Son durum bu bende Rochester kurbanı arkadaşlar. ![]() |
Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU) (368. sayfa)

-
-
Benim kargoda aynı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SultanApexGünün ilk iyi haberi :)
Evet iyi haber fakat tahmini teslimat 23 Kasım demişler :(
-
Package departed an Amazon facility yazıyo şimdi de noldu acaba
-
quote:
Orijinalden alıntı: tolosSon durum bu bende Rochester kurbanı arkadaşlar.
bende de aynı güncelleme oldu. güncelleme saati bile aynı. demek ki bu grup geç gelecek. malesef sorun var galiba. bizi bunlara muhtaç edenler utansın ne diyim. vergi farkı olmasa mis gibi gider tr mağazalarından alırdık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagcag06 -- 10 Kasım 2020; 16:14:33 > -
Hemen hemen aynı hocam bende 9 üstte 10 altta işlem sırası olarak sadece
-
quote:
Orijinalden alıntı: uguroz89Hemen hemen aynı hocam bende 9 üstte 10 altta işlem sırası olarak sadece
sipariş ekranınınız nasıl görünüyor.
bende böyle yazmış amazon
Yolda; ancak gecikebilir
Ne yazık ki teslimatınız programın gerisinde. DHL, bu gecikmenin son teslimat saatinizi etkilememesi için çalışıyor. Paketinizin teslim tarihi hâlâ: 26 Kasım.
-
-
Yolda; ancak gecikebilir
Ne yazık ki teslimatınız programın gerisinde. DHL, bu gecikmenin son teslimat saatinizi etkilememesi için çalışıyor. Paketinizin teslim tarihi hâlâ: 19 Kasım.
Böyle bende de
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Amazon ingiltere benim teslimat tarihini 24 kasıma attı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeLepChe57 -- 10 Kasım 2020; 16:18:1 >
Yemin ediyorum hocam TR den alsaydım keşke bu kadar strese girmezdim en azından kimse doğru düzgün bir şey bilmiyor ve doğru bilgi vermiyor berbat bi customer service i var adamların. DHL i arıyorum bizde öyle bi paket yok diyorlar Amazon u arıyorum biz gönderdik diyorlar DHL e şaka gibi bir an paketim falan kayboldu sandım hala belli değil nerde olduğu paketin. Bir daha Amazondan bi pre order falan vermem Allah korusun daha yok. Yaşlandım burda bu kadar rezillik olmaz.
-
Evet ben Ankaradayım yarın teslim edilir inş :)
umarım olağan bir bildirimdir,1 günde geldi diye seviniyorduk,sonu kötü olmasın
-
Birebir aynı hocam sadece teslimat tarihlerimiz farklı. Umarım ürünlerimiz en kısa sürede sıkıntısız elimize ulaşır.
-
xboxa rochester şehir turu yaptırıyolar şaka gibi
-
aha dhl ye girilmiş bilgiler
-
Benim kargoyuda DHL ile gönderdiler.
quote:
Orijinalden alıntı: Proprietor
Iade istemesi hakkı falan değildir iade istiyorlarsa Erdoğan'a gidip ondan istesinler o parayı alan Amazon değil Erdoğan o parayı Amazon cebine atmıyor Erdoğan'a veriyor
Hesaplanan vergi %18+%20 gümrük kanununa uygun
Amazon İtalya yanlış hesapladı diye diğer amazonlardan ne hakla parayı istiyorsunuz nasıl sizin hakkınız oluyor
Kimse bu vergiyi koyan Erdoğan'a bir şey demiyor ama müşteri yanında duran Amazona geldi mi hakkıymış
Erdoğan o vergiyi almazsa parayı iade eder Amazon ama Erdoğan her türlü o vergiyi alırBu konuda hükümete benim kadar laf söyleyeni görmedim. İnsanları Amazon’dan aldırmaya çalıştım ve bu soygun düzene izin vermemesini defalarca söyledim. Forumda uzun süre vakit geçiren mesajları okuyan birisiniz bu hükümet ve Amazon mesajlarımı gördüğünüze eminim, buna rağmen bana laf anlatmaya çalışıyorsunuz gerçekten şaka gibi. Bana özel bir gareziniz mi var, yoksa herkese böyle sataşmak için yer mi arıyorsunuz bunun cevabını verin bilelim. Ona göre direk bloklayıp geçeceğim saçma sapan insanlarla uğraşacak halim yok.
-
Bende de aynen böyle yazıyor
Package departed an Amazon facility
Rochester, Kent GB
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X