Şimdi Ara

Xbox Yükleme Durdu Hatası Ana Konu (0x87e0000f) / Çözüldü! (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
514
Cevap
4
Favori
29.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben konsolu satmam satacağım şey belli o da Sol...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 28 Nisan 2018; 12:35:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç mi ilerlemiyor telefonu baglayınca hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle_03

Hiç mi ilerlemiyor telefonu baglayınca hocam?

İlerliyor ama modeme dönünce aynı hata

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun ismi nedir hocam. Zaten tekrar takılmalar oluyor bndede mecbur bidaha telefonla düzeltiyorum en azından aciliyetin varsa o sekilde devam edebilirsin hocam

• quote:

Oyunun ismi nedir hocam. Zaten tekrar takılmalar oluyor bndede mecbur bidaha telefonla düzeltiyorum en azından aciliyetin varsa o sekilde devam edebilirsin hocam

Forza 7

• Yarın bir gün diger iss de olmayacagının garantisi var mı peki hocam. Sonucta bir kısıtlama söz konusu ve yurtdısında da bazı isslerde bu sorunu yasayanlar mevcut. Yarın bir gün ttnet veya kablonette böyle bir kısıtlama yaparsa ne yapacagız.

• BlackEagle_03 kullanıcısına yanıt
    Hocam yarın bir gün dediğin şey olursa ozaman satmayı düşünürüm. Ama şimdilik öyle bir şey söz konusu değil.

• Hocam ben satın demiyorum zaten biraz bekleyin elbet çözülecektir bu problem yani iss degiştirmekte çözüm degil.

Yok kardeşim bekliyoruz zaten fevri hareket etmiyoruz. Sonuç ne gösterecek ona göre hareket ederiz.

•  Xbox Yükleme Durdu Hatası Ana Konu (0x87e0000f) / Çözüldü!

Arkadaşlar an itibariyle böyle bir mail aldım.

• Zala_ kullanıcısına yanıt
    Çok doğru yere parmak basmışsınız hocam. Sorun yaşayan ve yaşamayan arkadaşlar modemlerinin fw versiyonunu paylaşabilir mi?

• Türksat internet kullanıyorum bende de sorun yok...
  • Valla ben SOL kullanmıyorum ama şu sorunu çözsek rahatlarım :)

• quote:

Yani sorun Microsoft ile mi alakalı hocam üzerinde çalışıyoruz dediklerine göre. Konsol satmak çözüm degil hocam biraz daha bekleyin çözülmesse hep beraber satarız :) malum suanda dibi gördü xbox one x zararda edeceksiniz biraz beklemek lazm. Ben hala sol kaynaklı diye düşünüyorum. Telefonda yada TTnet kablonet dsmart ta vs bu sorun yok şuan.
    İşte dediklerine göre öyle ama ne onlar net bir cevap verebiliyor ne de nasıl ne zaman çözüleceği hakkında bilgi veriyor.

Dün Live chat'te konuştuğum Joie isimli arkadaş ısrarla ekte bana atmış olduğu mailde işaretlediğim yöntemi yaptığımda hiç bir sorun kalmayacak diye kesin ve net konuştu. Akşam eve gittiğimde format attım ve tekrar indirmeye başladım ama nafile. Sorun devam etmekte.

Önümüz hafta içi TTnet aboneliği olan bir evde tekrar indirmeyi deneyecem eğer Superonline'da ise direk abonelik iptali ve yeni bir internet sağlayıcı firma ile yola devam edeceğim ama şimdilik kimse bir müdahale veya çözümde bulunamıyor anladığım kadarıyla.

Xbox Yükleme Durdu Hatası Ana Konu (0x87e0000f) / Çözüldü!

• Ttnet deyim ve hiç bir sorunum yok. İnşallah yakın zamanında sorun çözülür, çünkü sene sonu ben de superonline’a geçmeyi düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar sorunu tam anlamiyla saptayamadim geceden beri Xbox supportu ile yaptigim reddit konusmalarinda bana verdigi ip uzerinden bilgisayara Hitmani cok cok rahat indirdim. 1 saatte. Serverlarin ayni oldugunu soyledi. Bunun sebebini sordum burda iniyo niye orda inmiyor diye cevap bekliyorum. Xbox veya pc ne farkeder ayni aerver a girip ayni seyi indiriyorum ve xbox takiliyor. Bu ne aq

• Son 15 20 saattir download larda pek sorun yasamiyorum.. 2 3 defa hata aldim ancak yukleme ler tamamlandi. Bayagi birseyler indirdim. Forza 7 demo, tomb raider, fifa 18 , lucky tale , titanfall gibi.

• DeadShot467 kullanıcısına yanıt
    Herhangi bi işlem yaptınız mı hocam yoksa kendi kendinemi düzeldi?

Valla hocam o kadar cok islem yaptik ki biri mi etkili oldu bilmiyorum :) fakat sahsi kanaatim kendi kendine oldugu yonunde.. ozel birseyler denedikten sonra oldu gibi bir vuku bulmadi cunku .. zaten en son dmz port vs kapattim hepsini. Ip dns otomatik aldim. Oyle indirdim. Ve problemde komple ortadan kalkmis degil dedigim gibi.

• DeadShot467 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bnde demin forza 7 demo denedim takıldı. Dmz port hepsi açık bende. Birde herşeyi oto yapıp deneyeyim olmadı :)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.