Şimdi Ara

Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU) (652. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.719
Cevap
158
Favori
744.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 yıl garantili 2 gün önce 3400 e aldılar yine burdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 5 Kasım 2021; 8:25:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Arupada da mevcut karaborsa halinde tr fiyatı gibi satıyorlar.

Resmi satıcılarda stok yok. Karaborsa evet oralarda da var. Ama TR'de resmi mağazalarda olan stok yurt dışında yok maalesef.

Orijinalden alıntı: ardack

Arupada da mevcut karaborsa halinde tr fiyatı gibi satıyorlar.

Aynen hocam Newegg de stoklar 10 bin liradan başlıyor durum daha da kötüleşmeye fiyatlar artmaya başladı bu ay illaki indirim olacaktır ama oda n11 in yaptığı gibi 10 veya 20 stok 6000-6500 fiyat aralığında satılacak ve de anında bitecek insanlar eli tetikte bekliyor kasım ayı olması münasebetiyle.

*Şuanki dolar kuru ile atıyorum vatan stok geçse ( 500 dolar üzerinden) ürünün Gümrük vergisi + kdv + ötv ile vatana maliyeti 8.233 Lira. Mantıken firma (Vatan) buna kar ekliyor eklemese satıştan mı para alıyor bilmiyorum. Maliyetine bile satsa ürünün güncel kur ile satış fiyatı minimum 8.233 Lira olması gerek. Sanırım hesabım doğru ki resmi satıcılarda 8000 TL olan fiyat en başta Vatan ! olmak üzere 8200 olarak güncellendi.

*Kafama takılan soru 1 ay önce yada 2 ay önce 6500 bandında nasıl satıldı? ( Vergiler belli, 1 ay önceki dolar kuru belli)

*Şunuda belirteyim stoktan ürün satıldığı için anlık maliyet altına tabi satışlar olacaktır. Sonucta 1 ay önce 2 ay önce artık ne zaman almıssa o anki maliyeti üzerinden satıyorlar. Ama stok eridikce bence alacak arkadaşlar bu hesabı yaparak türkiye şartları için alıp almamak fiyatı kovalayacağı rakamı belirlerler.

*Bana gelince 8000 den, 8200 TL olan zammı yapıldığı an görünce, media marketten 8000 TL olan ürünü sepette 300 TL indirim ile 7700 TL ye aldım. 100 TL maxipuan kazandığımıda eklersem 7600 TL. Ben kasım ayında indirim olsa bile 7500 bandında satılır diye düşündüğüm için aldım. Bakalım haklımıyım ay sonu görecem.

• sinirliengineer kullanıcısına yanıt

Yurtdışı 500 doların içinde o ülkenin vergisi de var. TR'ye cihaz 500 dolardan girmiyor. Vatan, teknosa gibi yerler çok güzel kâr ediyorlar. Siz kendinizi yormayın.

O ülkenin vergisini gözden kaçırmısım evet. Bizim için değişen bişey yok bu durumda. bizim maliyetimiz 500 dolar. Yurt dısı ile bağlantısı olanlar gerçekten bizim gibi olmayanlara göre çok şanslı.

Temmuz ayında trendyoldan sony garantili 7700 liraya ps5 aldım. Ekim-Kasım ayı sony garantili ürünün sıfır fiyatı suan min 9500 TL. İki zaman arasında dolar artışı güncel kur ile %12. Reelde artış %23. 7700 liraya sıfır aldıgım ürünü 3 ay sonra 8000 TLye sattım. Bazı şeylerde dolar vergi ilede açıklanmıyor malesef. Xbox için tek avantaj stokculuğun devreye girememesi.

https://www.gittigidiyor.com/oyun-konsolu/microsoft-xbox-series-x_spp_800657

Bu uygun bir fırsat gibi geldi bana distribütör garantili olarak, ne dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ysf1784

https://www.gittigidiyor.com/oyun-konsolu/microsoft-xbox-series-x_spp_800657

Bu uygun bir fırsat gibi geldi bana distribütör garantili olarak, ne dersiniz
    İthalatçı garantili şuan için 7k olduğu için bence de uygun.Bu 2 yıl garantili olandan sanırım.

Evet aynen öyle

Orijinalden alıntı: ysf1784

Evet aynen öyle
    Bende takip ediyorum eğer ithalatçı garantili 6500 tl ve altına inerse alınabilir. Ama arada 400 tl veya 500tl fark olursa 2 yıl garantili olan daha mantıklı. Yâni özetle ithalatçı garantili ile tr veya 2 yıl garantili olanının arasında en az 1k fark olmalı ki seçim yapmaya değsin.

26 kasımı bekleyen güruh nerede umutlu mu ? xbox series x fiyatları altınla yarışıyor 20 gün sonra bu fiyatları arar mıyız ?
    Allah'tan elimde series s var büyük nimet :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meandroslu -- 7 Kasım 2021; 20:33:39 >

• Meandroslu kullanıcısına yanıt
    Resmi satıcılar 8200 tl fiyatı düşürmedikleri sürece 6500 veya altı hayal gibi hocam. Resmi satıcılar da kr düşecek de indirecekler asla olmayacak bi şey muhtemelen yeni yılda 9-10 bin olur. İthalatçılar da 8e çeker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 7 Kasım 2021; 20:33:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackprague

Resmi satıcılar 8200 tl fiyatı düşürmedikleri sürece 6500 veya altı hayal gibi hocam. Resmi satıcılar da kr düşecek de indirecekler asla olmayacak bi şey muhtemelen yeni yılda 9-10 bin olur. İthalatçılar da 8e çeker
    Hayırlısı olsun hocam inmezse series s ile yola devam.

(Series S alacağım.)

PS3,PS4,PS5 Owner

Xbox Series X Owner
  • Merhaba arkadaşlar.X Box Series X almak istiyorum ancak konuya çok hakim değilim o yüzden birşey sorucam.Vatan,teknosa,mediamarkt gibi yerlerde fiyat 8200ken internetde bazı sitelerde 7000 tl gibi fiyatlara bulmak mümkün.Bu farkın sebebi nedir?Nerden almak daha mantıklı?

8200'lükler doğrudan Microsoft Türkiye garantili (24 ay garantili oluyor)

7000'likler ithalatçı garantili (Çeşitli ülkelerden getiriliyor bu ürünler ve Microsoft 12 ay garantili veriyor)

Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | Nvidia RTX 4070 Ti Super | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4
  • 
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.