Umudumuz sizsiniz Z kuşağı.. Beleşçi boomer'lar için etti ülkenin, bu illetten kurtarırsanız siz kurtaracaksınız |
Xbox Series X'in Türkiye fiyatına zam geldi! (7. sayfa)
-
-
Series s e gelmesin de x zaten lüks sayılıyordu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anam series s zam yemeden alayım bi adet.
Gümrük namına getirilen tüm vergilere söyleyecek çok sözüm var da silivri soğuk malüm.
Bireysel kullanıcılar dan bari kaldırın vergiyi.
İş yapsak tamam gel al vergimizi.
Su gumruk vergisi sanki sadece bizde var, fiyatlara bahane olarak sunuyorlar ya sacmalik hep.
Zaten xbox konsolu 500 eurodan alip ulkeye sokuyor...
Kacak getirenler bile daha ucuzdan aliyor.
500 euro fiyatda zaten avrupanin vergisi var, bize gelirken de vergi dahil fiyatin 500 euro ya da 500 dolar olmasi gerekir, vergi mergi ayagina herkes ekstradan geciriyor. Vergimiz az demiyorum ama bunu 9k yapcak fiyat kadar mi acaba??
-
Oyunsuz cihaza bu kadar para verilmez. Microsoft oyunlarını PC de oynamak daha mantıklı. Konsol isteyen de PS5 ve Nintendo Switch Pro alır, Game of the Year exclusivelerin tadını çıkarır her zaman olduğu gibi..
-
Doların hâlâ 10 olmaması zamdan daha şaşırtıcı geliyor
-
elinde hazırda pc si olan için geçerli yorum, şimdi gidip bir masaüstü toplasanıza bu cihazın fiyatına ne topluyorsunuz. 2 katı fiyat ödeyip aynı performansı alamazsınız
-
quote:
Orijinalden alıntı: BeyazBüyü
Kusura bakmayın ama bu zamları, Türkiye'den alış veriş yapanlar düşünsün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eylül ayında Mediamark'tan 900 liraya 8 TB Seagate harici disk almıştım. Dün tekrar baktım fiyatı 2200 olmuş. Altından hızlı yükselmiş.
-
Turancılık milliyetçilik dincilik laiklik osmanlıcılık atatürkçülük kürtçülük türkçülük diye diye yıllarca tartışıp fiyatlarla içimizden kazıklar geçti.Bu kazıklar ufak ufaktı. Sonra yavaş yavaş ağzımızdan çıkartıcak kadar büyük kazıklar soktular.Halada 2021 de bilmem kaç senesinde bunları tartışmaya yol açıcak partilere oy vericek gençler varsa otursun düşünsün bunun bana ne faydası var diye.Çünkü seçtiğimiz insanlar eski kafalılar kinden nefretten fayda sağlıyorlar.Ülke Gothamdan beter halde.Nerdesin Batman diye çıkıp bağırıcaz yakında :)
-
Tam ps5'e kızıp xbox'a kaçalım derken bunlarda zam yapınca göz korkuttu açıkcası
-
Şaka gibi fiyatlar oradaki asgari ücretli bir ayda 3-4 tane xbox alabiliyor, memleketimiz de asgari ücretli yemeden içmeden parayı kenara atsa 3-4 ay beklemeli, çok üzücü. Coğrafya kaderdir :(
-
90 larda şöyleydik böyleydik diyenlere bu sözüm… Rahmetli annem o yıllar da 5 tane çocuğuna bir tane ayyaş kocasına ev temizliği yaparak bakıyordu. Evimiz de tv miz de vardı aterimiz de fırınımız da dolabımız da… En önemlisi paranın değeri vardı be….
Xboxa geçtim, çok memnunum. Ultimate aboneliği ile en popüler oyunlar bedava.
Amazon vergisiz çıkış fiyatı 420 Eur civarında
420 eur : bugünkü kurlar 4.380
%20 gümrük vergisi : 5256
%20 ötv : 6307
%18 Kdv : 7442 TL yapıyor
Diğer gider kalemleri : nakliye, bayi karı vs. vs. bunlarıda unutmayın
devlet üreten kadar vergi alıyor neredeyse
-
KÖKLEEEEEEEEEEEĞĞĞ SANKİ ÇOK UCUZDU
yav biz çocukken yani 2000 2001 ve sonrasını kast ediyorum mahallede herkesin babası çocuğuna atari tetris ps1 ps2 her tür orjinal kaliteli oyuncak action man beyblade gibi şeyleri çok rahat alırdı
şimdi avmleri bi gezin konsolu falan boşver abi en dandik oyuncak 70 80 liradan başlıyor
YYOOOOOOOOOOOOĞĞLLL YABDIIII çocuklar çelik çomak oynasın artık nabalım
-
Şuan 700 tl zam geldi daha da gelir....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X