Şimdi Ara

Xbox360 Controller + Receiver Aranıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düzgün bir site var mıdır bu ikiliyi satan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 4 Mart 2011; 21:39:22 >

• Xbox controller.
  • Logitech F710 aldım 2 gündür kullanıyorum keşke daha önceden alsaymışım diyorum 10 numara gamepad tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar başlığı değiştirdim. Xbox360 controller'in daha iyi olduğu yönünde karar kıldım. Ancak kablosuz olanını kullanmak için bir de alıcı (receiver) gerekiyormuş. Kol bulunur da, receiver nereden temin edebilirim onu bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Bulamazsam F710 alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 4 Mart 2011; 22:07:23 >
  • recevier dh ikinci elde konsol aksesuarları-xbox bölümünde bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

Logitech F710 aldım 2 gündür kullanıyorum keşke daha önceden alsaymışım diyorum 10 numara gamepad tavsiye ederim.

hocam bende almayı düşünüyorum pek pc de oyun oynamam ama sadece NFS World u oynayabilmek için oynanıyor mu NFs de bir bilgin varmı ya da deneyen arkadaş var mı ?
  • bi ara bende ariyodum.100 tl civari ikisini alabilecegim bi yer olursa pm atar misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox Controller
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HGÜLOĞLU

quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

Logitech F710 aldım 2 gündür kullanıyorum keşke daha önceden alsaymışım diyorum 10 numara gamepad tavsiye ederim.

hocam bende almayı düşünüyorum pek pc de oyun oynamam ama sadece NFS World u oynayabilmek için oynanıyor mu NFs de bir bilgin varmı ya da deneyen arkadaş var mı ?

gamepad destekleyen her oyunda oynayabilirsin
  • Konu hortlamış 1 sene geçmiş aradan adama bu arada 1 tane gamepad almıştır belki.Neyse madem hazır yazmışken ben de de xbox 360 wireless gamepad var ve ben gittigidiyordan almıştım ayrı ayrı yani gamepad ayrı almıştım wireless ayrı almıştım ve bayadır kullanıyorum son derece memnunum.Araba yarışlarında 10 numara...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.