Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2762. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: gokert
1 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
83.577
Cevap
835
Favori
4.256.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
73. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 27602761276227632764
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlki, makinenin dünden beri Xbox 360 için profil indirmeye çalışması. Kablosuz, kablolu ne denediysem olmadı.

Sizin tavsiyenize uyup modem arayüzüne girdim ve NAT'ı devre dışı bıraktım. Bağlı olan tüm cihazlar internete girmeyi kesti, Xbox dahil. Tabi beni bir korku aldı, modemi bozdum diye Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams  NAT'ı tekrar etkin hale getirip kaydettim. Cihazların nete girdiğini deneyip onaylayınca ilgili oyunu açtım. Kablosuz olarak bağlı olduğum halde (ki daha önceki denemelerimde kablosuz başaramayıp ethernet kablosu ile neti bağladım) profil indirme ekranındaki çubuk dolmaya başladı, tabii beni de bir heyecan aldı haliyle Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams  Doğrudan Xbox Live'da oturum açmış oldum.

Bizzat deneyimledim, @TheCapedCrusader:

Buluta kaydetmediğiniz save dosyaları siz silmedikçe cihazınızda kalıyor.

Assasin's Creed'i Live'a bağlanmadan oynayıp 6 başarım açmıştım. Cihazı dün sıfırlayınca oyunları ve uygulamaları tut seçeneğini seçtim. Teknik olarak oyunlarıma bir şey olmayacaktı, ama kayıt dosyaları peki? Oyun ilerlemem Live'a bağlanamadığım için Xbox hafızasındaydı (biraz korktum acaba silindi mi diye, çünkü buluta yüklenmemişti). Bugün bağlanmayı başardım, profili çekebildim ve kaldığım yerden oynamaya devam ettim.

Teşekkür ederim!

• Leon FR kullanıcısına yanıt

iyi oyunlar hocam çok sevindim düzelmiş olmasına

• Metal hellsingerin gelmesi güzel olmuş, alsam mı diye düşünüyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsola gelecek olan güncelleme ile sesli chat kısmında arka plan sesleri otomatik olarak engellenecekmiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme geldi, dün yükledim.

• Yardım ve desteğiniz için ben teşekkür ederim! Hallettik durumu, ama şimdilik! Yine bağlanamayacağım, eminim :)

Bana ders oldu, bir daha bu konsolda 360 oyunlarını oynamak mı, asla! Sürekli ha bağlandı ha bağlanacak diye düşünemem. Bastın mı girecek arkadaş, ne o öyle yok kabloyu çıkar, yok bilmem cart ayrı yap, yok şu yok bu vs. İki gündür kafamı gereksiz meşgul etti bu durum. Tövbeliyim artık :)

Size yine minnettarım. Saygılarımla!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cyberpunk 2077'e 26 gb güncelleme geldi. Yeni hikaye dlc'simidir. İndirmelere aldım. Akşam eve gidince bakacağım.

• 1.6 update, dlc 2023'te...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05BCBF09E

Cyberpunk 2077'e 26 gb güncelleme geldi. Yeni hikaye dlc'simidir. İndirmelere aldım. Akşam eve gidince bakacağım.

Hikaye dlc 2023 de çıkacak. Oyun içi update Tamamen.

• O kadar dil var Türkçe yok :)

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

• Rusca da eklenecekmiş yakında Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• nasıl ya of

gerçi ilk oyunu full anladık ing. net temiz

ama tr başka be :(

• Ulan Araplar oynamaz bunu günah diye. Arapça bile koymuşlar. Tepki amaçlı almayacaksın oyunu. Zaten gamepass'e gelecek oradan oynarız param geçmesin Türkçe altyazı koymayanlara. Polonya, Çekya, Portekiz nüfuslarını toplasan Türkiye kadar yok onların bile alt yazısı var. Çekçeyi dünyada kaç kişi konuşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05BCBF09E -- 7 Eylül 2022; 12:56:4 >
  • Saints row yeni nesil fiyatı düşmeyecek mi,arkadaşlar 600 tl verilir mi bu oyuna?
    Değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer_0461 -- 7 Eylül 2022; 12:57:26 >
  • Çekya'da 10 katı Polonya'da 15 katı fazla satar bizden bu oyun. Tr'de satacağı max 7-8 bin.

• Gamer_0461 kullanıcısına yanıt
    indirim bekleyeceğiz mecburen oynamayı istediğim bir oyun

• Hocam,dying light 2,call of duty vanguard veya cyberpunk 2077 arasında kaldım birinden birini alacağım seçimim hangisi olmalı sence?

Yerimde olsan hangisini alırdın?

Series x de oynayacağım.

cyberpunk 2077 alırdım, vanguard game pass'e eklenecek. dl2'de iyi bir oyun ancak cp77 hikaye olarak çok iyi bir yapım + ek pakette gelecek 2023'de.

• Anladım hocam peki grafik olarak nasıl series xde?

Diğerlerinden iyi mi?

Grafiklere önem veriyorumXbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

https://www.youtube.com/watch?v=7Hg4XCTzq34&feature=youtu.be kendin incelersen daha iyi olur hocam, bana göre gayet iyi gözüküyor. Daha iyi olabilirdi tabi.
    https://www.youtube.com/watch?v=GAZsxTOw-iQ&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 7 Eylül 2022; 13:31:36 >
  • 
Sayfa: önceki 27602761276227632764
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.