir deXbox 360 İncelemesi HDD'li olması dışında başka şeyleri de burada göreceksin ona göre karar ver derim.

Benim tavsiyem eğer yeterli paran varsa ve temin edebiliyorsan Xbox 360 almak. Ama çip olayına gireceksen bunda biraz sabır gerek. Yalnız Xbox 360 direk Online bağlı olduğundan yani sistem üzerinde ileride oyunlar gerektirirse update etmek isteyecektir çip olayı o zaman nasıl olacak bilmiyoruz bakalım göreceğiz. Şu an normal Xbox ise gayet düzgün çalışır ve oyunları bulunur durumda.

PSP konusunu hiç açmayalım :) Orası da ayrı bir terane, PSP ile ev konsollarını bir tutmayalım derim yani PSP eğer oyun meraklısıysan şart ama bir alternatif olamaz. Yani KONSOL tek başına olur, PSP bence tek başına olmaz (çünkü oyun keyfi konsolda alınır), KONSOL + PSP en iyisi ki bunu tavsiye ederim yolda oyun oynamak, tatilde, seyehatten, yatmadan önce .. Artık sana kalmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djbald -- 5 Ocak 2006 23:08:51 >

• 300doalrlık core systemi alırım ama öteki pahalıya gelir...XBOX alacağıma coe system almak sanırım daha mantıklı... Yurtdışından sipariş vereyim en iyisi
  • beyler bilmediğimden soruyorum

PAL ile NTSC arasında ki fark nedir,ben hangisinden almalıyım
  • ntsc amerıka avustralya ve kaponya pal ise avrupa versiyonudur.sen pal almalısın değişik bişe yok yani...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yalnız Premium ile Core arasında 100 dolar/Euro var.Ama bunları dışarıdan alsan iki katına alabiliyorsun.O yüzden premium paket almak daha mantıklı ...
  • 2 katımı senı kandırmışlar hemen kısa bir hesap avrupa için
    premıum 400euro =660ytl
    core=300euro =495ytl fark=660-495=165ytl

kumanda + kulaklık + hdd + kablosuz oyun kolu bunlar core da olmayanlar

kumanda=35 euro = 56ytl
    kulaklık =21 euro = 36ytl
    kablosuz oyun kolu= 54 euro = 90ytl buraya kadar toplam=180ytl bu ürünlerle beraber core sistemle premıum aynı fıyatta denılebılır.
    ama premıum da hdd var onun fiyatını bilmiorum ama 100 ile 130ytl arası gibi bişe yanı fark hdd.

ama şunuda unutmamak gerekkı hesap yaparken wirelessı da kattık ve core sistemde kablolu oyun kolu mevcut onun fiyatını düşersek;

42euro = 70ytl

sonuç;
    sadece hdd siz bir core sistemle premıum aynı denılebılır.premıumda hdd=120ytl
    coreeda kablolu oyun konsolu=70 ytl

120-70=50 ytllık fiyat farkı varmış demekki. o kadar abartmayada gerek yok ben sahsen bulamadım premıum gittim core aldım gayette mantıklı.

not=fiyatlar hatırladıım kadarıyla yazdım 36 asağı 5 yukarı bu civar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GORGEOUS -- 8 Ocak 2006 0:12:55 >

• Chip çıktı arkadaşlar!Pal versiyonu da yakında hazır olacakmış
  • Bu chip hakkında bir yazı daha. Arkdaşım chip'in çıktığını nereden örendiğini sorabilirmiyim ? Şu an da böyle birşey yok üzerinde çalışılıyor. İnsanları umutlandırmayın, tabi ki de çıkacaktır ama şu anda malesef YOK...
  • quote:

Orjinalden alıntı: djbald

Bu chip hakkında bir yazı daha. Arkdaşım chip'in çıktığını nereden örendiğini sorabilirmiyim ? Şu an da böyle birşey yok üzerinde çalışılıyor. İnsanları umutlandırmayın, tabi ki de çıkacaktır ama şu anda malesef YOK...

http://infinitymods.com/home/view_product.php?product=I.CUYMK623

http://www.icemodchip.com/index.php

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.