Şimdi Ara

XBOX X360 KINECT 512MB GDDR3 BELLEKLİ KONSOL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • almak istediğim ürün bu arkadaşlar : http://www.teknosa.com/urunler/125082753/xbox-x360-kinect-konsol

Burada 512 mb gddr3 bellek yazıyor bu bellekle oyunlarda kasma veya bazı oyunları açmama sorunları yaşayabilirmiyim ?
    Ayrıca kinectli konsollarda vücüt hareketlerimiz dışında kollada oynayabiliyor muyuz ?
    Birde bu konsol jtaglı değil jtag nedir ? Ve jtag olmaz ise gidip her oyuna 100 TL vermem mi lazım ?
    Birde burda GRAFİK İŞLEMCİ : ATI XENOS yazıyor bu bir şeyi değiştirir mi ?

Ve son olarak sizce bu ürünü almam doğru olur mu ?

• Oyun açmama gibi bir durum yok xbox 360 için yapılmış tüm oyunları akıcı bir şekilde oynatır
    Kinect şart değil kinect alma hatta benim tavsiyem fiyat ucuzlar hem. Gecikme sorunları felan varmış bildiğim kadarıyla kinect 1 de. Onun dışında kinect alıcam diyorsan illaki gamepad ile de oynarsın tabi oyunlarını(bazı kinect özel oyunları sadece kinect ile oynanır)
    Jtag olmazsa her oyuna 100 lira vermen şart değil haftalık veya özel günlerde yapılan indirimleri takip ederek çok uygun fiyatlara oyun alabilirsin korsanın her türlüsüne karşıyım şahsen. Ayrıca gold üyelik alırsan senelik 80 lira felan ayda 2 bedava pyun veriyorlar. Ve konsolu kırarsan online oynayamazsın. Orjinal kullanmanı tavsiye ediyorum jtag felan bulaşma
    Grafik işlemciyi veya başka bir donanımını değiştiremezsin cihazın bilgisayar değil bu.

Son olarak attığın linkte sadece kinect satılıyor konsol yok onu alırsan sana kinect gönderirler sadece :) konsol olmadan kinect herhangi bir iş görmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• öncelikle donanıma takılma oyunlar konsolda akıcı çalışıcak şekilde ayarlanıyor, gta v i bile rahat oynuyorsun.

jtaglı olduğunda konsol eski sürüm bir işletim sistemi ile hdd e yüklenen oyunları çalıştırıyor. korsan oyun oynuyorsun dvd ye ihtiyaç duymuyorsun vede dvd leri kullanamıyorsun. internetten indirip çevirip kullanıyorsun. online oyunlardanda mahrum kalıyorsun.

kinectte gecikme olayı yok (aslında var ama oyunları zaten fps türü oyunlar değil hiç bir şekilde dezavantajını görmüyorsun vede farketmiyorsun. zaten sen hareket etmekle uğraşıyorsun) kinecti alıcaksan tek başına oynayacağını düşünme 3 5 oynarsın kaldırırsın. misafirin varsa kalabalık ortamlar oluyorsa aşırı zevkli oluyor. herkes herşeyi bırakıp bunu oynuyor vede senin evin toplanma merkezine dönüyor. biz geçen 8 kişi 7 8 saat kinect başında geçirdik vede fena yorulduk. sabaha hepimizin heryeri ağrıyordu kinecti 2. el al gittigidiyordan yakalarsın illaki.

• Pekala sanırım şu kinect olayı tak çıkar gibi bişey bide siz bana mümkünse sıfır 5-10 oyunlu güzel bir xbox bulabilirmisiniz mümkünse fiyatı da ucuz olsun :D
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-xbox-360-4-gb-sifir-ve-garantili-154028594/detay ben böyle bir ürün buldum fakat benim 2 kola ihtiyacım var ve burda 1 kol var 1 kolun fiyatı ne kadardır ve sizce ürün pahalımıdır yani daha ucuza bulabilirimiyim yoksa normal fiyatımıdır ? Birde xbox live üyeliği ile ayda 2 oyun ücretsiz olarak geliyormuş bu xbox live üyeliği ben ürünü aldığım andan itibaren mi başlar yoksa şu an hala devam ediyormu üyelik ?
  • Beyler xbox360 almaktan vazgeçtim sebebi ise online oynamak için ekstra para ödemek gerektiğidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX360 Jasper Board 120gb + 4 kol
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.