Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4047. sayfa)
-
-
beyler alan wake 2'nin deneme sürümünü indirenlere alan wake remastered ücretsiz oluyor
-
Eyvallah hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
an itibariyle xbox benim adıma sona ermiştir büyük kepazelik
-
hocam onlar 50-60 dolara alsın ki sen gamepassle oyna bu değirmenin suyu nereden gelecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
böyle iş mi olur ya ne anlamı kalıyor xbox markasının
-
Ben izleyip görme taraftarıyım durumu. Yeni cihaz çıkarmayı düşündüklerini biliyoruz bana fark etmez zaten oynayan oynadı pscilerin parayı sömürsünler biraz da
Hocam boşver kaç senelik oyun olsa ne olmasa ne olur xbox her türlü daha mantıklı oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ms konsol piyasasının şartlarını baştan aşağı değiştirme peşinde bana kalırsa, el konsolları gibi olacak bence durum günün sonunda. Xbox markasının akibetini bilemiyorum, ama farklı markalardan konsol duyuruları gelmesi yakındır bence..
-
Xboxos çıkarır steamos tarzı bilgisayar üreticilerine verir muhtemelen dediğiniz gibi asus vs gibi firmalardan konsol görebiliriz.
-
Harbi ya oynayan oynadı Time-exc usulü her oyun başka konsollara çıkmalı adamlar daha çok cihaz sattı madem bundan faydalanmak gerek.
Sana bir komplo teorisi sunayım, bu 10 senelik her yere getiriyoruz anlaşması ayağına yapıyorlar bunu, playstation tayfayı alıştırıyorlar, sonra bir çekecekler bütün oyunları her yerden pc de dahil, sadece xbox cihazı olanlar oynayabilecek bütün bu oyunları diyecekler, gamepass ı da kaldırdık tıpış tıpış parasını verip alacaksınız diyecekler…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 31 Ocak 2025; 1:22:5 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yabancı forumlarda millet küfür kıyamet
sega sonic oyunlarını nintendo’ya getirdiğinde böyle olay olmamıştır
playstation markası uçurumdan yuvarlanmaya yaklasmısken bu şekilde kurtarıyor olmaları çok anlamsız
Millet ne derse desin, ister yabancı olsun, ister türk ,ister uzaylı, bu tarz kararlar benim için hiç önemli değil ,ben oynadığım oyuna bakarım ,eğlenceme bakarım, gerisi onların işi, isterlerse yesinler birbirini boşver
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ps'ın uçurumdan yuvarlanması iyi birşey değil. Zaten bu hale gelmesinin sebebi kendini rakipsiz görmesidir. Xbox da rekabet edeceği bir rakip görmediği zaman oyunlara bu kadar kolay ve hızlı erişemezsin. Zamanla ucube horizon oyunlarını ve souls oyunlarını bizim platforma verir onlarda. Spiderman, uncharted, gow, tlou vs gamepass anlaşmasına bağlı getirilir belki. Pcde bunlar var, zaten son yıllarda çıkan ex.oyunları kalmadı.
İndirdim ama bende 200 küsür görünüyor. Konsoldan mı yaptınız ?
web sitesinden yaptım
-
Teşekkürler sanırım kaçırdık fırsatı
1 hafta boyunca sürecek.
-
Maalesef şimdi baktım bu bir açıkmış kısa sürede kapatmışlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X