Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2121. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ugurcan890 , LinkX
2 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
83.626
Cevap
834
Favori
4.261.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21192120212121222123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum olacaktı ps den xboxa geçtim. İlk defa kullanıyorum. Ps de pri ve sec hak burda p1 ve p2 hak olarak geçiyor. Ps de en fazla 16 hesap ekleniyor ister pri ister sec. Sormak istediğim xbox da en fazla kaç hesap ekleniyor eklenen hesapların p1 p2 olmasınin önemi var mı acaba yardımcı olurmusunuz. Kardeşlik konusunda bulamadım. Not:kardeşlik konusunda da en fazla 3 p1 hesap ekliye bilirsiniz demişler 1 senede 3 hak varmış bunuda anlatabilecek varsa sevinirim. Herkese hayırlı günler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Bu mesaj silindi.

Bölge değiştirmem v.s gerekiyor mu

• aschil kullanıcısına yanıt
    Anladım çok teşekkür ederim. Yanlış anlamışım aynı hesabı 4 5 defa girebiliyorsun p1 olarak farklı cihazlara. Ozmn p1 hesap satınca yada al8nca sayı ya bakmak gerekiyor cok sagolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Nat Pagle

Daha önce mtc den almadım vpn vs. nasıl halledilir bilmiyorum

Alıntıları Göster

mtcgame sitesine girip alacağınız oyunu aratın, sonrasında Xbox Games BR'yi seçip sepete ekleyin ve satın alın. Kod bir süre sonra mail adresinize gönderilecek. Kod geldikten sonra xbox.com üzerinden xbox live hesabınıza giriş yapın, xbox profil ayarlarınıza giderek bölgenizi Brezilya olarak seçin ve ayarları kayıt edin. Sonrasında size gelen kodu xbox.com yada oyun konsolu üzerinden giriş yapın. Brezilya ile vpn isteyen sürümün fiyatları genelde aynıdır. Vpn ile uğraşmanıza gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 12 Ağustos 2021; 17:52:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

mtcgame sitesine girip alacağınız oyunu aratın, sonrasında Xbox Games BR'yi seçip sepete ekleyin ve satın alın. Kod bir süre sonra mail adresinize gönderilecek. Kod geldikten sonra xbox.com üzerinden xbox live hesabınıza giriş yapın, xbox profil ayarlarınıza giderek bölgenizi Brezilya olarak seçin ve ayarları kayıt edin. Sonrasında size gelen kodu xbox.com yada oyun konsolu üzerinden giriş yapın. Brezilya ile vpn isteyen sürümün fiyatları genelde aynıdır. Vpn ile uğraşmanıza gerek yok.

Alıntıları Göster

Bölge değiştirmenin bir zararı veya limiti var mı hocam?

• Petyr Baelish kullanıcısına yanıt

Herhangi bir limit yada zarar söz konusu değil.

• Merhaba ben de aranıza dün katıldım ilk kez xbox konsol kullanacağım. Bir sorum olacak iptv satın aldım storedaki bir programla kullansam virüs vs. bulaşır mı güvenli midir.

• Zzigazze kullanıcısına yanıt
    Öncelikle iyi günlerde kullanın. Xbox sisteminde herhangi bir virüs yok diye biliyorum. Gönül rahatlığı ile kurabilirsiniz.

• Gamepass PC üzerinden Art of Rally oyununu çalıştırabilen var mı beyler?

• Gamepass te problem var galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Petyr Baelish kullanıcısına yanıt

Ben konsoldan yapın derim. Konsolun konumunu alışveriş yapmak istediğiniz ülkeyi seçin, yeniden başlatın. Açıldığında konsol yine Türkçe ama mağaza istediğiniz ülke olacak. Kodu yazın ve oyunu yükleyin. Ülkeyi tekrar Türkiye yapıp yeniden başlatın, bu kadar...

• aschil kullanıcısına yanıt
    Vlc ile url şeklinde izlenebilir mi acaba iptv?

• quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Bu mesaj silindi.

Simple IPTV client isimli PVR addonuyla uzun zamandır sorunsuz IPTV izliyorum ben Kodi’den, tavsiye ederim.

• arkadaşlar merhaba pc nin xbox uygulamasından xbox hesabıma bağlandım Forza Motorsport 7 Ultimate Edition almak istiyorum burdan burdan aldığım oyun hem pc hem xbox da çalışıyormu ? yoksa sadece pc sürümünümü alıyorum

• bactry kullanıcısına yanıt

Çalışır. Xbox play anywhere yazan tüm oyunlar için geçerli

• 
Sayfa: önceki 21192120212121222123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.