Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (718. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: asko56
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83.347
Cevap
835
Favori
4.230.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 716717718719720
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: b0Ni

oyunları pc'de oynuyorum çünkü, gamepass pc kütüphanesini açıp baktın mı daha önce? ayrıca çıkışından 2 yıl sonra eklenen oyunlar ilgimi çekmiyor tabii ki, oyun ilgimi çekiyorsa çıktığı gün oynarım 2 yıl sonra değil. minecraft dungeons, sea of thieves, gears 5 ve gears 4 dışında bir şey oynamadım son yılda bunlar içinde 2 kere aylık abonelik almak yetti.
    PC kütüphanesine daha mı geç ekleniyor game pass'de? Xbox ile paralel olmuyor mu?
  • Targaryen96 kullanıcısına yanıt
    - Halo: ınfinite
    - Avowed
    - The Medium
    - Fable
    - State of decay 3
    - Forza motorsport
    - Everwild
    - Tell me why
    - Exomecha
    - Echo generation
    - Hello neighbor 2
    - Balan wonderworld
    - Ori and the will of the wisps (Series x için güncellenmiş sürümü)
    - Grounded
    - The Outer Worlds: peril on gorgon (dlc) (Gamepasse gelmiyor)
    - Dusk falls
    - Destiny 2 (bütün dlc paketleri ile gamepass'a geliyor)
    - S.t.a.l.k.e.r. 2
    - Senua’s Saga: Hellblade II
    - Psychonauts 2
    - The Gunk
    - Tetris: Effect connected
    - Crossfirex (Gamepasse gelmiyor)
    - Warhammer 40,000: Darktide
    - New Genesis Phantasy Star Online 2

Bu yukardaki listede pekçok büyük ve önemli oyun var. Yani merakla beklediğim yapımlar geldi. Üstelik şu oyunların neredeyse hepsi ilk gün Gamepass dendi bize. Ben sıkılmadan keyifle izledim. Gameplay yoktu diyebilirsiniz birşey diyemem. Buradaki oyunların çoğunun yakın zamanda gelmeyeceği anlamına geliyor bu.

Playstation sunumunu da izledim. Fakat birkaç defa kapatmaya yeltendim çünkü sıkıldım. Bu sunumda ise bende öyle bir etki olmadı. Stalker duyurusu,Psychonauts, Forza,Everwild, Warhammer Fps, Obsidian 3A Ryo, Halo, Medium gayet ilginç oyunlar. State of Decay'ın trailerı çok iyiydi mesela.

Ben şimdi çıkıp neden beğenerek izlediğim sunuma beğenmedim diyeyim ?

Adam birde geliyor ps sunumu daha iyiydi diyor ben hayrete düştüm. Göz var izan var. Bu sunum ps sunumundan çok daha iyiydi. Sonra bana anket gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 25 Temmuz 2020; 18:36:9 >

• myfranco kullanıcısına yanıt
    first party oyunlar 2 tarafa da anında ekleniyor ama third party oyun kütüphanesi aynı değil pc/xbox'un. aylık eklenen oyunların bile hepsi pc'ye gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

first party oyunlar 2 tarafa da anında ekleniyor ama third party oyun kütüphanesi aynı değil pc/xbox'un. aylık eklenen oyunların bile hepsi pc'ye gelmiyor.
    Anladım. Konsol bir şekilde öne çıkarılıyor.

Güncelleme: Şimdi baktım. Bazı oyunlar da çıkarılıyor. Sanırım 1-2 sene veya daha fazla geçtikten sonra çıkartıyorlar

quote:

What games are leaving Xbox Game Pass on consoles in July?

Here are the games leaving Xbox Game Pass on console in July:

Blazing Chrome (leaving July 15th, 2020)
    Dead Rising 4 (leaving July 15th, 2020)
    Metal Gear Solid 5 (leaving July 15th, 2020)
    Ashes Cricket (leaving July 31st, 2020)
    RiME (leaving July 31st, 2020)
    The Banner Saga 3 (leaving July 31st, 2020)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 25 Temmuz 2020; 18:37:51 >

• wither kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam. Mümkün olduğunca yazmayacağım bundan sonra. Boşuna gerginliği arttırmaya gerek yok.
  • PC forumu burası lütfen gidin orada takılın burası Xbox bölümü.

https://forum.donanimhaber.com/forumid_208/tt.htm
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Umarım yanlış anlamamışsındır , sana nereye ne yazacağını söylemek haddime değil.
    Gonul series X ister ama 7K gibi bir rakam telaffuz ediliyor ki buyuk paralar. Eger dediginiz cihaz 4K civari bir fiyata gelecek olsaydi haklisiniz.
  • www.bolumsonucanavari.com
    Microsoft'un Oyun Gelirleri 2020 Mali Yılının Dördüncü Çeyreğinde Sıçrama Yaptı
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Microsoftun_Oyun_Gelirleri_2020_Mali_Yilinin_Dorduncu_Ceyreginde_Sicrama_Yapti-103259.htm

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 25 Temmuz 2020; 18:53:5 >

Peki ben neden çıkıp, "beğenmediğim" sunuma, "beğendim" diyeyim?

Geçen beğenmedim diye, bana ikiyüzlü diyen sen değil miydin?

Kaldı ki her iki sunum içinde başarısız demiştim.

Ama sen objektifliği kaldıramazsın, fanlık yapmak, şerbete göre nabız vermek ancak sizin işiniz olur.

Ek olarak belirtmem gerekiyor ki, kabul etmek istemesende, "Aklı olan canlılar" Xbox sunumunu %50 oranda sevdiklerini dile getirirken, PlayStation sunumunu %86 oranında beğendikleri sonucu ortaya çıktı. Şimdi bu ankete değilde senin müthiş güven aşılayan sözlerine mi bakalım?

Dünya senin etrafında dönmüyor yani, ayrıca siz her şeye erişim sağlayamıyorsunuz diye Game Pass'i savunma ihtiyacı hissedip PlayStation oyunlarını da gömme ihtiyacı duyuyorsunuz ama bizi de kendiniz gibi sanmayın, böyle değiliz biz, o Game Pass'e vs. vs. ben de erişiyorum, sonra, "istemediğiniz Özel politikası" yok diye bize atar gider yapmayın, özel bir muameleymiş gibi davrandığınız sistem, her PC'de, yani Xbox sahibi olmak zorunda olmayan her PS kullanıcısında var. Üzgünüm, bazen her şey beklediğiniz gibi gitmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 25 Temmuz 2020; 18:55:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Xbox çatır çatır oyun gösterdi.Hepsi de ciddi kaliteli yapımlar.Xbox sunumu psden kötüydü demek için ya kör olmak lazım ya da art niyetli
  • AcetoBalsamico kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam yanlış anladınız. Xbox tarafında yeni nesilde 2 adet konsol çıkarılacak. Biri Series X, diğeri Series S. Series S 1080p konsolu olacak fiyatı muhtemelen 3000 - 4000 lira civarı olur. One S yerine Series S alırsanız tüm nesil oyun desteğinden vs Ssd keydinden yararlanırsınız.
  • ps aslında çok güzel orta açtı xbox tarafına ama bence xbox tarafı bunu gole çeviremedi.

etkili 2-3 oyun vardı sunumda ama gameplay görmediğimiz için onlarda arka planda kaldı.

microsoft bir türlü hit olacak, milyonları kendine bağlayacak bir oyun geliştirme taktiğini çözemedi. sony bunu defalarca yaptı ve milletin de gönlünü kaptı bu oyunlarla ve konsol aldırttı.
  • Ps sunumu Xbox sunumundan iyiydi diyen birini benim samimi bulmam mümkün değil çünkü bu 2 - 2 = 1 demek gibi birşey. Göz var izan var iki sunumu da izleyen hiçkimse samimi olarak ps sunumu iyiydi diyemez. Hani belli oranda kanaat notu olur fakat 20 puan alan çocuğun kağıdına 80 puan yazamasınız...
  • Gameplay bu kadar az iken nasıl çatır çatır oyun göstermiş oluyor. Bir tek Halo vardı, çoğu cg videolar ne çıkış tarihi var ortada ne başka bir bilgi. Şimdi Sony çıksa gow 2, uncharted 5, Tlou 3, bloodborne 2 gibi oyunlara 30 saniyelik cg video koyup geçse çatır çatır oyun gösterdi mi diyeceğiz. 3 ay sonra çıkacak alete oyun içi video koyup göstermen lazım, çıkış tarihi vermen lazım. Everwild mesela ne olduğu bile belli değil, nasıl bir oynanışa sahip olacak ne tür bir oyun. Aynı şekilde obdian oyunu da öyle. Son etkinliği beğenmek için cidden sınırları zorlamak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Periah

- Halo: ınfinite
    - Avowed
    - The Medium
    - Fable
    - State of decay 3
    - Forza motorsport
    - Everwild
    - Tell me why
    - Exomecha
    - Echo generation
    - Hello neighbor 2
    - Balan wonderworld
    - Ori and the will of the wisps (Series x için güncellenmiş sürümü)
    - Grounded
    - The Outer Worlds: peril on gorgon (dlc) (Gamepasse gelmiyor)
    - Dusk falls
    - Destiny 2 (bütün dlc paketleri ile gamepass'a geliyor)
    - S.t.a.l.k.e.r. 2
    - Senua’s Saga: Hellblade II
    - Psychonauts 2
    - The Gunk
    - Tetris: Effect connected
    - Crossfirex (Gamepasse gelmiyor)
    - Warhammer 40,000: Darktide
    - New Genesis Phantasy Star Online 2

Bu yukardaki listede pekçok büyük ve önemli oyun var. Yani merakla beklediğim yapımlar geldi. Üstelik şu oyunların neredeyse hepsi ilk gün Gamepass dendi bize. Ben sıkılmadan keyifle izledim. Gameplay yoktu diyebilirsiniz birşey diyemem. Buradaki oyunların çoğunun yakın zamanda gelmeyeceği anlamına geliyor bu.

Playstation sunumunu da izledim. Fakat birkaç defa kapatmaya yeltendim çünkü sıkıldım. Bu sunumda ise bende öyle bir etki olmadı. Stalker duyurusu,Psychonauts, Forza,Everwild, Warhammer Fps, Obsidian 3A Ryo, Halo, Medium gayet ilginç oyunlar. State of Decay'ın trailerı çok iyiydi mesela.

Ben şimdi çıkıp neden beğenerek izlediğim sunuma beğenmedim diyeyim ?

Adam birde geliyor ps sunumu daha iyiydi diyor ben hayrete düştüm. Göz var izan var. Bu sunum ps sunumundan çok daha iyiydi. Sonra bana anket gösteriyor.
    Kişisel fikrin öyle olabilir istediğini söyle ama sen bunu "iyi çok iyi ps den iyi" diyerek geneli de bastırmaya çalışırsan sana orda dur derler.

Çünkü genele baktığımızda sunum beğenilmedi. Geoff Keighley'in yaptığı genel ps-xbox sunum anketi ortada. İşinize gelince burdan bilgi paylaşmasını biliyorsunuz.

Sunumu beğenebilirsiniz hocam, zaten konuştuğumuz şey oldukça subjektif bir şey. Dediklerinizin aynısını ben de xbox için yaşadım, yine aynı şekilde siz çok daha iyi deyince hayret ettim. Belki de ps'te gösterilenler devam oyunu olduğu için daha güzel geldi bana. Horizon ve spiderman en sevdiğim oyunlar olduğu için devamını görünce baya uçmuştum. Gran turismo ve demon soulsu da severdim, onlar da iyi olmuştu. Bir de sonda harika bir cihaz tanıtımıyla tam bombayı patlatmışlardı. Siz de xbox'ı sevdiğiniz için her isme ekstra beğeniyle baktınız muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çatır çatır çat çat vurdu oyunları 1 saatte, bir an korktum bunlar sabaha kadar oyun tanıtacaklar diye, Youtube'da takip ettiklerimim hepsi de beğendi. Evet gameplay azdı ama gelecek için umut vericiydi bu dönemin en iyi şovuydu helal olsun adamlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 25 Temmuz 2020; 19:9:40 >
  • Final versiyonları hep farklı olmuş , Halo infinite da da baya bir değişim olacaktır .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 716717718719720
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.