< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU) (155. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: 4Yankee
nerdenİsveç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bende gift card ile şu an ödemek istiyorum ama siparişin patlamasından korktuğum için almıyorum. Bir şey olursa para Amazon UK de kalır öylece valla, sorun çıkmayacağının garantisi olsa şu an öderdim gift card ile.
_____________________________ -
Papara hocam fakat @Fenool arkadaşımız belirtmiş currency converter preorderda kapalıymış yani direk bankanın kuruna göre satın alcağız o zaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neverdays -- 8 Ekim 2020; 18:33:24 >_____________________________ -
Şaka gibi sterlin euro durmuyor. Her gün zamlamıyır çn sipariş. Hazırda param yok ki dolar euro alayım
Merhabalar s almayi dusunuyorum en uygun ve hizli nereden alabilirim daha dogrusu on siparis veririm? Ve ortalama kargolar kac gunde gelir.?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Mess with the best, die like the rest.. -
quote:
Orijinalden alıntı: diGiheX
Merhabalar s almayi dusunuyorum en uygun ve hizli nereden alabilirim daha dogrusu on siparis veririm? Ve ortalama kargolar kac gunde gelir.?Türkiye dışı şuan tek seçenek ingiltere. Amazon.co.uk den ön sipariş verebilirsiniz.
11-13 kasım arası ulaşacağı belirtiliyor ancak bilemiyoruz tabiki net olarak.
Fiyat 340 sterlin herşey dahil.
Arkadaşlar fr siparişimi kredi kartım yeniden basıldığı için ona bağlı olan sanal kartla sipariş verdim. Limitini 6500 lira yaptım. Sanal karttan çekimde sorun olur mu acaba? Bir de bankayı arayıp 3d secure kapatmam gerekiyor mu? Kredi kartımın 3D secure kapatsam sanal kartım da kapanmış olur mu?
Çok soru oldu.
Şimdiden teşekkürler ✌🏻
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende limit 6500 biraktim.şu anki düşüncem kur artıp fiyat 6500 geçerse almayabilirim.
Hayır değil. Vadesiz euro hesabı olarak durur işlem yapılmaz.quote:
Orijinalden alıntı: StatistMerhaba tecrübeli arkadaşlara bir soru sormak istiyorum. Enparadan euro hesabı açıp o hesabı kullanarak satın almak mümkün mü, kur değişimlerinden de etkilenmemiş oluruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Steam ID: aeyi
Origin ID: andaceyi
PSN ID: andaceyi -
quote:
Orijinalden alıntı: Mk4Ever.Türkiye dışı şuan tek seçenek ingiltere. Amazon.co.uk den ön sipariş verebilirsiniz.
11-13 kasım arası ulaşacağı belirtiliyor ancak bilemiyoruz tabiki net olarak.
Fiyat 340 sterlin herşey dahil.
Alıntıları GösterDostum merhaba ortalama kac gunde gelirki tahmini yeni cikan bir urun cikar cikmaz gondericeklermiki oda var ? 3500 tl civari bir sey yapiyor birde ne ile gelicek bana ptt ilemi ? Olasi extra bir ucret cikma ihtimali varmidir birde ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Mess with the best, die like the rest..
-
quote:
Orijinalden alıntı: diGiheXDostum merhaba ortalama kac gunde gelirki tahmini yeni cikan bir urun cikar cikmaz gondericeklermiki oda var ? 3500 tl civari bir sey yapiyor birde ne ile gelicek bana ptt ilemi ? Olasi extra bir ucret cikma ihtimali varmidir birde ?
Alıntıları Göster13 Kasım’a kadar büyük ihtimal cihazınız gelir. Ek ücret çıkma ihtimali yok, Amazon tüm işlemleri yapıyor. Kargoyu hepsinin getirme ihtimali var, bana en son Yurtiçi Kargo getirmişti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Fenerbahçe Spor Kulübü
-
Tesekkurler bilgi icin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Mess with the best, die like the rest.. -
Konuyu bir süredir takip ediyorum.series s alıp almama konusunda kararsız kaldım.
xbox one s 1 tb var bende,2020 ocak ayında aldım.
series s aldığımızda ekstradan monitör almamız gerekiyormu.Bir kaç inceleme videosu izledim kafam karıştı.Tv'lerde görüntü yarım saniye geç gelir diye yorumlar var.Full hd bir monitör almak gerekli diyorlar.
Series s için Full hd monitör almak şartmı ,orta kalite olan smart tv ile kullanılabilirmi.
Birde xbox one s 1 tb 2022 ocak ayına kadar garantisi olan cihazı hangi fiyat aralığında satabilirim.
Sorduğum sorularla ilgili konuya hakim olan arkadaşlar buradan yada pm olarak yardımcı olurlarsa sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Burak2658Konuyu bir süredir takip ediyorum.series s alıp almama konusunda kararsız kaldım.
xbox one s 1 tb var bende,2020 ocak ayında aldım.
series s aldığımızda ekstradan monitör almamız gerekiyormu.Bir kaç inceleme videosu izledim kafam karıştı.Tv'lerde görüntü yarım saniye geç gelir diye yorumlar var.Full hd bir monitör almak gerekli diyorlar.
Series s için Full hd monitör almak şartmı ,orta kalite olan smart tv ile kullanılabilirmi.
Birde xbox one s 1 tb 2022 ocak ayına kadar garantisi olan cihazı hangi fiyat aralığında satabilirim.
Sorduğum sorularla ilgili konuya hakim olan arkadaşlar buradan yada pm olarak yardımcı olurlarsa sevinirim.
Merhaba. Yarım saniye geç gelme gibi bir olay olacağını sanmıyorum. Bir çok insan konsolu tv de kullanıyor. Herhalde Mesut Çeviğin videosunu izlediniz. Bende o yoruma anlam veremedim. Tamam monitorler tv lere göre çok daha düşük input lag değerlerine sahip ancak yine de bu tv de oyun oynanmaz anlamına gelmiyor. Ben one s ve one x ile cod dan bf ye sürekli online oyunlar oynadım. Monitör muhakkak avantajlıdır ancak arada yarım saniye olayı falan olacağını sanmam.
Cihazınıza gelirsek bence diskli versiyon ise 1500 tl, disksiz ise 1350tl ederi var. Piyasa yeni konsollların gelişiyle birlikte daha da düşüş trendinde. Bende elimdeki one x i bir ay kadar önce sattım. 2600tl ye çift kollu 4 ay kadar garantisi vardı.
Orijinalden alıntı: Mk4Ever.Merhaba. Yarım saniye geç gelme gibi bir olay olacağını sanmıyorum. Bir çok insan konsolu tv de kullanıyor. Herhalde Mesut Çeviğin videosunu izlediniz. Bende o yoruma anlam veremedim. Tamam monitorler tv lere göre çok daha düşük input lag değerlerine sahip ancak yine de bu tv de oyun oynanmaz anlamına gelmiyor. Ben one s ve one x ile cod dan bf ye sürekli online oyunlar oynadım. Monitör muhakkak avantajlıdır ancak arada yarım saniye olayı falan olacağını sanmam.
Cihazınıza gelirsek bence diskli versiyon ise 1500 tl, disksiz ise 1350tl ederi var. Piyasa yeni konsollların gelişiyle birlikte daha da düşüş trendinde. Bende elimdeki one x i bir ay kadar önce sattım. 2600tl ye çift kollu 4 ay kadar garantisi vardı.
Alıntıları Gösterevet mesut çevik'in videosunu izledikten sonra kafam karıştı.
birde ekstradan yeni tv yada monitör almak istemiyorum çünkü.
türkiyedeki fiyatların uçmasından dolayı one s disksiz versiyonu 2000 tl den aşağı satmak istemiyorum.birazda series s'in parasını buradan düşürmem lazım.
en dip fiyat 1350 tl ye göre hesap etmek lazım o zaman
quote:
Orijinalden alıntı: 21yben önsiparişi iptal edeceğim.hafıza vs bu iş çok daha pahalıya mal olacak gibi en az bi black friday beklemeye geçiyorum.
Şuandan daha ucuza alman Yıllar sürer hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Merhaba dünya Oyunda 30.yıl
PlayStation 5 :Xbox Series S: Steam deck -
quote:
Orijinalden alıntı: Burak2658evet mesut çevik'in videosunu izledikten sonra kafam karıştı.
birde ekstradan yeni tv yada monitör almak istemiyorum çünkü.
türkiyedeki fiyatların uçmasından dolayı one s disksiz versiyonu 2000 tl den aşağı satmak istemiyorum.birazda series s'in parasını buradan düşürmem lazım.
en dip fiyat 1350 tl ye göre hesap etmek lazım o zaman
Alıntıları GösterTvde rekabetçi oyunlarda dezavantaj oluyor. Eğer Warzone vb anlık refleks gereken oyunları oynuyorsan monitör lazım. ama Rrd 2 Assasins creed Fifa gibi oyunlar oynuyorsan tv'de sorun yaşamazsın.
Orijinalden alıntı: sorangerTvde rekabetçi oyunlarda dezavantaj oluyor. Eğer Warzone vb anlık refleks gereken oyunları oynuyorsan monitör lazım. ama Rrd 2 Assasins creed Fifa gibi oyunlar oynuyorsan tv'de sorun yaşamazsın.
Alıntıları Gösterteşekkür ederim bilgilendirme için