Bu iddia ile ilk olarak Ocak başlarında karşılaştık. Şimdi arkası Xbox World dergisinden geliyor. Kendilerinden son derece emin, tabletin kesinleşmiş olduğunu duyuruyorlar.
Uzaktan kumanda ve oyun arayüzü işlevlerine sahip olacak tablet, WiiU'nun irice cihazından farklı olarak tasarımında iPad'i örnek alıyor.
Yazı, yeni Xbox'u E3'te görebileceğimiz öngörüsüyle bitiyor.
Şarj ile çalışacaksa güzel ama ne kadar dayanır bilmem, onuda düşünmüşlerdir herhalde... Ben şahsen yeni Xbox' ın tablet olmasını istemem ya . Taşınabilir olması çok hoş olur tabi ama televizyonda oynamak daha zevkli gelir diye düşünüyorum. Tabi çıkacaksa alırım kesinlikle ama ne bileyim
quote:
Orijinalden alıntı: RoccoLix
Şarj ile çalışacaksa güzel ama ne kadar dayanır bilmem, onuda düşünmüşlerdir herhalde... Ben şahsen yeni Xbox' ın tablet olmasını istemem ya . Taşınabilir olması çok hoş olur tabi ama televizyonda oynamak daha zevkli gelir diye düşünüyorum. Tabi çıkacaksa alırım kesinlikle ama ne bileyim
Kolu tablet olacak kendi degil
Gamepad tablet olacakta nasıl olacak hiçbirşey anlamış değilim.Miki yine birşeylerin peşinde...
quote:
Orijinalden alıntı: Baloncesto
quote:
Orijinalden alıntı: RoccoLix
Kolu tablet olacak kendi degil
A çok da kötü değil o zaman ben yanlış anlamışım. Peki o kolda oyun oynanabilecek mi? Taşınabilir bir konsol olabilecek mi yani?