Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (403. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: haritaci41 , GreenWhite.
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
76.324
Cevap
788
Favori
3.748.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
191 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: broodofqueen

    Liste güncel değil. Bir yıl içinde köprünün altından çok sular aktı. Raporda da açıkça Scarlett projesinin etkisinden bahsetmiş ama artık Scarlet projesi yok, konsolun kendisi var. Artı, o zamanlar Switch satışları bu aşamada değildi, PS5 açıklanmamıştı vs.vs. Koskoca haberim içinden işine geleni alıp yazıyorsun, üstüne üstlük tarihini paylaşmıyorsun. Bu tür değerlemeler gün be gün değişir, bu yüzden paylaştığın bilgi yanıltıcı ve çarpıtılmış bir bilgi.
    Hadi oradan 300 sayfalık rapor oluşturmuşlar adamlar Dh'da üyenin biri buna çarpıtıcı bilgi diyor. Tek satır yorum okumuyor, habere bakmıyor, içeriği araştırmıyor yazdığı yoruma bak.


    "51 farklı ülkede 4 milyondan fazla insanla yapılan anketler, markaların elde ettiği yıllık gelirler, değerler ve çok daha fazlası ile bu liste oluşturuldu."

    https://www.mavikol.com/xbox-dunyanin-en-iyi-markasi/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 4 Haziran 2020; 16:11:28 >




  • Onvious kullanıcısına yanıt
    Benim derdim o değil, değerli de olabilir. Ama rapor bir yıllık, bu tür değerlemeler değil yıllık, aylık hatta günlük değişir. Ayrıca bu biraz garip bir liste. Raporu yapan Kantar güya "finansal ve piyasa verilerini" dünya çapında 51 ülkede yaşayan yaklaşık 4 milyon tüketici anketiyle birleştirerek “markanın işletmelere kattığı değeri” hesaplıyormuş. İlk sorumda o yüzden neye göre kime göre diye sordum? Gerçekten anlamadım.

    Üstadı tekrar anmak istiyorum buradan.
    quote:

    "Statistics are like mini-skirts, shows a lot of things but does not show what is essentially" Alex Ferguson
  • Bilginin içeriği yanıltıcı demedim mutlak.sıfır denen üye, senin paylaşımın yanıltıcı. Kelime oyunu yapıp yaverlerini üstüme salma. Makalenin tamamını paylaş, tarihini de koy eyvallah. Tekrar söylüyorum, hazırlanan rapora lafımız yok, ellerine sağlık. Benim derdim senin paylaşım şeklin.
    Bak bel altı vurmaya başaldın yine, yapma lütfen.
  • efe810 kullanıcısına yanıt
    Çünkü o zamanlar oyunlar tamdı DLC falan filan yokdu PS2 slim vardı PC den DVD ye oyun yazdırıyordum. Bir yöntemde PS2 slim de DVD yi tam oturmayınca çıt sesi duyulacak oyun çalışmıyordu ben gider oyunu alır evde PC ye çeker geri götürdüm çalışmıyor diye adam denerdi çalışmaz dı başka oyun alırdım 😂😂 evdekinide DVD ye yazdırırdım. Xbox 360 elite duruyor. Rghlı ama elektirik sürürgesi gibi ses yapıyor şimdi emektar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamikaze_TR_ -- 4 Haziran 2020; 16:39:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zihniyetleri sadece satış rakamına baktığı için anlatamazsın dostum. Xbox'da Live ve Gamepass gibi ücretli servisleri kullanan kullanıcı sayısı ezici üstünlükte. Ama bu zihniyete göre satış rakamı her şeydir lakin kendi platformlarındaki toplam özel oyun satışı Minecraft'ın altında kalınca ya da başarılı bir multiplatform oyunu altını kalınca satış rakamlarının hiçbir önemi yok.

    Benim gözlem ve çözümlemem bu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 7ender

    Zihniyetleri sadece satış rakamına baktığı için anlatamazsın dostum. Xbox'da Live ve Gamepass gibi ücretli servisleri kullanan kullanıcı sayısı ezici üstünlükte. Ama bu zihniyete göre satış rakamı her şeydir lakin kendi platformlarındaki toplam özel oyun satışı Minecraft'ın altında kalınca ya da başarılı bir multiplatform oyunu altını kalınca satış rakamlarının hiçbir önemi yok.

    Benim gözlem ve çözümlemem bu...
    Playstation'ı daha üste görmeyince kabarıyorlar hemen. Daha güncel bir haber varsa, araştırma varsa paylaşırsın onu kabul eder geçeriz getirdiler de itiraz mı ettik?
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt
    Şakşakçılar veya yaverler gibi ifedelerin hiç hoş değil.

    Arkadaşlar ortamı germeyelim...
  • Bay gergin yine gerilimi arttırmış. Xbox haberleri mi okuyacağız, yersiz ego kavgası mı?
  • White Room by a Window kullanıcısına yanıt
    Yandaş medya gibi sürekli kendine yontan haberleri okumak istiyorrsan tam yerindesin. Bende gidiyordum, körler ve sağırlar birbirini ağırlasın. Siz de kanaat liderinizle istediğinize inanın, ben germiyeyim sizi. Haklısın.

    Türkiye gibi konu yemin ederim. Reis ne derse o!
  • halo infinite diye bir oyun vardı knk ne oldu ona ya gameplay falan bekliyoruz halen ne iş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaan0101

    Xbx japonya pazarında bitik durumda yerel çalışmaları yok sega ile pazara girmek istiyor , oyun tarafında ne gibi durumlar olur bilmiyorum ama Atlus un persona serisi mutlaka xbox tarafına gelecektir veya yeni jrpg oyunlar
    Sega ile ortaklık çok iyi olucaktır Hem Xbox Japonya pazarında atağa kalkmış olur hemde Sega tekrar canlanmış olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

    Xbox Series X ve Xbox One konsoluna çıkacak konsol özel oyunlar.

    Halo Infinite
    Senua’s Saga: Hellblade 2
    Project Mara
    MS Flight Simulator
    EVERWILD
    Gears Tactics
    Grounded
    Crossfire X
    Tell Me Why
    Battletoads
    The Medium (Sadece Series X'e çıkacak)
    Scorn (Sadece Series X'e çıkacak)
    The Ascent
    Call Of Sea
    Second Extinction
    The Falconeer
    Kart Rider Drift
    Tunic
    Session


    https://www.xboxcult.com/upcoming-xbox-series-x-xbox-one-exclusive-games/
    MS Flight Simulator Hocam İsmi yeter




  • Yaptığım kısa bir araştırma ile Mutlak arkadaşın paylaştığı liste "Global çaptaki en değerli marka listesi" 2019 yılında yayımlanmış. Buyrun link:https://www.rankingthebrands.com/The-Brand-Rankings.aspx?rankingID=6&year=1266 Daha erken yapılan listeye baktığımda ise 2020 yapımı liste var fakat bu listede sadece US yani ABD markaları mevcut. Buyrun link:https://www.rankingthebrands.com/The-Brand-Rankings.aspx?rankingID=423&year=1279 Yani aynı firma tarafından yapılan global çaptaki araştırmanın 2020 sürümü yok maalesef, en azından ben bulamadım. Yani Mutlak arkadaşın paylaştığı liste geçerliliğini koruyor. Elbette ki firmaların "net worth" tabiri günden güne hatta saatten saate değişmektedir fakat markaları inceleyen bir araştırma, adı üstünde araştırma olduğundan daha uzun sürebiliyor. Zamanım olursa daha detaylı araştırma yapacağım.




  • broodofqueen kullanıcısına yanıt
    Attığın listeden ne anlamamız lazım? anlamak için soruyorum, neyi görmemiz lazım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AH.C

    Yaptığım kısa bir araştırma ile Mutlak arkadaşın paylaştığı liste "Global çaptaki en değerli marka listesi" 2019 yılında yayımlanmış. Buyrun link:https://www.rankingthebrands.com/The-Brand-Rankings.aspx?rankingID=6&year=1266 Daha erken yapılan listeye baktığımda ise 2020 yapımı liste var fakat bu listede sadece US yani ABD markaları mevcut. Buyrun link:https://www.rankingthebrands.com/The-Brand-Rankings.aspx?rankingID=423&year=1279 Yani aynı firma tarafından yapılan global çaptaki araştırmanın 2020 sürümü yok maalesef, en azından ben bulamadım. Yani Mutlak arkadaşın paylaştığı liste geçerliliğini koruyor. Elbette ki firmaların "net worth" tabiri günden güne hatta saatten saate değişmektedir fakat markaları inceleyen bir araştırma, adı üstünde araştırma olduğundan daha uzun sürebiliyor. Zamanım olursa daha detaylı araştırma yapacağım.
    Benim anladığım demek ki Xbox markası Microsoft'a gelir anlamında ve değer anlamında baya şey kazandırmış ki bu listeye girmiş.


    "51 farklı ülkede 4 milyondan fazla insanla yapılan anketler, markaların elde ettiği yıllık gelirler, değerler ve çok daha fazlası ile bu liste oluşturuldu."




  • Bu kur, bu vergilerle biz daha uzun süre one x kullanırız gibi duruyor.
  • aga ps5 konusuna gidiyoruz bakıyoruz oyun konuşuyoruz buraya gelip bakıyoruz adamlar microsoft'un hisse değerlerini konuşuyor. Hisseniz falan mı var microsoft'ta siz hayırdır ya
  • 
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.