Merhaba. Series s kullanıcısıyım. Geçenlerde Arctis 1 xbox edition satın aldım. Hem pc de hem xbox ta kullanıyorum ve dolby atmosu da satın aldım. Fakat kulaklık pc de daha kaliteli ses veriyor sanki. Ses seviyesi xbox ta daha düşük kalıyor. Ne yapmamı önerirsiniz acaba? |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3063. sayfa)

-
-
hala çıkış tarihi yok
dağ fare doğurdu. umarım bethesda etkinliğinde muazzam starfield gameplayi ve erken bir çıkış tarihi duyarız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hifi Rush ne be kardeşim Evil Within 3 yapsanıza 🙃
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hi-Fi Rush çok güzel duruyor diyecektim oyun çıkış yapıyor lan
-
Bethesda etkinliği ne zaman?
Maalesef yine bomboş geçen bir etkinlik daha.
-
Yav bu Microsoft Xbox neden her kesime hitap edebilecek bir oyun çıkarmıyor ısrarla?
Redfall baya iyiydi... Coop muhabbeti de çok yapmadılar, yanlış algı olmadı. Klasik ve tam bir arkane oyunu geliyor...
Forza zaten efsane. Yorum yok. Haziran ayına kadar gelecektir diye düşünüyorum.
Hi-fi tam bir sürpriz oldu ve servis örneği oldu... Servisler sürprizleri ve yakın zaman verdikleri çıkış tarihleri ile anlam kazanır...
Güzel bir ekip olsa, Minecraft da oynamak isterdim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hi-Fi Rush ı bekliyordum fakat şimdi oynayabilirsiniz demesi şok yarattı.
Forza efsane gözüküyor özellikle yağmur sahnesi görmek iyi oldu.
-
Aklıma da gelmedin değil hahaquote:
Orijinalden alıntı: cnbzkrt
Yine mi sen 😅
Forza Motor Sports un RT açık 4k 60 fps sunması gayet güzel olmuş, Hi Fi Rush da eğlenceli benziyor bu ikisini beğendim. İndirmeye açılsın bir bakalım.
Etkinlikte bulunan Türkçe alt yazı da oldukça güzel olmuş .
-
Microsoft'a ufaktan saydıracaktım ama madem herkes memnun kimsenn keyfini kaçırmayayım gece gece :)
Şunu yazmazsam olmaz ama.Shinji abi bildiğin emekli hayatı yaşıyor , sıfır stres oh mis.Ghostwire Tokyo'yu da yönetmemiş , yetiştirdiği elemana yaptırmıştı , bu oyunu da yönetmemiş.Nasılsa gamepass var , satış baskısı yok diye bildiğin kafasına göre takılıyor adam.Oyun güzel de olabilir ama şu dönemde Evil Within 3 ayarında oyuna deli gibi ihtiyacın vardı Microsoft olarak.Korku oyunu yapmak istemiyorsa da o ayarda bir oyun yaptıracaksın.
-
Hocam, Shinji abi zaten Evil Within dahil o tarzda oyun yapmak istemiyordu. Adamın kendi ağzından açıklamaları var. Microsoft'un altında olmasaydı değil EW3; şuan EW4 bile duyrulmuş olurdu. Microsoft zaten altındaki firmalara tanıdığı özgürlük; rahatlıkla önplana çıkıyor son dönemde...
Pentiment da buna bir örnek... Adamlar 10 kişi oyun yapmış işte.
Kenarda geliştirdikleri daha büyük bir proje zaten vardır ayrıca... 2 yıl sonra da onu oynarız...
-
Hi-Fi Rush açıldı 15.96GB olarak indiriliyor. Bakalım nasılmış, basına da iyi şok oldu okuduğum kadarıyla
-
İşte bu özgürlük biraz fazla gelmeye başladı bana son dönemde.Obsidian 12 kişiyle Grounded , 10 kişiyle tutku projesi Pentiment yapıyor.Ama ana stüdyo Avowed üzerinde çalışıyor.
Bugün Hi-Fi Rush'ı duyuruyorsan ana projeni de duyurmalıydın , varsa tabi.
Ayrıca FM çıkış tarihi verememek , Arcane'in hala o oyun motoruyla oyun yapmasına ses çıkartmamak garip geliyor bana.Hadi Bethesda ağır top , karışmak istemiyorsun.Arcane'e de nazın geçsin biraz.
-
Ben bulamadım Gamepass 'te de Store'da da yav..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X