Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (429. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
76.275
Cevap
789
Favori
3.745.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    Sony fanlarını hypelar ancak bu tarz sunumla , yeni olan veya işte bu dedirtecek bir numara yoktu sunumda Hzd2 nin geleceği zaten belliydi , Hzd1 pc ye geliyor belki donanım satışlarını arttırır diye ilk gelecek oyundu ve söylentileri dolaşıyordu , yerelleştirme açısından birşey olacakmı belli değil ki büyük ihtimal Tr altyazı gelmeyecek , spidermen dlc sinede aynı şekilde , çoğu oyuncu bizim tarafta taşlar burun kıvırır , yeni ip de göremedik 1. taraf olarak burdan da bir eksi yazılır ps hanesine.

    Top xboxta ben oradan da fazla umutlu değilim çeşitlilik ve iyi oyunlar geleceği aşikar ama ellerinde malzeme varmı bakıp göreceğiz , ayrıca 3. parti anlaşmaları olacaktır

    Sunumdan sonra konuya gelen e pc pc diyen toxic oyuncularıda kaale almayın herkesin tercihi farklıdır , oyunların pc ye gelmesi ms açısından dezavantaj olsada çok farklı avantjlarıda var firmaya ki şuan diğer platformlarda yayınlanan oyunlara ilgi büyük

    Birde atlanılan nokta konsolun cpu ve gpu gücü , oyunların çoğu yeni nesilde 7 çekirdeğe yada smt ile 14 çekirdeğe ölçeklenebilir olacak , aynı gpu gücüne sahip bir ekran kartı fiyatının malum durumları , oyun oynama kolaylığı vs. bir sürü seçenek tercihi konsollara yönlendiriyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tam35tr

    Hocam xbox'ın asıl sunumu temmuzda. Zaten 7 mayıstaki sunumlarında özel oyun göstermeyeceklerini açıklamışlardı. En büyük sıkıntı gameplay trailer olayıydı.
    Temmuz gösteriminden sonra muhtemel beni anlatan en iyi müzil bu olacak





    yeni tv, series x ve muhtemelen bir direksiyon set alıcam. toplamda 1300 1400 euro kaçacak yani. ocağıma incir ağacı diktin Spencer dayı...




  • Anlatamazsın hocam boşuna yorma kendini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    selam beyler.

    malum rakip konsol dün tanıtımını yaptı. beklediğim gibi 10 tflop civarı değilde rna"nın sınırları içinde 8 tflop civarı makina olduğunu kanıtladı...

    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

    bu realtime cinematic belli ki açık alanı kapladığı için pc tarafında renderlenmiş görüntü olarak oyun tanıtımında cinematic olarak gösterilmiş.

    malum rakip konsolun oyunları bu yüzden bir öncekinden beri hep dar alanlarda geçer. çünkü açık dünyada işlenilecek partikül sayısı belki milyara çıkarken, tünel içinden geçiyormuşcasına işlenen oyunlarda bu sayı dar alanda belki 0.5 ine denk gelecek şekilde işlem gerektirdiğinden rakip konsol bunu bir önceki sürümünden beri yapmaktadır. yani futuristic game olarak idda ettiği dar alanda geçen oyunundan bir kare

    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

    gördüğünüz gibi sanki hep bir dar alanda tünel içinde hareket hissi veriyor. bu bir tricky yoldur.

    ------
    birde bizim out-of-future yani çağ dışı eziklenen konsolumuzun XBOX tarafında yapılan yarış oyununa bakalım altta

    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

    -----
    evet görüldüğü üzre bu şekilde size farklı alanlarda farklı kaliteler sunabiliyor konsollar ama rakip konsolun dü gösterdiği bir olay beni benden aldı. 8 tflop olan makinanın rtx olayında, dar alan tasarımında bile nasıl zorlandığının , zayıf kaldığının kanıtı idi bir nevi.

    işte size direkt video üzerinden görüntü koyuyorum ki inanmayan açıp baksın. zaten gölgelendirmelerin nasıl blur efekti yediği de ayrıca görünüyor

    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams


    gördüğünüz üzre rtx efektleri açık olunca gpu ve cpu ların üzerine nasıl yükler biniyor görüyorsunuz.


    bu yüzden %30 daha kuvvetli olan 12 tflopluk konsolumuz ile biz biraz daha fazla RTX teknolojisinden yararlanıyor olucaz.

    Ayrıca bu şekilde konsol kaplamaları yapablicez veya alabileceğiz.

    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

    yani sonuçta kim tv sehpa takımının üstüne kocaman 40cm uzunluğunda bir router-wifi modem koymak ister ki?


    bir önceki sayfada yazmışız neden tflop ile adamlar kıyaslıyorlar makinalarını. yeterli tflop yoksa böyle anaconda dolanır ekranda sağdan solda... şaka şaka gölge o ... malum render yetmeyince veya ısınınca performans düşüşlerinde artık pc öncelik olarak önce render sonra ışıklandırma hesaplamasına önem veridiğinde olur. gücü yetmyince böyle oluyor.


    Spencer agam "eger 12.3 tflop yetmezse heç gpu yu gastırmayecam, coh göçlü zunucularnan %10 luk bir desdeg atacaıg gılaud zistemlerimiznen" demişliği de vardır. boşuna adam 4 gbramı malum hızda, geri kalan 12 gb ramı ise ışık hızında binlerce titreşim gönderecek sekilde tasarlamadı.


    Spencer dayı şu anda aşağıdaki kıvamda döktürüyor.
    />



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebavamqko -- 12 Haziran 2020; 15:55:43 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ebavamqko



    temmuzda umarım şu oyun hakkında biraz daha fazla detay verir Microsoft ... Hala bunun Silent hill olduğunu düşünüyorum.

    Alıntıları Göster
    Hocam halo oynanış videosu başta olmak üzere fable ve duyurulabilir denilen 2 adet RPG oyununu da merak ediyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

    Hala TFLOPS kıyaslaması

    Xbox one X, PS4 Pro dan daha güçlü bir konsol ama kaç tane oyun oynayabildiniz? kaç tane özel oyun çıktı? adım gibi eminim tüm xbox sahipleri PS4 ün özel oyunlarına ağızlarının suyunu akıttı. Bir GOD oynabilmek için bile konsolunu satabilecek adamlar gördüm.

    Kimse kusura bakmasın PS yine bu nesilde farkını ortaya koyacaktır. PS4 çıktığı zamanda düzgün oyunlar göremedik fakat sonradan baş yapıt diyebileceğimiz oyunlar çıktı yine aynı olacaktır.

    Xbox anca PC yerine alınabilir. Saf oyun konsolu ile yakından uzaktan alakası yok çünkü kendine özel oyunları yok. Önce kendine özel sağlam AAA yapım oyunlar çıksın sonra PS ile rekabet içine belki girebilirler.

    Tüm bunları hiç bir konsol sahibi olmadan söylüyorum. Şimdi okuyup da PS fanboy falan sanmayın kendimi bildim bileli PC kullanıcısıyım ama dışarıdan bakan bir insan olarak PS fersah fersah daha önce ve daha iyi bir konsol. Yıllar sonra series X sahipleri lan bir oyun çıksada oynasak diye beklerken PS5 sahipleri bir çok özel oyunu oynuyor olacak. Acı gerçek beyler örnek vermeye bile gerek yok bakın PS4 ve Xbox one her şeyin özeti. Açın kaç tane özel oyun oynadınız sayın sonra bir de PS4 sahipleri kaç tane özel oyun oynadı onu sayın. Siz anca PC ye çıkan oyunları oynarsınız daha ötesi yok.

    PS = saf oyun makinesi

    Xbox = ucuz yollu PC

    PC = parası bol olan için en iyi seçenek
    Hocası en son ne zaman özel oyun oynadın acaba, benim arkadaş listem tamamiyle FIFA, Warzone, Rainbow Six ve Battlefield oynuyor mesela.

    Tüm bunları daha iyi oynadıktan sonra last of us bilmemkaç çıkınca insan 2 günlüğüne birinden ödünç alabilir herhalde değil mi, konsol alma sebebi mi şimdi bu?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tam35tr

    Hocam halo oynanış videosu başta olmak üzere fable ve duyurulabilir denilen 2 adet RPG oyununu da merak ediyorum :)

    Alıntıları Göster
    dostum hepsini oynayacağız.


    gamepass ile ucuz oyun hizmeti sayesinde zabaha gadar buralarda olacağız ...





  • Yaşanmış bir nesil için yaşanacak olan nesile kesin sonuç belirtmek çok doğru değil bence çünkü bu süreçte 2 firma tarafından yapılan atılımlar, yatırımlar ve stratejiler var. MS'un, ps4 ve xbox one nesline başladığı gibi başladığını düşünüyorsanız bence taraflı bakarsınız. Çok önemli atılımları var Microsoft'un ve toparlanma sinyalleri veriyorlar. Gamepass + full geriye uyumluluk ve temmuzdaki 15 adet sayıya ulaşan stüdyolarına güzel oyunlar yaptırırlarsa her yönden başarılı bir konsol olacak. Bunları görmemek ve genelleme yapmak kabul etmesenizde benim gözümde sizi taraflı biri yapar. Bu arada ps4, xbox one ve switch sahibiyim. Şuan MS için hizmet ve servisi çok iyi diyorum umarım temmuzdan sonra oyunları da çok iyi diyebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tam35tr

    Hocam ben halo ve hellblade 2 dahil temmuzda 8-9 duyuru ve gameplay bekliyorum Microsofttan.
    Halo, Hellblade II, Fable VI ve Perfect Dark tanıtılırsa 10/10 sunum olur. Everwild gibi oyunlar da kalanlar olur. Ama Obsidian'ın çıkaracağı AAA RPG'i de çok merak ediyorum. RPG konusunda Obsidian ayarında firma çok az bulunur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tam35tr

    Yaşanmış bir nesil için yaşanacak olan nesile kesin sonuç belirtmek çok doğru değil bence çünkü bu süreçte 2 firma tarafından yapılan atılımlar, yatırımlar ve stratejiler var. MS'un, ps4 ve xbox one nesline başladığı gibi başladığını düşünüyorsanız bence taraflı bakarsınız. Çok önemli atılımları var Microsoft'un ve toparlanma sinyalleri veriyorlar. Gamepass + full geriye uyumluluk ve temmuzdaki 15 adet sayıya ulaşan stüdyolarına güzel oyunlar yaptırırlarsa her yönden başarılı bir konsol olacak. Bunları görmemek ve genelleme yapmak kabul etmesenizde benim gözümde sizi taraflı biri yapar. Bu arada ps4, xbox one ve switch sahibiyim. Şuan MS için hizmet ve servisi çok iyi diyorum umarım temmuzdan sonra oyunları da çok iyi diyebilirim.
    bende rakip firmanın düz olanından yani ilk çıkanından var. gerçi biradere verdim. o kratoslu oyunu 1 defa oynadım. 69.90 euro verdim. bir seferlik için. eee ne şimdi exc olayı?

    bırak laf anlatamazsın. güzel iyi de en çok oyunlara bak dünyada ... en iyisi kiralamak. 1 haftalığı 45 euro . gidip yenisini 1 haftalığına kiralar exc lerini bitiririm. bu kadar pasit yani.




  • ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    Kardeş artık şu resimleri büyük atma simage olarak paylaş. Şikayet edip düzelttiriyorum çünkü sayfaların içine ediyorsun. Biraz dikkat et lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhyNot? -- 12 Haziran 2020; 15:54:47 >
  • Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
    Ah be baba yaşasaydin tam senlikti yeni konsol :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WhyNot?

    Kardeş artık şu resimleri büyük atma simage olarak paylaş. Şikayet edip düzelttiriyorum çünkü sayfaların içine ediyorsun. Biraz dikkat et lütfen.
    ne gibi ? anlamadım. küçük boyutlarda mı paylaşayım.

    gerçi mobile tarafında evet büyük imageler sorun olabiliyor. düzelticem
  • ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    image olarak değil de simage içine alarak paylaş, o zaman küçük önizlemeli olur biz tıklar büyütürüz. Tam sayfa resim paylaşmanın bir manası yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhyNot? -- 12 Haziran 2020; 15:57:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metin.1903


    Ah be baba yaşasaydin tam senlikti yeni konsol :)


    bende birine benzetiyorum ama kime diyordum



    futuristic ama öyle deme şimdi.




  • rakip konsol ne yahu görende playstation yapımcıları topluca adama sövmüş zanneder. xbox'un ceo'su bile rakip konsol demiyordur ps'ye. bir de işsiz güçsüz gitmiş piksel piksel görüntüleri incelemiş araba yarışı oyununda. aynen sen devam et 200 km hızla yarışırken sağda solda gölgelere falan büyüteçle bak. ah şu kompleksli insanlar...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miex

    Hocası en son ne zaman özel oyun oynadın acaba, benim arkadaş listem tamamiyle FIFA, Warzone, Rainbow Six ve Battlefield oynuyor mesela.

    Tüm bunları daha iyi oynadıktan sonra last of us bilmemkaç çıkınca insan 2 günlüğüne birinden ödünç alabilir herhalde değil mi, konsol alma sebebi mi şimdi bu?

    Alıntıları Göster
    Evet her exc oyunda gidip milletten konsol istersin




  • Yalnız Deathloop ve Ghost wire tokyo bende büyük hayal kırıklığı yarattı , özellikler ghostwire tokyodan ümitliydim bayağı
  • Forza'nın iki oyunu da (Horizon ve MS) temmuzdaki etkinlikte duyurulur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.