eee hocam back 4 blood warnerın oyunu idi day one gamepass dı unutmadan söyleyim ön siparis gene ver zaten karttan para çekmiyor gmaepass haberini gördügün an iptal edersin |
Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1479. sayfa)

-
-
anladım hocam
öyle yaparız
ortak alacağım arkadaşla baştan konuşuruz.
-
Arkadaşlar yakın zamanda gelecek olan CoD MW 2 ile Fifa 23'ü Series S'in hafızasına sığar mı sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fifa 23 40 gb a yakin bi yer kapliyor.
Mw2 de olsun olsun 100 gb en fazla
S in hafizasi 300 kusur gb. Fazla fazla yeter
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir oyun max 80 gb olmalı. 80 gb üstüne çıkan bir şeyi ne olursa olsun tutmuyorum. Saçmalık. Forza 5 mesela 104 gb yer kaplıuodu bi sildim cihaz rahatladı yerine 3 oyun koydum.
370 gb boş yer var. fifa22 forza 5 dirt 5 crysis mine craft dragonballz hala 80 üzeri bos yer var.
Marketing hakları Sony de. PS e exc görevler olacakmış yani Xbox ve pc de olmayacak bu görevler.
O yüzden gelmesi baya zor gibi geliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam fifa 23 40 gb dogru bir tahmin ama call of duty de yanılıyorsunuz çünkü call of duty lerde zorunlu warzone kurdurma olayı var kafadan bir 100 gb daha koy minimum 200 220 gb olucaktır
-
sony ps ürettigi bezbol oyunu olan the show 22 gamepass da var
hiç belli olmaz call of duty gelsin diye belki taviz verebilir ms a şirin gözükmeye çalısabilir
-
Hocam seninle aynı kafadayım. Üçüncü oyunum yok. Ps5 satıp buna dönme fikri çıkmıyor aklımdan :)
Fifayı indirim ben 36gb cod olsun hadi 150 biraz daha abartalım 200gb olsun, yeter yani fazla fazla :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
MLB nin dağıtımcı firması farklı ve MS onla anlaştı diye biliyorum. Daha Deathloop gelmemişken ben Sony anlaşmalı olan bir ip nin gamepass e gelmesini beklemiyorum bu yüzden.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam satıp ne yapcaksın ki PS5'i? Hafızası daha fazla grafik gücü daha fazla bu iki oyunu indir PS Excleri de oyna tamam işte. Bana göre PS5 tek eksisi kasa tasarımı leş. Taşıması zor ve derli toplu değil. Büyük. Series S'i bırakın X bile ondan biçimli.
Fifa 23 tahmin degil oyun sahibiyim :)
Warzone olayini bilmiyodum en azindan bilmeyenler icin guzel bir bilgi vermissin
Bu çok saçma ya. Series S sahipleri için bu zorunlu warzone kurma olayı ortadan kaldırılmalı öyle saçma şey mi olur. Hafızanın %30'unu oynamadığım oyuna mı ayıracağım.
Sen istiyor cod oynamak ozaman alacan 150 dolarlık genişleme kart verecen parayı çalacan düdüğü :))))
Son günlerde hediye kodları tarzı bi yöntemle ucuza gamepass alma değişti gibi bişeyler okudum ama tam hakim değilim 250 liraya 1 yıllık ea play ve 1 ay ultimate alırsak 1 senelik gamepass ultimate sahibi olabiliyormuyuz hala?
-
Ea play degil live gold alacaksiniz.
Evet hala sistem isliyor
EA play 12 aylık alırsanız 3.5 aylık gamepass ultimate e dönüştürür 1 ay da ultimate alacaksınız toplam 4.5 ay
ms artık türkiyeden hediye kodlarını kaldırdı rusya ve çinden anormal alım oldugu için sadece 3 aylık hesaba eklmeli sekilde alabilirsiniz onunda size 1 yıllıgının patlayacagı rakam 345 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 7 Eylül 2022; 14:14:14 > -
call of duty vanguard da warzone yok oyunun içinde olursa zorunlu ama modern warfare da warzone kurdurtuyor büyük ihtimal yeni modern warfare 2 ve yeni warzone ile gene warzone kurdurtacak ona göre plan yapılmalı diye düşünüyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X