Şimdi Ara

xbox1 ntsc-pal sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben daha once pal xbox1 kullanmistim hicbir sorunum yoktu oyunlarda pal di sorunsuz. daha sonra konsolu sattim. simdi yine bir xbox1 almak istiyorum bir yerde ntsc xbox1 buldum satan kisi chipli ve ntsc oldugu halde menuden pal cevirici var diyor cunku benim tv pal ntsc desteklemiyor kesin olarak bu ntsc xbox1 benim tv de calisir mi ? birde bu xbox1 icin ntsc oyun mu almam lazim pal oyunda olur mu ? cok tesekkurler. saygilar.

• Çipli Xbox larda bölge sorunu yok diye biliyorum.Yalnız tv nin NTSC desteklememesine birşey diyemiyorum.Seni yanıltmak istemem ama o da kabloyla hallolabilir.Daha bilgili arkadaşlar yardımcı olur bu konuda.

Buarada elimde yığınla NTSC oyun var ve neredeyse kopya oyun fiyatına satıyorum.Eğer bir şekilde senin tv de çalışıyorsa aklında olsun dostum

Saygılar...
  • yani bu cipli ntsc xbox1 de hem ntsc hem de pal oyunlari oynayabilir miyim ?
    saygilar.
  • Ntsc Usa Crystal Edition xbox'ım var,Xceuter çipi sayesinde pal - ntsc kafana göre takılıyorsun.Tv ntsc desteklemese bile,bu ayar değişikliği ile cihazı pal biosa çevirebilirsin,her türlü renkli görüntü alırsın..
    Yani bir sorun yok.
  • umarim bizim chip de sorunsuz calisir :)
  • kullanacagim tuplu tv rehberinde su yaziyor : 255 Program hafızalı * PAL,SECAM,NTSC PLAYBACK renkli TV standardı
    Euro-Scart soket,yan AV girişi * Teletekst * Voltaj taramalı hyper-band tuner Ürün Özellikleri *
    Renk sistemi:PAL SECAM ve AV girişinden NTSC 3.58/4.43 * Ses sistemi: B/G,D/K,MN,I * Kanal seçimi:VHF-1 Kanal:2-4,S1-S10

ntsc destekliyor gibi gozukuyor o zmaan hic pal e cevirmeden de calisir galiba ? sonucta calissin da pal ntsc farketmez renkli goruntu alalim yeter :)

simdi sira geldi oyunlara herkes xbox360 ben xbox1 sevdasinda :) umarim bir arkadasimda bircok pal oyun var calisirsa super olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2001

kullanacagim tuplu tv rehberinde su yaziyor : 255 Program hafızalı * PAL,SECAM,NTSC PLAYBACK renkli TV standardı
    Euro-Scart soket,yan AV girişi * Teletekst * Voltaj taramalı hyper-band tuner Ürün Özellikleri *
    Renk sistemi:PAL SECAM ve AV girişinden NTSC 3.58/4.43 * Ses sistemi: B/G,D/K,MN,I * Kanal seçimi:VHF-1 Kanal:2-4,S1-S10

ntsc destekliyor gibi gozukuyor o zmaan hic pal e cevirmeden de calisir galiba ? sonucta calissin da pal ntsc farketmez renkli goruntu alalim yeter :)

simdi sira geldi oyunlara herkes xbox360 ben xbox1 sevdasinda :) umarim bir arkadasimda bircok pal oyun var calisirsa super olur :)

Evet yazdıklarına göre tv multisistem,yani her türlü çalışır.2 değişik Ntsc sinyaline de destek veriyor üstelik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.