İlk aldığım gün 375 euro almıştım (340 sterline eşit olarak). Sterlin artınca doğal olarak euro'da artıyor. Benim para olduğu yerde yükseliyor yani. İsterse 3750 olsun ben 3350 ödediğimi bileceğim. |
Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU) (154. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ygrkmklnc
Sipariş verirken TL değil Sterlin seçtiyseniz Amazon o kadar çeker. Sterlin harcamayı kaç liradan TL'ye çevireceği de bankanıza ilgili.Hocam öyle bir seçenek çıkmadı. Sipariş kısmında gözüken 339 pound. Herhalde bu şartlarda bankamızla ilgili olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet Amazon günü gelince bankanızdan 339 pound isteyecek. Banka ödemeyi yaparken kuru kaç liradan hesaplarsa ona göre TL borç yazacak.
Series S'le ilgili de bazı oyunlarda kısa gameplay videoları var.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Gürcistan'da 3 farklı siteye baktım. Ön sipariş açmamışlar.
-
Zaten çevirdim ama 500 Euro anca etti Fr siparişim 678 Euro yapiyor. Birde benim analmadim bnede TL olarak örnek veriyorum 5000 TL vardı bununla Euro aldım o Euro satarken banka çok kırıyor yine 5000 TL oluyor nerdeyse yada 10-20 fazlası ürünler 200-300 artarken benim para 10-20 anca artıyor banka kurları saolsun
quote:
Evet Amazon günü gelince bankanızdan 339 pound isteyecek. Banka ödemeyi yaparken kuru kaç liradan hesaplarsa ona göre TL borç yazacak.
Series S'le ilgili de bazı oyunlarda kısa gameplay videoları var.Tamamını izledim hocam. Beklentim one x in şuan test edildiği gibi test edilmesi.
Series x in geriye dönük 60 fps verme olayı series s de de olacak mı acaba merak ediyorum.
Arkadaşlar papara'dan sanal kart oluşturdum eğer ödemeyi bununla yaparsam herhangi bir sorun çıkar mı? Bilgili olan arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: neverdaysArkadaşlar papara'dan sanal kart oluşturdum eğer ödemeyi bununla yaparsam herhangi bir sorun çıkar mı? Bilgili olan arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim.
ben de Akbank sanal kart ile ön sipariş verdim. geçen gün amazon.uk den 1 poundluk gift card aldım, acaba çalışıyor mu sanal kart diye, şak diye 10 tl yansıttılar karta ve gift card amazon hesabıma yüklendi. eğer kartının limiti yeterliyse ve yurtdışı alışveriş+netten alışverişe açıksa sıkıntı olmaz bence.
quote:
Orijinalden alıntı: kenanbalben de Akbank sanal kart ile ön sipariş verdim. geçen gün amazon.uk den 1 poundluk gift card aldım, acaba çalışıyor mu sanal kart diye, şak diye 10 tl yansıttılar karta ve gift card amazon hesabıma yüklendi. eğer kartının limiti yeterliyse ve yurtdışı alışveriş+netten alışverişe açıksa sıkıntı olmaz bence.
Alıntıları Gösterteşekkürler hocam ben de şimdi denedim 0.10 sterlin gift card aldım 1.07 tl çekti fazla değil mi?
-
valla her banka güncel kura yakın, ancak üstüne kafasına göre ekliyor sanırım. yapacak bir şey yok maalesef. her gün uyanıp, bugün de tr vatandaşı olarak uyandım diyerek üzülüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: neverdaysteşekkürler hocam ben de şimdi denedim 0.10 sterlin gift card aldım 1.07 tl çekti fazla değil mi?
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: neverdaysteşekkürler hocam ben de şimdi denedim 0.10 sterlin gift card aldım 1.07 tl çekti fazla değil mi?
Alıntıları Göster10.70 den kuru hesaplamış gözüküyor çok fahiş bence. Valla keşke ilk aldığımız an atsaydık kıyıya 9.77 den 350 pound. O aradaki 10 pound da dönüşüm masrafına giderdi
Xbox series x ön sipariş verildi ekleyebilirsiniz.
-
Merhaba tecrübeli arkadaşlara bir soru sormak istiyorum. Enparadan euro hesabı açıp o hesabı kullanarak satın almak mümkün mü, kur değişimlerinden de etkilenmemiş oluruz.
-
yani şu an alırsak gift card olarak 3600 küsür lira civarına denk gelmiş oluyor sanırım. Gift card alınca elimde patlamasından korkmasam şu an alırdım.
-
Bende valla yoksa alırdım sipariş iptal olur, hesap bloke olur vs korkusuyla alamıyoruz.
quote:
Sipariş verirken TL değil Sterlin seçtiyseniz Amazon o kadar çeker. Sterlin harcamayı kaç liradan TL'ye çevireceği de bankanıza ilgili.TL seçimi çıktı mı ki sizde ? Normalde .com siparişlerinde TL seçeneği çıkıyordu ama co.uk üzerinden preorder yaparken çıkmadı bende TL seçeneği.
-
Amazon currency converter pre orderlarda devre disi. Help sayfasinda belirtilmis eger siparisin tahmini teslimat tarihi 14 gunden fazlaysa kur cevirici kullanilamiyor o ulkenin para birimine gore oduyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenool -- 8 Ekim 2020; 17:19:12 >
Hayır hocam arkadaş "Amazon kuru yüksek hesaplıyormuş" dediği için öyle yazdım.
Hangi banka ?quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Fenool
Amazon currency converter pre orderlarda devre disi. Help sayfasinda belirtilmis eger siparisin tahmini teslimat tarihi 14 gunden fazlaysa kur cevirici kullanilamiyor o ulkenin para birimine gore oduyorsunuz.Teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X