Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4042. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80.844
Cevap
820
Favori
4.036.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40394040404140424043
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Xbox Series X ve S için resmi depolama genişletme kartlarını ilk olarak anlaşmalı Seagate firması çıkarttı. Sonra WD ile de anlaşılmış olacak ki o da çıkarttı. 512 GB, 1 ve 2 TB sürümleri mevcuttur. Özel bir arayüze sahip bu depolamalar dahili SSD ile aynı hızlara sahiptirler. Series X ve S için geliştirilmiş oyunlar direkt buraya yüklenerek oynanabiliyor. USB3.0 arayüzlü depolamalarda kullanılır. Bu depolamalara yüklenmiş 360, One oyunları oynanabilir ama Series X ve S için geliştirilmiş oyunlar direkt bu depolamalardan oynanamaz; bu oyunlar için bir nevi depolama işlevi görürür. Bu oyunların oynanabilmesi için dahili depolamaya (veya genişletme kartına) taşınması gerekir. Bu oyunların menüdeki kapak resimlerinin üzerinde taşıma manasına gelen üstüste, sağa ve sola doğru ok şekilleri vardır:
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Indiana Jones oyunu harika olmuş. Bunu derhal 60-70 dolara diğer konsollara da satsınlar ki gamepass’le oynamaya devam edelim.

Xbox’ın böyle düzgün hikayeli düzgün grafikli single player oyunlara ihtiyacı var gerçekten güzel bir oyun çok keyif alıyorum. Series S’te bile 120 hz çalışması ise mızmızlanan geliştiricilere örnek olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Bende bitirdim harika yapmışlar zaten ps5 gelicek time exc yaptılar onlara

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Nasil yani wd nin usb hafizasina yukledigimiz oyunlari direk acamiyor muyuz konsolda her seferinde dahili hafizadakilerle yer mi degistirmek gerek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Deswaaa kullanıcısına yanıt
    Heh çok güzel. Ben bu işi destekliyorum time-exc olarak tüm oyunlar diğer konsollara satılsın. Xbox cihaz sayısında geriyse ve diğer konsollar kullanıcısına daha rahat para harcattırıyorsa bu durumu oyun satarak avantajlarına kullansınlar. Ps nintendo her yere çıksın oyunlar time-exc olarak.

El konsolunu da merakla bekliyorum f/p olursa ilk müşterilerinden olurum.

• WildDestiny kullanıcısına yanıt
    Özel üretilen expansion card’lardan birine sahip değilseniz evet bunu yapamıyorsunuz.

Yazdıklarımı birbirine karıştırdınız sanırım.

- Seagate ve WD firmalarının Xbox Series X ve S için dahili depolama ile aynı özellikte, yüksek hızlı, özel arayüzlü depolama genişletme kartları (expansion card) mevcuttur.

- Bunların haricinde herhangi bir USB3.0 HDD'i USB'den bağlayarak oyunları kurmak için kullanabilirsiniz AMA yüksek veri hızı istediği için Series X ve S için geliştirilmiş oyunları direkt buradan oynayamazsınız, dahili veya genişletme kartlarına taşımalısınız. Diğer orijal Xbox, 360 ve One oyunlarını ise bu USB3.0 HDD'den direkt oynayabilirsiniz.

Örnek olarak; uzun süredir Game Pass'te olup indirdiğim, konsola bağlı USB3.0 HDD'de bekleyen Assasins Creed: Odyssey'e başlayayım dedim. Tıkladığım gibi açıldı, taşıma ile uğraşmadığımdan çok mutlu oldum 🤩.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 23 Ocak 2025; 19:31:42 >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    Tamam simdi anladim o halde wd nin xbox icin uretilen black serisini aldigimizda buraya yuklenen oyunlari direk series x den acabilecez

Evet aynen öyle. Bu cardları Xbox ile anlaşması olan Seagate ve WD yapıyor. AliExpress, Temu'da şekli benzer başka marka ürünlerden kaçının...

• Assassin's Creed Shadows'un ön sipariş fiyatları belli oldu

Steam: $55.99

Epic Games: 1.749₺

PlayStation: 2.799₺

Microsoft Store: 2.800₺

• samtiger kullanıcısına yanıt
    ubisoft plus candır

• Selam arkadaşlar, halihazırda RX 6600 ekran kartı olan bir bilgisayarım var ve 1080p çözünürlükte oyun oynamaktayım. 2,3 ay önce 4K 120 Hz televizyon almıştım ve aklıma Xbox Series X alsam mı diye bir düşünce geldi. Sahibinden sitesinden baktım 16,17 civarına satılıyor. Sormak istediğim şey şu, bilgisayarda 1080p 60Hz de oyun oynuyorum fakat ekran kartı artık yavaştan miadını dolduruyor, en son God of War: Ragnarok'ta FPS düşüşleri oldu bayağı çok akıcı bir şekilde oynayamadım. Xbox Series X ile 4K da akıcı bir şekilde 60 FPS, oyunların da konsola özel optimize edildiğini düşünürsek beni mutlu eder mi sizce? Hikaye tabanlı oyunlar oynamaktayım, counter, Fortnite, Call of Duty gibi oyunlarla işim yok.

En son PC de oynadığım ve genelde oynadığım oyunlar: FC24, Lies of P, Undertale, God of War.

En çok gıcık olduğum şey ise FC24 oynarken bilgisayarım kaldırmasına rağmen oyunda anlamsız bir şekilde takılma, kasma oluyor.

• _Türkolog_ kullanıcısına yanıt

Hocam açıkçası PC varsa önce PS alıp plus ile tüm excleri eritip sonra X ile takaslamanız daha iyi olur piyasasıda daha iyi hem takas için önce X alırsanız zarar edebilirsiniz.

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

Çoğu Playstation oyunlarını oynadım hocam, PC ye de çıktığı için.

O zaman series x alın direkt hocam üzmez sizi.

Konsolun konforu ve rahatlığı pc ile kıyaslanamaz. Kütüphane kurmanın ucuz olması ve güncel oyunlara erişim için gamepass avantajı düşünülünce zaten Tr şartlarında aklı olan konsol alacaksa xbox series s yada series x alır. Series x alma düşünceniz varsa memnun eder, öneririm.

• Bu ara xbox’ta indirmelerde sorun gözlemliyorum. 10mbs altında indiriyor. Ağ hızında 98 mbs gözüküyor. Ps’te böyle bir durum gözlemlemedim. Öğle cyberpunk güncellemişti. İnternetten kaynaklı olduğunu düşünmedim ama benzeri durum yaşayan var mı?

Edit:Şimdi de normale döndü. Bağlantımla mı alakalı😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jymz___ -- 24 Ocak 2025; 1:30:58 >
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

200 tl ye çok fena aklım çelindi ama yakında gamepass e gelir diye almasam mı diyorum :) kararsız kaldım bak

• Beckonn B kullanıcısına yanıt
    game pass'e gelir de ne zaman bilemeyiz 200 tl'ye kaçmaz bence

• 
Sayfa: önceki 40394040404140424043
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.