Şimdi Ara

xbox ve oyunlar hakkında bilgi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben oyun oynamak için ps3 veya xbox 360 alacağım duruma göre biraz daha bekleyip xbox one da alabilirim ama xbox oyunları kolay bulunur mu, xbox 360 oyunları kaliteli mi ve borderlands falan oynuyorum ben onları açar mı xbox one mı alayım yoksa 360 alıp daha çok oyun mu alayım ne yapayım yardım edin lütfen,

• maddi durumun iyi ise xone al derim tabi ki çünkü bu konsol seni 10 sene götürür ayrıca mutlaka xbox almak istediğini varsayarak bunu söyledim bana kalırsa ps4 al tabi ki daha iyi xone dan.xbox 360 ise seni asla utandırmayacak kadar muhteşem bi konsoldur aldığın her gün şükredersin baya iyi konsoldur.bi sorun olursa cevaplarım
  • Sürekli yüksek grafikli pclerde
    Oyun oynamadıysan xbox360
    Yetecektir aksi halde grafikler
    Kötü gelebilir x1 yada ps4 alman
    Daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki oyunlar nerden satın alınıyor steam hesabıma bağlanabiliyor muyum yoksa dışarıdan mı satın almam gerekiyor ayrıca ilginiz için sağolun,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ram2136

peki oyunlar nerden satın alınıyor steam hesabıma bağlanabiliyor muyum yoksa dışarıdan mı satın almam gerekiyor ayrıca ilginiz için sağolun,

Oyunları ya orijinal Dvd şeklinde ya da Gold üyelik alıp mağazadan satın alıyorsun. ( Gold üyelik alırsan zaten ayda iki oyun bedava veriyorlar. )

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWarninG

quote:

peki oyunlar nerden satın alınıyor steam hesabıma bağlanabiliyor muyum yoksa dışarıdan mı satın almam gerekiyor ayrıca ilginiz için sağolun,

Oyunları ya orijinal Dvd şeklinde ya da Gold üyelik alıp mağazadan satın alıyorsun. ( Gold üyelik alırsan zaten ayda iki oyun bedava veriyorlar. )

peki, aylık belirlenen oyunlar var 2 tane onları mı oynayabiliyorum, yoksa her ay 2 tane oyun hediye mi ediliyor?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheWarninG

quote:

peki, aylık belirlenen oyunlar var 2 tane onları mı oynayabiliyorum, yoksa her ay 2 tane oyun hediye mi ediliyor?

Bu size bağlı. Eğer Gold üyeliğe devam edersiniz her ay iki oyun ancak devam etmezseniz hiçbir şekilde online işlemlerden faydalanamıyorsunuz. ( Bu arada diyelim 1 aylık Gold aldınız ve iki oyun verdi. Sonradan Gold üyelik almadınız ve Silver üyesiniz yine de bu verdiği oyunları oynayabiliyorsunuz. PSN + da böyle bir durum söz konusu değil. Bedava verilen oyunları Plus a devam ederseniz oynayabiliyorsunuz. Düşünün derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox Hakkında Soru
    11 yıl önce açıldı
    Oyun Hakkında Bazı Sorular
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Online oyun oynamayı düşünmüyorsan, kopya 40-60 oyun yüklü 250 gb xbox 360 spot garantili piyasada 650 TL. İstediğin oyunları yükleyip gönderiyorlarmış ama 40 oyun yerine güncel 20 oyun anca alır diye düşünüyorum. Bilen arkadaşlar beni de aydınlatsın.

Orjinal almayı düşünüyorsan güncel oyunları yaklaşık 50 TL ye 2.el alsan 20 oyun 1000 TL yapar. Tabii sende işin bitince bunları satabilirsin yada takaslayabilirsin ama zararın olur.

Yok ben 2. el oyunla işim olmaz diyorsan güncel sıfır oyunlar alışveriş sitelerinde yaklaşık 100 TL. İnternet hesabından alsan daha hesaplı orjinal oyunlarda bulabilirsin. Kullanan arkadaşlar daha iyi aydınlatır seni. Gold hesap alırsan yılda 100 TL civarında ayda 2 oyun beleş ama yorumlara göre pek beğenilmeyen oyunlar yani şansına kalmış.

Lafın özü çok oyun, az para ise spotçu ilanlara bak.
    Online oyun ve daha sağlam garanti, sorunsuz güncelleme ise orjinal.

Bu arada bende xbox alma arifesinde olduğum için bilgilerde hata varsa bilen arkadaşlar lütfen düzeltsin.

En önemlisi tanımadığın hiç kimseden 2. el xbox alma. Sıfırı 650 TL adam ilan açmış 2. el ne olduğu belli olmayan, hiç bir garantisi olmayan xbox ına 625 TL istiyor :) 50-100 TL için hiç riske girme ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: uppermost

Online oyun oynamayı düşünmüyorsan, kopya 40-60 oyun yüklü 250 gb xbox 360 spot garantili piyasada 650 TL. İstediğin oyunları yükleyip gönderiyorlarmış ama 40 oyun yerine güncel 20 oyun anca alır diye düşünüyorum. Bilen arkadaşlar beni de aydınlatsın.

Orjinal almayı düşünüyorsan güncel oyunları yaklaşık 50 TL ye 2.el alsan 20 oyun 1000 TL yapar. Tabii sende işin bitince bunları satabilirsin yada takaslayabilirsin ama zararın olur.

Yok ben 2. el oyunla işim olmaz diyorsan güncel sıfır oyunlar alışveriş sitelerinde yaklaşık 100 TL. İnternet hesabından alsan daha hesaplı orjinal oyunlarda bulabilirsin. Kullanan arkadaşlar daha iyi aydınlatır seni. Gold hesap alırsan yılda 100 TL civarında ayda 2 oyun beleş ama yorumlara göre pek beğenilmeyen oyunlar yani şansına kalmış.

Bu arada bende xbox alma arifesinde olduğum için bilgilerde hata varsa bilen arkadaşlar lütfen düzeltsin.

En önemlisi tanımadığın hiç kimseden 2. el xbox alma. Sıfırı 650 TL adam ilan açmış 2. el ne olduğu belli olmayan, hiç bir garantisi olmayan xbox ına 625 TL istiyor :) 50-100 TL için hiç riske girme ;)

İleride bende fwli xbox almayı düşünüyorum 300-350₺
    Neden güvenmeyim get denen birsey var

• Bence hiç fw jtag yaptırmayın. Gta5 i online oynayamayacaksın. Ne anlamı kalır o zaman ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 4321barış1234

quote:

Orijinalden alıntı: uppermost

Online oyun oynamayı düşünmüyorsan, kopya 40-60 oyun yüklü 250 gb xbox 360 spot garantili piyasada 650 TL. İstediğin oyunları yükleyip gönderiyorlarmış ama 40 oyun yerine güncel 20 oyun anca alır diye düşünüyorum. Bilen arkadaşlar beni de aydınlatsın.

İleride bende fwli xbox almayı düşünüyorum 300-350₺
    Neden güvenmeyim get denen birsey var

Güzel kampanya yakalarsan yaklaşık o fiyatlara sıfırı satılıyor. Turkcell yılbaşı öncesi telefon + xbox kampanyası gibi yada yaklaşık 450 TL ye n11 de satılan gibi. Çek, kredi kartı kampanyası, bedava kargo ve taksit imkanıyla fiyat farkı çok kalmıyor. 2. elin tek artısı fw işlemi için para harcamaman olacak o da fazla para değil diye biliyorum. En önemlisi bir sorunda iyi yada kötü karşında birini bulabiliyorsun. Tabii bu şans işi gidip 2. el alıp da çok memnun kalan insanlarda vardır ama fiyat farkı çok olmadığı sürece risk almaya şahsen girmem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.