Şimdi Ara

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1478. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
32.856
Cevap
399
Favori
1.689.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14761477147814791480
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende de A51 var A serisinin son kralı AX1 serisi gözümde  

Full kutu içeriği ile geldi kalas gibi değildi tutuşu ergonomik Ax0daki eksikler giderilmiş kamera iyileştirilmiş modeller.

Senelerce iPhone kullandıktan sonra üzmedi beni düşünün yani. A52'den sonra işte kutu içeriğini kaldıralım şöyle böyle yapalım işlemcileri batıralım bi garip gidiyor. A52S çok iyi bir de. 5G'li. A53 tavsiye edilmiyor bile ondan sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte olması gereken başta böyle çıksaydı sorunsuz

Series s i gerçekten çok kaliteli iyi donanımlı bir konsol şu yapımcılar biraz daha çaba gösterse 1080p 60_120fps arası oynatamayacağı oyun yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bio technolog kullanıcısına yanıt

Şu tablet donanımlı One neslinden bir kurtulsak iş yükü yarı yarıya azalacak bence. One'da oyun oynamak ölüm o yükleme süreleri o grafikler aman aman o ne öyle.

• ALt4iR kullanıcısına yanıt
    Satın alınca hesabınıza bağlanıyor. İstediğiniz vakit istediğiniz kadar oynayabilirsiniz.

Game Pass'ten kalktıktan sonra pc'den hiç silmeden dursa satın aldıktan sonra da tekrar oyuna girebilirsiniz diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamaraMorgan -- 6 Eylül 2022; 23:22:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • azizsilin A kullanıcısına yanıt
    Konsolda yüklü olan bir oyun Game Pass'ten kalktığında yüklü de olsa oynanmıyor diye biliyorum, hiç denemedim.

• The Witcher: Wild Hunt'a da yeni nesil güncellemesi bekliyorum. Güncelleme gelecek diye oyunu bıraktım. Yeni grafikler ve 60 FPS ile baştan başlayacağım.

• Frederick S. F kullanıcısına yanıt
    Kulaklığın kablosu, plastiği falan baya dandik duruyordu hiç bakmamıştım da özelliklerine ama gerçekten başarılı geldi bana. Demek ki boş bir kulaklık da değilmiş, teşekkür ederim bilgi için 👍🏼

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SamaraMorgan kullanıcısına yanıt

Umarım öyledir hocam benim merak ettiğim konuda o şuan pcde yüklü 1 2 aydır açıpta girmedim bile ama 1 ay sonra canım oynamak isterse direkt alıp gireyim yüklü olan oyunu siliyim tekrar indirsin uğraşmak istemiyorum, siz yazınca devam ederken veya kalkınca alıyorum diye sormak istedim. 

• SamaraMorgan kullanıcısına yanıt

Tamamen aynı. Sadece baştan başlamayacağım yani ilk map'i yüksek oranda tamamladım biraz Ciri'yi verdi oyun onunla oynadım bekliyorum öyle. Hikayeyi unutmadan bekliyorum arada girip neydi ne değildi bakıp çıkıyorum. Çünkü oraya kadar bile kaç saat oynadım. Boşa gidemez.

Bir de her yan görevi soru işaretini her şeyi yapıyorum ben. Mesela AC Origins'i de öyle oynuyorum ama sarmıyor çünkü Witcher 3'te yan görevler çok orijinalken AC oyunlarında şunu kurtar bunları kes bunu al şunu çal öyle gidiyor. Benim gibi her şeyi %100 yapmaya çalışan birini bile bezdirdi.

• The Xbox Testeryoutube
    If you want to buy me a cup of coffee and want to sponsor my channel that would be amazing! then please use this link! https://www.paypal.me/TheXboxTester link to 1440p 30fps video V1.5 https://youtu.be/f6c4JpG2KWU Or become a super member and join https://www.youtube.com/channel/UC5xaXb_q4rHfSHIw5JOb8Lw/join #XboxSeriesS #cyberpunk2077 #Cyberpunk Welcome to my channel, my name is Maurice and thank you for watching to these video's Follow me on: Gamertag: Smartimus Prime facebook.com/TheXboxTester twitter.com/thexboxtester twitch.tv/thexboxtester also check out my playstation channel https://www.youtube.com/c/ThePlayStationTester Stuff i use Elgato HD60 X Capturecard OBS Recording software Samsung Oddysee G5 32 inch Gaming monitor Razer Wolverine V2 Chroma Controller FiFine Microphone #Xbox #Xbox20 #P3 #XboxGamepass #TheXboxTester #Gaming #GamePass #GamepassUltimate #XboxSeriesX #txt
    https://www.youtube.com/watch?v=du6aJs8Wzec&feature=youtu.be

İzlemek isteyenler için.

800-1080p dinamik 60fps

Ayarları çok kısmamışlar gibi.

60fps modunda bile çok güzel gözüküyor indirip deneyeceğim bir de.

• Silkolet kullanıcısına yanıt

Performans sorunları nedeniyle PC'de keyif alamayıp bırakmıştım oyunu. Series S'e 60 FPS desteği gelmesi güzel bir sürpriz oldu. Performans modunda dalgalanmalar olmadan stabil 60 FPS çalısıyorsa indirime girdiği gibi alıp tekrardan başlamayı düsünüyorum.

Siz de test ederseniz eğer, deneyimlerinizi paylasırsanız sevinirim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 7 Eylül 2022; 1:48:12 >
  • Hocam 1.6 önceki nesil için son büyük uptade idi ama yeni nesil alacak daha. Bunun dinamik 1080pliğini alıp gerçek 1080 seviyesine çekerler bence ileride yine dinamik olsa da yukarılarda gezer ufak dalgalanmalar da biter.

• Series S’e üvey evlat muamelesi yapıldığından Series X’e geçiş yaptım. N11’den 11.650 TL’ye aldım. Yine burayı takip edeceğim. Şimdiye kadar yardımcı olan herkese teşekkürler.

• Shrikeen kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Series s ile ömründe satmadığı konsolu satıyor şuan MS. Satış performansı çıktığı yıllar kıyaslandığında 360 - one s-x den daha iyi abisi series x den de daha iyi

Neslin sonuna geldiğimizde MS un gelmiş geçmiş en fazla satan konsolu olacak çünkü bir sonraki nesil sadece ucunda hdmı girişi olan minicik USB bellek gibi sadece 1 program çalıştıran clould sistemler olacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu deneme sürümünü ücretsiz edinip oyunu oynayabilirsiniz ona göre karar verirsiniz eger oyunu begenirseniz istediginiz gibi ise indirime girince alıp kaldıgınız yerden devam edersiniz

• Shrikeen kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun iyi zamanda geçmissin suan 11 bine series x in x i bile yok 12-13 binden aşşagı cihaz yok

• Silkolet kullanıcısına yanıt

ben de öyle düşünüyorum

ama çok hyp lıyım

tek hak için 500 ayırdım

ön siparişe geçer geçmez alacağım inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 7 Eylül 2022; 8:31:10 >
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

Warner artık eskisi gibi degil çok pahalıya satıyorlar oyunlarını ama hiç belli olmaz back 4 blood gibi belki day one bile gamepass a gelebilir çünkü bu oyunu kim ssitemine eklerse çok fazla abone çeker ki harry potter fanları az buz degil.

• asko56 kullanıcısına yanıt

aman yapma

hovam gamepass falan

ön sipariş geçicez  

• Çok iyi. O halde indirip denerim, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 7 Eylül 2022; 9:32:44 >
  • 
Sayfa: önceki 14761477147814791480
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.