< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (711. sayfa)

-
-
Gta 5 te yeni cozmeye calisiyorum ama onda oto aim var o yone bakiyorsaniz oto olarak aliyor.
Secenekler arasinda gormeye calistim ama hangi secenek daha kolaydir bilemedim. Sonra taktim klavye mouse i😂
20 saate oyundan soguyabilirim, evet bol pratik sart ve ilk deneyim olunca zorlaniyor insan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajmel Efkar -- 10 Haziran 2021; 14:4:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben gamepad ile fps oynayamıyorum. Elim ameliyatlı olduğu için çok kasıyor tendonları ama diğer oyun türlerinde sıkıntı yapmıyor.
Battlefield 2042 umarım klavye mouse desteği ile gelir yoksa çok üzülürüm ya.. Mesela battlefield v te destek yok. Ona klavye mouse takıp oynamayı deneyen var mı
Bana gelen sıfır ve iki gün icinde geldi. Standart 2 yıl garantili.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar epey bir vakittir gamepade alışma konusunda sorun yaşayan arkadaşların postları var. Daha öncede tecrübelerime dayanarak yazdığım mesajı tekrar layayim
TPS için division 2 ,warframe outriders.
Fps için titanfall2 apex klavye den gamepade geçen arkadaşlar için çok kolaylastiracakti işi.
Gamepade alışıp koltukta ayak uzatıp arkana yaslanarak oynamak la belin sırtın agriyarak arasında çok fark var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birde beraber oynamak isteyen arkadaslar var ise oyun adlarini bildirebilir mi? Ekip halinda oynamak daha keyifli geliyor.
Birde fps yi gamepadde oynamaya alismak icin onerileriniz neler? Gta v, nfs heat ve warzone var simdilik konsolda.
Merhaba arkadaşlar. Bugün harici hdd geldi taktım konsola hemen bir oyun indirip test ettim ancak oyuna gırerken ekranda tıtremeler, git geller çok oldu. Ayarlardan yinelenen değişkenli kare hızı ayarı var freesync diye geçiyor onu kapatınca düzeldi. Monitörüm freesync destekliyor oysaki.
-
Ak47 ile duvarlara kalp çiziyorduk
dermişim
-
Arkadaşlar sizlere bir sorum var.
Yakın zamanda Series S konsol alacağım. Evde PC'ye takılı 144hz FreeSync destekli bir monitör mevcut ve TV Plus cihazına bağlı olan 600hz BEKO marka bir android TV var.
HDMI 1.4 üzerinden bağlantı olacağı için FreeSync özelliğinden faydalanamayacağım fakat 120hz görürüm diye tahmin ediyorum eğer monitöre bağlar isem konsolu.
Peki TV'lerde bu 600Hz olayı nasıl oluyor ? Şimdi ben konsolu TV'ye bağlayacak olursam 120Hz alabilecek miyim yoksa standart 60Hz'mi alacağım ?
Bilen birisi cevaplar ise sevinirim, teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 10 Haziran 2021; 15:5:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kaan0101Ak47 ile duvarlara kalp çiziyorduk
dermişim
Abi bu BF3 zamani imkansizlikkar nasildi ama PS3 te sesli chat yoktu. Menuden yazili chate girip yazana kadar 50 defa oluyorduk. Bir de killzone 3 falan headset vardi babamin bluetooth kulakligi arabada kullandigi
XBOX Series S yeni BF oyununu 2K 60 FPS de açabilir mi? 2K 120FPS imkansız deme?
PS4'te BF4 oynuyorum senelerdir. Artık buna gececeğim.
quote:
Orijinalden alıntı: kozmoslu
XBOX Series S yeni BF oyununu 2K 60 FPS de açabilir mi? 2K 120FPS imkansız deme?
PS4'te BF4 oynuyorum senelerdir. Artık buna gececeğim.2k 120fps mümkün değil Series S için.
-
Deneyeceğim hocam saolun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen dostum , tam rezillikti. Ps3 ün en büyük sıkıntısı idi , killzone da onumu kullanıyordun
-
2k 60 - 1080 120 fps olur büyük ihtimal
-
quote:
Orijinalden alıntı: kozmoslu
PS4'te BF4 oynuyorum senelerdir. Artık buna gececeğim.Cw gibi tek seçenek yani 2k 60 olacaktır diye düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: kaan01012k 60 - 1080 120 fps olur büyük ihtimal
Series S 1080p'de 120fps versin zaten yanar ortalık. Hangi ekran kartı 1080p'de 120fps verebilecek öve öve bitiremedikleri MasterRace PC'de göreceğiz.
-
Dice frostbite ta xva kullanıyorsa verebilir , neticede işlemciler aynı , konsollarda 120 fps modu olacakmı o da ayrı bir soru ?
-
60 + fps yazıyor fakat dün de K/F desteği yazıyordu , gecesine kaldırdılar :) Bence SS 2k 60 çalıştıracaktır. 1080p 60 ihtimali çok az , 1080p 120 daha da az
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthropomancy -- 10 Haziran 2021; 19:33:2 >
O haritalarda 128 kişiyle 120 FPS veremez. BF haritaları, Warzone'a benzemez. Oyunda her yer yıkılacak, göz gözü görmeyecek. :) Zaten açıklanan detaylarda 60 FPS girilmiş. 120 olsaydı yazardı. Misal F1 21 X Series'de 120 FPS destekli. Oyun açıklamalarında da yazıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X