Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4374. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
15 Misafir (6 Mobil) - 9 Masaüstü6 Mobil
5 sn
87.484
Cevap
832
Favori
4.698.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
201 oy
Popüler Konular listesinde
54. Sırada  bugün en iyi #8
Giriş
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

XBOX Game Pass kapatılıp iptal olunca ne kadar fazla kullanıcı kaybı olacaklarından haberleri yok. XBOX Game Pass'i takip ettikleri önemsedikleri yok.PC'deki grafik ayarlarından bi haberler.

Sadece XBOX Play Anywhere bile Playstation'ın bence bütün servislerinden daha iyi. XBOX showcase'te satacağı 2 stüdyonun oyunlarını tanıttığı halde bile açık ara en iyi 2026 sunumu.

XBOX Game pass belkide dünyada en player-friendly sistem.Adamlar niye indie oyunları game pass'e doldurup değerini düşürsün zaten console only 20milyon küsür kullanıcı var.

Game Pass'i kullanmaz çamur atar,Play Anywhere nedir bilmez,PC'deki grafik ayarlarını Oyundan anlayan biri olarak çok düşük bilgi sahibi,XBOX PC ve Game Pass'e gelen oyunları bırak oynamaz bile ama

nedense kullanıcı gibi fikir belli eder?

En kötü 8 Eylül'de eklenen CoDBO Cold War bile Activison satın alımı olmasaydı ne XBOX PC'ye gelirdi ne de Game Pass'e. Bu oyuncu için 100% yarar değilde nedir?

Mesela ben oynayabilirim ama 244gb küsür olduğundan yer yok AC Shadows'u bitirip sileceğim DOOM TDA var sonra BO1 ve 2 gelmesi lazım game pass'e Cold War'ı oynıyabilmem için.

XBOX Game Pass'in en büyük artısı 70 dolar vermeden aylık ücretle seçili oyunları oynayabilmen.Bence burda hedef XBOX'tan daha çok XBOX kullanıcıları gibi? Stüdyo anlaşma yapmış karşılığında kabul ettiği parayı almış sen niye rahatsızsın?Oyun sundunda XBOX Game Pass'e mi kabul etmedi?

Evet XBOX-first kullanıcı olmayabilirsin ama XBOX-first kullanıcı gibi davranamazsın.Ben XBOX-first kullanıcıyım ama eleştiriken PS-first gibi davranmıyorum bir dayanağım var.Mesela olurda PS+ Control,Castlevania,Metro2039,Exodus,Warlock,Clutch,Megaman gibi oyunları ilk günden eklerde XBOX düşük kalırsa o zaman xbox eleştirilir.

XBOX'ında yaptığı yanlışlar var ve bu hatalar yönetim kademesini oyunlardan bi haber olmasıyla alakalı ama şirket yönetimide oyun oynamayı gerektirmeyebilir?

Sonuçta teorik bilgi yeterli olmalı bence ama oyun dedğimiz kültür gerektirir çünkü Windows'tan daha fazla müşteri önündesiniz. Windows'tan bir şey değişince veya XBOX'ta bir oyunlarla ilgili

bir şey olunca aynı tepki verilmez. XBOX tam anlamıyla bir raya oturamadı diyebiliriz ama PC Geriye uyumluluk (XBOX/XBOX 360),Disc to Digital,XBOX OG Achievements,Konsol güncellemeleri,

XBOX Play Anywhere baskısı,Game Pass'e iyi oyunlar eklenmesi gibi çok iyi işlerde yapıyorlar.

Project Helix'te veya 2027'de tam anlamıyla bazı şeyler belli olacak. Anlaşılan deneysel oyunlardan daha çok Epik kazanıma odaklanıyorlar.

Ben açıkçası Halo Stüdyosunun kapatılıp yatırımın Arkane ve ID'e kaydırılmasını isterdim. Machine,ID ve Arkane üçü bir olabilirdi.

Bilmiyorum, Daha az XBOX Game Pass kullnıcısı veya normal oyuncu olunca ne elde etmek istiyorlar ama bana baya saçma düşünce gibi geldi.

• legendwarior3 L kullanıcısına yanıt

bu yorumları ciddiye almaya gerek yok warzone sonrası bütün cod'lar eklendi hiç birisini satın almadan oynuyorum daha ne isteyeyim.

game pass niye insanları bu kadar rahatsız ediyor anlamış değilim, iki güne black ops cold war'ı bitirmiş olurum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Şuan bir etkinlik mi var? Diablo 5 , World of warcraft 2 , Starcraft duyurulmuş.

• Project Helix 2027 yazında gösterilir sizce? Acaba XBOX konsol adlandırmasını rakamlarla mı yapsa? Xbox One olduğu için XBOX 2 denebilir sonra XBOX 3-4-5 öyle gider. Ya da Xbox artık büyük harflerle XBOX olduğu için Project Helix direkt XBOX adıyla da çıkabilir. Siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 13 Eylül 2026; 10:7:13 >
  • Metal Head kullanıcısına yanıt

GTA6 nın PC versiyonundan önce çıkar yada yakın çıkar. GTA6 yı birde öyle kitlerler millete. Daha iyi kaplamalar daha iyi uzak mesafeleri falan filan diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 13 Eylül 2026; 16:41:35 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 13 Eylül 2026; 16:44:35 >
    Aralık'ta the game awards ta gösterirler,Series x öyle olmuştu,2027 sonbaharda da çıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Cold War'da button custom ayarını göremedim, yok mu acaba?

LB eğilme, RB zıplama ayarla oynuyorum

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Asha'yı seviyorum, çok yakıştı XBOX'a. Bu kadın XBOX'ı yeniden büyük yapacak. Project Helix'i ve gelecekteki XBOX Exclusive yapımları heyecanla bekliyorum. Microsoft yeni nesilde gücünü gösterecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 14 Eylül 2026; 12:9:51 >
    hiç bir ceo bunu yapmaz

x (formerly twitter)
    Culture Crave 🍿 (@CultureCrave) on X
    https://x.com/CultureCrave/status/2099432298181742990?s=46

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Harika bir CEO. XBOX'ı mükemmel yapmak için varını yoğunu ortaya koyuyor. Çok akıllı ve farkındalığı yüksek bir kadın. Helix'te Disk olursa seyreyle Japon tarafındaki cümbüşü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 14 Eylül 2026; 13:3:3 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.