Ergonomik olmasına lafım yok. Bir sürü sorun sayıyorlar kolayca bozuluyor diye, onları 1 yıldır ben de yaşamıyorum ama A tuşu tek başına yetiyor, oyunlarda büyük sorun yaşıyorum hatta bu sebeple bazı oyunları oynamayı bile bıraktım. XIM Apex ile de FPS olmayan oyunlar sarmıyor. Bir yıldır benimkinde başka bir sorun yok mesela. Servise göndersem, 4 defa değişim alıp aynı soruna sahip controller gelmeye devam eden var. Bu risk sebebiyle ₺1500-1900'e değmez diyorum sadece. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1551. sayfa)

-
-
Pro dedikleriniz kablolu değil mi ama? Acaba 9. nesil yeni serilerde de A butonu sorunu devam ediyor mu? Ben yeni konsola ek bi tane de Volt renk istedim. Umarım A butonu düzeltilmiştir. Çünkü gerçekten can sıkıcı. Bendeki ilk seri olduğundan öyledir diye düşünüyordum. Devam ediyorsa kötü.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu arada XBox'ta klavye mouse kullanabilmek için uygun fiyatlı adaptör falan var mı bildiğiniz? Yurtdışından alma imkanım var şu an. Yıllarca PC'de oynadığım için controller çok zor geliyor. Şöyle ucuz yollu bi alternatif varsa çok sevineceğim.
-
Hocam yaklaşık 15 gün önce Elite Series 2 core Controller’ı 1400 küsüre aldım Amazon Almanya’dan. Arada girip yoklayın derim sistem hatası mıydı ben de anlamadım ama 2 tane aldım biri iptal edildi diğeri geldi. Pedallar olduğu için A tuşu sorununu anlamıyorum şu anda. Kalite hissi de baya üst düzey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Razer wolverine ultimate kullanıyorum 1 yıldır, kalite olarak üst düzey, tavsiye ederim. 1800 e v2 almaktansa, Chrome ürünü 2300 e kadar düşüyor onu takip etmenizi tavsiye ederim.
-
Beceriksiz geliştiriciler de konsola b.k atsın ancak. Demek ki yapan yapıyor.
-
Hangi oyun bu
CALL OF DUTY MW2 AMSTERDAM GÖREVİ
-
Microsoft, diğer markalara kablosuz lisansı vermiyormuş o yüzden hepsi kablolu oluyor. 3 metre kablo, tabi kablosuz daha iyi olurdu ama kabloluda gecikme az oluyormuş rekabetçi oyunlarda işe yarar.
Ediyor mu etmiyor mu bilmiyorum güvenemedim, paramızla rezil olma durumu.
Öyle bir şey denk gelse alırım, Elite 2 Core da çok seviliyor. Fiyatı düşünce haber ver özelliği olsa keşke. Amazon tuhaf işler yapıyor cesaret edip almak lazım demek ki.
Ne kadar sürede ulaştı size? Amazon Türkiye'nin Almanya'dan getirdiği ürünler, yazdığı kadar geç mi geliyor yoksa erken mi geliyor merak ettim.
Wolverine Ultimate için çok iyi şeyler okudum fakat V2 daha gelişmişi olduğu için ona yöneldim, onu da baya övüyorlar. Chroma farkı ışık galiba, direkt kapatacağım bir özellik olduğundan ₺2000 bütçemi aşmayı düşünmüyorum.
Bir de işte Victrix Gambit için Wolverine serisinden bile iyi diyen var, fiyatları çok yakın. Öven de var yeren de. Wolverine V2'yi ise yeren görmedim.
Karıştırmış olabilirsiniz hocam, v2 alt segmenti olarak geçer, pedalı yoktur. Chrome ile v2 arasındaki temel fark pedal ve ek olarak chromeda ışıklandırma var önemsiz gerçi.
Hocam yaklaşık 10 gün içinde geldi bana. Ürün baya premium hissettiriyor. Yalnız kutu içeriğinden yalnızca kablo ve sertlik ayarı için olan aparat çıkıyor. AliExpress’den de eklentilerini aldım 380 liraya onlar da bugün teslim edilmiş eve gidince onları da deneyeceğim bakalım. Bir süre arkadaş sağolsun emanet orijinal pedallarla kullandım ama gelenler umarım sorunsuzdur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Fenix -- 24 Ekim 2022; 16:40:15 >
-
Daha fazlaydı oyunun inmesi bitti mi?
Evet aylar öncesinde indirmiştim zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bunlar hikaye değil 1 hikayenin chapterları
toplamda 4 veya 5 hikaye var
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X