![]() XBOX Game Pass kapatılıp iptal olunca ne kadar fazla kullanıcı kaybı olacaklarından haberleri yok. XBOX Game Pass'i takip ettikleri önemsedikleri yok.PC'deki grafik ayarlarından bi haberler. Sadece XBOX Play Anywhere bile Playstation'ın bence bütün servislerinden daha iyi. XBOX showcase'te satacağı 2 stüdyonun oyunlarını tanıttığı halde bile açık ara en iyi 2026 sunumu. XBOX Game pass belkide dünyada en player-friendly sistem.Adamlar niye indie oyunları game pass'e doldurup değerini düşürsün zaten console only 20milyon küsür kullanıcı var. Game Pass'i kullanmaz çamur atar,Play Anywhere nedir bilmez,PC'deki grafik ayarlarını Oyundan anlayan biri olarak çok düşük bilgi sahibi,XBOX PC ve Game Pass'e gelen oyunları bırak oynamaz bile ama nedense kullanıcı gibi fikir belli eder? En kötü 8 Eylül'de eklenen CoDBO Cold War bile Activison satın alımı olmasaydı ne XBOX PC'ye gelirdi ne de Game Pass'e. Bu oyuncu için 100% yarar değilde nedir? Mesela ben oynayabilirim ama 244gb küsür olduğundan yer yok AC Shadows'u bitirip sileceğim DOOM TDA var sonra BO1 ve 2 gelmesi lazım game pass'e Cold War'ı oynıyabilmem için. XBOX Game Pass'in en büyük artısı 70 dolar vermeden aylık ücretle seçili oyunları oynayabilmen.Bence burda hedef XBOX'tan daha çok XBOX kullanıcıları gibi? Stüdyo anlaşma yapmış karşılığında kabul ettiği parayı almış sen niye rahatsızsın?Oyun sundunda XBOX Game Pass'e mi kabul etmedi?Evet XBOX-first kullanıcı olmayabilirsin ama XBOX-first kullanıcı gibi davranamazsın.Ben XBOX-first kullanıcıyım ama eleştiriken PS-first gibi davranmıyorum bir dayanağım var.Mesela olurda PS+ Control,Castlevania,Metro2039,Exodus,Warlock,Clutch,Megaman gibi oyunları ilk günden eklerde XBOX düşük kalırsa o zaman xbox eleştirilir. XBOX'ında yaptığı yanlışlar var ve bu hatalar yönetim kademesini oyunlardan bi haber olmasıyla alakalı ama şirket yönetimide oyun oynamayı gerektirmeyebilir? Sonuçta teorik bilgi yeterli olmalı bence ama oyun dedğimiz kültür gerektirir çünkü Windows'tan daha fazla müşteri önündesiniz. Windows'tan bir şey değişince veya XBOX'ta bir oyunlarla ilgili bir şey olunca aynı tepki verilmez. XBOX tam anlamıyla bir raya oturamadı diyebiliriz ama PC Geriye uyumluluk (XBOX/XBOX 360),Disc to Digital,XBOX OG Achievements,Konsol güncellemeleri, XBOX Play Anywhere baskısı,Game Pass'e iyi oyunlar eklenmesi gibi çok iyi işlerde yapıyorlar. Project Helix'te veya 2027'de tam anlamıyla bazı şeyler belli olacak. Anlaşılan deneysel oyunlardan daha çok Epik kazanıma odaklanıyorlar. Ben açıkçası Halo Stüdyosunun kapatılıp yatırımın Arkane ve ID'e kaydırılmasını isterdim. Machine,ID ve Arkane üçü bir olabilirdi. Bilmiyorum, Daha az XBOX Game Pass kullnıcısı veya normal oyuncu olunca ne elde etmek istiyorlar ama bana baya saçma düşünce gibi geldi. |
|

Yeni Kayıt

6 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt