Şimdi Ara

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1220. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.983
Cevap
396
Favori
1.699.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
153 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
86. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 12181219122012211222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar olmamış bir şey için bu kadar kafa yormaya ne gerek var

gelecekte ne olacak göreceğiz, bi oyun keyfimiz var bunları düşünmek boş iş . Baktın konsol yetersiz geldi sana, satarsın olur biter.

Sonuçta aldığın cihaz 3-4-5 liralık bir şey, milyon liralık yatırım yapsak ev arsa vs alsak neyse. Yani konsolların teknolojiyle rekabet etme şansı yok istersen series x al. Her türlü bir şeylerden kısarak oynayacaksın konsolda ileride. Bu kadar grafik performans takan adam gitsin pc yapsın kendine sürekli güncel tutsun başka yolu yok

Benim düşüncem MS bu cihazı boş bırakmaz, artık oyun sektöründe liderliği almak istiyorlar ve bunun için Series S büyük koz. Daha önce xbox kullanmayanlara daha çok hitap ediyor, microsoft da bunun farkında ve yeni nesile böyle giriş yapmışlarken kendilerini olumsuz etkileyecek en büyük şeylerden biri series s e üvey evlat muamelesi yapmaları. Yeni müşteriyi memnun edeceksin ki senle yola devam etsin . Microsoft un son yaptığı yatırımlardan sonra series s in f/p faktörüne ciddi şekilde ihtiyacı var. Daha önce xbox kullanmamış birisi parası olmasına rağmen series x e para vermek istemeyebilir, gayet de doğal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 28 Ocak 2022; 21:1:7 >

• GeraltofRiviaCiri16 kullanıcısına yanıt

Katılıyorum, şahsen bu konuları önemsemiyorum fakat gördüğüm kadarıyla Series S alıp bunları çok kafaya takıp okuyan kullanıcı var, içleri biraz rahatlatılmalı. Yetersiz gelirse satarlar diyemiyorum çünkü Series S'e mecbur kalan insan genelde maddi sebeplerden. Buna rağmen bu gibi tartışmaları okuyup Series S almaktan vazgeçen insanlar var. Bu arkadaşlar bizim detaylara takılan konuşmalarımızı önemsememeli. Çoğu zaten çözünürlükmüş, fpsmiş dikkat etmeden oynuyor olması gerektiği gibi. Çünkü bu bir oyun konsolu, oyna eğlen kapat. Bu detaylar genelde eski PC oyuncularının taktığı konular. Casual oyuncular detaylara takılmayıp eğlencesine bakmalı.

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 28 Ocak 2022; 21:2:33 >

• Frederick S. F kullanıcısına yanıt
    Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen
    Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGenxbox wire
    How The Coalition Worked with Epic to Bring The Matrix Awakens to Life on Xbox Series X|S - Xbox Wire
    https://news.xbox.com/en-us/2021/12/10/how-the-coalition-worked-with-epic-to-bring-the-matrix-awakens-to-life-on-xbox-series-xs/

"So what exactly did the team at The Coalition do? A primary focus for them was on memory and performance optimizations to fully take advantage of both Xbox Series X and Xbox Series S. Because the experience features an incredibly large and dense world with a staggering amount of content, the first step was working on memory optimization. In that area, they worked with Epic to ensure the assets in the demo were set up to fully leverage virtual texture streaming and nanite wherever possible and tuned internal memory systems, especially on Xbox Series S, to ensure it all fit in the memory."

The Coalition, Xbox Series konsolları çıktığından beri üstünde en çok donanım/yazılım geliştirmesi yapan stüdyo. En çok bilgi de yine o stüdyoda mevcut. Ayrıca The Coalition'daki ekiplerin çoğu Epic Games'te çalışmış kişilerden oluşuyor. Bu yüzden Unreal Engine alt yapısı ve genel hatlarına çok hakimler. Matrix demosunda da konsolları sonuna kadar kullandıklarını belirtiyorlar.

Shadow of the Tomb Raider örneği eski nesil oyun olarak geçiyor. Karşılaştırmaları hem eski nesil hem de yeni nesil uygulaması olarak çıkmış oyunlarla yapmak gerekli. Ek örnek olarak Metro Exodus'un yenilenmiş versiyonunu söyleyebilirim sanırım. Hem Ray Tracing kullanımı mevcut hem de 60 fps yapılmaya çalışılmış. Tam olarak yeni nesil değil yani yeni nesil dediğimiz sistemleri kullanmıyor. Buna rağmen en yüksek çözünürlük değeri 1621x912 en düşük çözünürlük değeri ise 1056x594. Yeni nesil oyunlarda bunun düşebileceği seviyeyi siz düşünün.

Bazı oyunların Series S'te Ray Tracing vermesi kasıtlı bir seçim. Bu doğru. Ancak Kasıtlı olmasının sebebi konsolun performansının çok daha düşük seviyelere düştüğünü göstermek istemediklerinden kaynaklı. Yukarda Metro Exodus örneğini paylaştım. Çözünürlük 1056x594'e kadar düşüyor. Daha yüksek boyutlu texture'lara, daha çok NPC ve yan öğelere sahip oyunlarda bu durum sistemi çok daha fazla zorluyor. Çözünürlük bundan da aşağı düşebilir.

ID Software her dönemde konsolların limitini sonlara kadar kullanmayı başarmış bir üçüncü parti stüdyoydu. Birinci parti bir Xbox stüdyosu olarak hâlâ aynı şekilde. Her zaman "lowest level native implementation" dedikleri sistemi donanım düzeyinde yazılımlarla istedikleri performansı alabilmek için zorluyorlar. Bu da herhangi bir donanımdan alınabilinen verimi maksimum seviyelerde tutuyor. ID Software, optimizasyon olarak Crytek'ten çok daha başarılı bir firma. Zamanında Crytek'in Xbox360 döneminde yaptığı Crysis 3 portu CryEngine'in ne kadar bug'lı ve bu bug'lardan dolayı sistem kasan bir oyun motoru yaptığıyla alakalı "Bu oyunun bu konsollarda çalışması gerçekten etkileyici" denmişti. Ancak oyun motorundan kaynaklı olarak optimizasyon o zamanki her iki konsolda da çok kötüydü. Şu anda da Crysis 2 ve 3 Remastered oyunlarında yeni nesilde Ray Tracing kullanılmıyorken ID Software Doom Eternal'da hem 60 fps hem Ray Tracing modu sunup Xbox Series konsollarında yanlış bilmiyorsam ilk kez gerçek RDNA2 özelliklerinden biri olan VRS 2.0 kullanan oyun stüdyosu oldu.

The Coalition'daki geliştiricilerin verdiği röportajdaki sadece bu kısım bile tüm her şeyi özetliyor aslında.

"In that area, they worked with Epic to ensure the assets in the demo were set up to fully leverage virtual texture streaming and nanite wherever possible and tuned internal memory systems, especially on Xbox Series S, to ensure it all fit in the memory"

Çünkü Xbox Series S'teki bellek bir sorun teşkil ediyor. Özel olarak optimizasyon yapılması gerekli. Bu yüzden diğer konsollar ile arasında çok ciddi bir fark var ve native olarak çok daha düşük çözünürlüklere kadar düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MortalRide -- 28 Ocak 2022; 21:6:15 >

• GeraltofRiviaCiri16 kullanıcısına yanıt

Hocam benim bunları yazma sebebim konuya girip "Series S ilerde uçacak kaçacak, pek çok ekran kartlarından bile daha iyi" gibi söylemlere kesin olarak inanıp buna göre konsol almayı düşünen veya alan kişiler için bunları belirtiyorum. Bu şekilde alım yapan birisi ilerde istediği gibi bir performans alamayınca iki şey söyleyecek: "Hani bu konsol şu kadar iyi performans verecekti bunlar hep geliştiriciler yüzünden" ve "O kadar para verdik verdiği sözü tutmadı Microsoft. Resmen kazıkladılar". Bu tip durumların yaşanmaması için ben şimdiden bu konsolu alacak arkadaşların gerçekçi bir şekilde beklentiye girmeleri gerektiğini söylüyorum. Xbox One zamanında da benzer şeyler oldu. İnternete bağlanıp özel işlem çekirdekleriyle daha yüksek performans verecek şöyle olacak böyle olacak dendi. Xbox One yerine Xbox One S konsolu çıkartıldı. Malesef ülkemizde konsolların fiyatı çok fazla. 299 hatta çoğu yerde indirimli 260-270 birime satılan konsollar bizde 5000-6000 hatta 7000 küsüre satılıyor. Bu yüzden alacak insanların bunu bilerek adım atmaları en doğrusu. Fazla beklentiye girmek her zaman üzer. Hele ülkemiz şartlarında sürekli fiyatları artan şeyleri alıp ilerde beklediğimizi alamamak daha da üzer. Hoş ben zaten bu beklentiyle aldım ve pek çok ayrıntıyı, detayı, olabilecek senaryoları biliyorum. Bunları yazmayabilirdim de. Fazla beklentiye girilmemesini tavsiye ettiğim için bunları yazıyorum.

ya konsol dediğin nedir ki, series x al bunlar para mı yani ... 3. sınıf ekonomiye sahip olduğumuz için bazıları gaza gelip bi iphone bi konsol alınca zengin olduklarını falan sanıyorlar galiba, başkalarını küçümsüyorlar. Bunlar hep görmemişlik, gösteriş meraklısı olmamız yüzünden. PS5, series x vs bunlar ergen oyuncağı avrupada abd de, oralarda istese her ay 2-3 tane series x alabilecek adam gidiyor series s alıyor.

Benim bütçeme series s uygundu, onu aldım. İstesem series x alamaz mıydım, alırdım tabi ki alkolümden kısarak mesela. Şimdi düşünüyorum iyi ki series x almamışım, oyun oynayacak maksimum 3-4 saatim oluyor artık zaman yokken konsolun en iyisi olsa nolacak

Bi kız arkadaş olsa veya evli olsam çoluk çocuk olsa, ilgilenmek zorunda olduğum birileri olsa iyice yandık zaten oyun yüzü göremeyeceğiz.

• MortalRide kullanıcısına yanıt

ben seni eleştirmek için yazmadım hocam zaten genel bi eleştiri yaptım. Bu başlıklar altında çok muhabbet dönüyor şu fps yi veremez şunu yapar şu yapamaz vs diye.

Oyununu oyna geç, fazla beklentiye girme kafa da yorma teknik olaylara; gerek yok en fazlası aldığın fiyatın biraz aşağısında satarsın anlamında. Belki de bu cihaz beklenenden iyi yol çizecek, base ps4 gibi. Bekleyip göreceğiz

• microsoftun sallamadıgı cihaz eşittir series s sadece series x e odaklanmsı bir ms var bu olay neyden kaynaklanıyor s niye sallanılmıyor çünkü series s in alanında rakibi yok yok işte sony tarafından series s e rakip cihaz yok ms da geliştiricilerde sallamıyor varmı var hesabı series s de tüm oyunlar kalite 30 performans 60 olarak sabitlendi resmen call of duty gibi apex gibi fortnite gibi e spor oyunlar 120 series s de gerisi 30 diye düsünün çünkü old gen oyunlar fps boost almayan oyunlar 640-720p çözünürlük ve 30 fps series s güçsüz bir cihazmı da firmalar ve ms sallmıyor ee adam call of duty vanguard çıakrmıs ee series s de 120 fps ve grafikleride güzel bu oyun 120 fps çalısıyor iken xbox ın hiçbir ex oyunu 120 fps çalısmadı bu konsolda bu büyük ayıptır

series s içinde şahsi tavsiyem 6500 7000 tl leri gözden çıkardıktan sonra series x alın çünkü series s depolaması astronomik yetersiz 364 gb artık bu işin int boyutunu geç elektrik zam boyutunu katsan bile harici disk şart ee bügün wd black xbox usb 3.2 hızlı aktarmalı diskler 800 1000 lira ee 6500 cihazı aldın düz hesap 1000 lira eksen 7500 e geliyor cihaz dişini sıksan beklesen amazon ps5 diskli sürüm sattı 7500 e eee ps5 alsan 7500 e 15 kagıda bile satsan her türlü series x set yapıyorsun hatta ps5 bile kullanabilirsin zaten sana bu series s her türlü 7000 i görücek daha pil şarj alatı gamepass ultimate eklemiyorum o series x alırsan da alman gereken masraf oldugu için diyorum

EN UCUZ SERİES S

https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-series-s-oyun-konsolu-512-gb-ithalatci-garantili-p-HBV00001ATUGH

5.790,00 TL

MS GARANTİLİ SERİES S

https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-series-s-oyun-konsolu-beyaz-512-gb-microsoft-turkiye-garantili-p-HBV00000XGXZ8

6.500,00 TL

TEKNO MARKET

7000

Bu durumda en azından Matrix demosu gibi yüksek gereksinimli oyunların gelmesi zaman alır ve sayıları sınırlı olur. Series S'de düşük performans verecek oyunların listesi de orta vadede az olur diyebiliriz.

Çözünürlüğün belli değerlerin altına düşmesine ya geliştirici ya da Microsoft bir önlem alır diye düşünüyorum. 2k monitörde Series S 480p'lere düşecekse kullanıcılar ortalığı yıkar, oyunu da zaten satın almaz. Series S kullanıcı sayısı çok fazla, şirketler bunu ciddiye alacaktır.

En kötü optimizasyonlu oyunlar listelerinde ID Software oyununa rastlamadım, başarılı oldukları doğrudur. Fakat grafikleriyle Crysis gibi çıtayı yükselten oyunları da yok doğrusu. Grafikleri ortalama, optimizasyon için fazla kasmaları gerekmemiş.

Crysis serisinin Xbox 360 tarafında en başından beri şaşkınlık yarattığını hatırlıyorum, ben de oynarken adamlar yapmış diyordum 1080p televizyonda. Gözüme batan bir şey olmuyordu ki normalde PC oyuncusuydum, bilgisayar zorlanıyor diye konsolda rahat oynuyordum. Optimizasyon kötü derken, her yerde sayfa sayfa övgü haberleri çıkıyordu Crysis serisi için Xbox 360 özelinde o zamanlar. Aklımda gayet başarılı olarak kalmış.

Yeni duyurulan Crysis 4, yapımı süren GTA VI veya Hellbalde II, Series S'in potansiyelini iyi kullanırsa konsolla ilgili çoğu kuruntuyu da bitirir.

Hocam benim asıl korkum şu. Xbox Series S bir yere kadar gidecek. Ancak gerçekten zorlanmaya başladığı zamanlarda Microsoft "Düzgün performans istiyorsanız xCloud kullanın." diyerek Series S için sadece konsolda çalışacak şekilde yapabilir. Bunu da neden söylüyorum, Microsoft'un xCloud'a yaptığı yatırım Series S'e yaptığı yatırımdan çok daha fazla. Bana Series S'in üretilme mantığı kısa vadede kâr sağlayıp nesil geçiş döneminde konsoldan kâr etmek, sağlam oyuncu kitlesi toparlamak ve bunları xCloud'a dahil etmek gibi geliyor. Umarım yanılırım. Dediğiniz gibi Hellblade 2, yeni Forza Motorsport ve sadece yeni nesil olarak çıkacak üçüncü parti stüdyoların oyunlarındaki performans konsolun ömrünü daha iyi tahmin edebilmemizi sağlayacak.

• Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen
    Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGenEvilDeadTheGametwitter
    “Hey Evil Dead fans! When we set out to create a brand new game worthy of the Evil Dead franchise, we knew it had to be groovy as hell. In order to deliver the best possible experience, Evil Dead: The Game is now coming on May 13, 2022.”
    https://twitter.com/EvilDeadTheGame/status/1487085949825785857?t=wtxdMG_nH8bOMxhg2Z-aCg&s=19

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Zaten bu donanım farkıyla, Series S'in X ve PS5'den önce havlu atması normal olur. Nesil sonuna doğru X ile arasında ciddi performans farkı oluşabilir. xCloud'a yönlendirme yapılamaz, GeForce NOW ile tecrübe ettiğimiz kadarıyla iyi bir internet bağlantısı gerekiyor ve Series S tercih eden kullanıcıların çoğunluğu internet altyapıları iyi olmayan ülkelerden. Microsoft bunun bilincindedir, Series S kullanıcılarına böyle bir öneride bulunmaktan çekinir, çekinmezse de sert tepki görür.

Konsol neslini ele alırsak Series S kısa vade değil orta vadeli bir yatırım gibi görünüyor. Orta vadede xCloud'u Series S kullanıcılarının düşük performanstan değil ancak düşük depolama alanından dolayı tercih etme olasılığı var. Fakat nesil sonuna yaklaşılınca, Series X bile oyunlarda zorlanmaya başlayınca Series S kullanıcıları -muhtemel- performans farkını önemseyip xCloud kullanır. Bu da 5-7 sene sonrası demek, One S bile bugünlerde gayet diri bir konsol, hala terk edilmesine daha zaman var. Series S de en kötü ihtimal nesil sonuna doğru bocalamaya başlar. Önümüzdeki 5 sene herhangi bir ciddi sorunla karşılaşılacağını sanmıyorum, karşılaşılırsa Microsoft'un bu kadar satıştan sonra başı ağrır, bunu göze almamışlardır diye umuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 29 Ocak 2022; 1:43:21 >

• Xbox One gibi bir konsol nesil sonunu görüp giderek görsel kalitesini arttırdıysa her şey olabilir o yüzden bence tek şeye odaklanın o da depolama.
    Stalker 2 130gb denildikten sonra bizi direk fiziksel olarak ilgilendiren mesela bu olacak, çinliler biraz acele etse iyi olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Muhabbetlerden dolayı şimdi gördüm şu Crossfire i merak ediyorum trailer lardan sanki infinity ward in cod larina benziyor ama öylede olmayacak gibi hissediyorum önceki oyunundan dolayı.
    Atomic Heart ve STALKER gibi doğu bloğundan çıkma işlere ekstra ilgim oluyor normal sektörün dışında olan gameplay mekaniklerini tasarlayıp ekliyorlar. Stalker lari 2 kez bitiren ve lore unu yalayıp yutmuş biri olarak bakalım konsolda nasıl olacak :D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • asko56 kullanıcısına yanıt

Konsol mu alınıyor MMORPG oyununda karakter mi diziliyor belli değil mesajınızdaXbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen 

Bu arada bin bir farklı nedenle konsol alacak kullanıcı var. Sırasıyla 1- Xbox almaya kesin karar vermiş, 2- Grafik farkından rahatsız olabilecek olan, 3- Fiyat farkını problem etmeyen, 4- Depolama konusunu yetersiz gören ve harici disk kullanamam diyenler Series S yerine Series X alabilir. En basitçe tercih rehberi budur. Bunlar önem sırasıyla yazılmıştır. İlk şart sağlanmadığı taktirde karşı platform denkleme girer ve başka kriterler ortaya çıkar. İlkinden sonra sırasıyla bütün şartlar sağlandığı taktirde Series X'e yönelmek beklenti/verim olarak şart gibi bir şey olur. Ama yine sırasıyla herhangi bir şartın sağlanmadığı durumda Series S alan kişi pişman olmayacaktır.

Series S'in alınabilitesini direkt fiyata endekslemek de yanlış. Bu cihazlar 3500-6000 iken Series X %70 daha pahalıydı. İlk zamdan sonra 5600-9500 olarak güncellenen fiyatta da Series X %70 pahalıydı. Bugün ise 7000-12500/13000 diye bakınca Series X %80 daha pahalı. Yani Series S aslında abisi karşısında değerlendi. Fiyat Türk Lirası olarak henüz algılara uymadığı için kabullenilemese de durum aslında böyle iki konsol arasında.

• Dr John H. Watson kullanıcısına yanıt

ben series s için 6500 7000 tl yi çok görüyorum series s in ek masrafı var

harici disk şart 364 gb depolamaya oyun koyulmuyor artık gamepass oyun yagdırıyor ama disk de yer yok hitman 3 bile 75 gb yer istiyor artık oyunlar ileride degil suan 100 gb lardalar ilerde 200 gb oyun görücez yada 170 gb ozaman ne yapacaz 364 gb a tavlamı oynatcaz 1 oyun kurdugunda depolamamnın yarısı dolucak ilerde

şahsen ben kendi düsüncem 6500 üstü bu cihaza vericekseniz çok iyi arastırmalarını kullanıcılardan tavsiye ederim

3500 yada 4500 iken takmıyordum çünkü bu paraya hiçbişi alamıyordun oyun cihazı olarak 4500 oldu 5500 şimdide 5500 oldu 6500 nethouse eger gençseniz ve aileniz eski kafalı ise teknomarketlere kalıyorsunuz onlardada 7000 şahsen 7000 series s e verilmez bu benim düsüncem istiyen katılır isteyen katılmaz

• artık çok sıkıldım şu konuda 2 sayfada bir xbox series s konsolunu kıyaslama ve tartışmakla geçirmelerini.. ya arkadaş şahsen ben bundan 3 4 ay önce 2700 tl ye almışım bu konsolu millet 10 bin tl ye alırken ee oyunada para vermemişim fifa dışında daha neyini tartışıcam? tartışırsam eğer bilinki yüzsüzlük yapıyorum.abi bu kadar detaya gerek yok paran varsa git sx veya ps5 al paran yoksa git ss al böyle basit bi konuyu sayfalarca konuşmanın hiç bir mantığı yok

tek düşünüceğiniz konu var arkadaşlar paranız varsa 4k tv niz de varsa veya 4k tv alcak gücünüz de varsa sx veya ps5 alacaksınız yoksa paranız gidip ss alacaksınız denklem bu kafa şapmaya gerek yok

depolama diyenler olmuş nasıl yetmiyo anlamıyorum ben çalışan bi insanım günlük haftaiçi en fazla akşamları 3 saat oynayabiliyorum hiç bir ekstra depolama bilmem ne olmadan akşamları hangi oyunu oynucağımı şaşırıyorum bolluktan hani atari oyunlarıda değil fifa bf 5 remnant dark souls paladins tarzı oyunlar var offline oyun oynayıpta silmemezlik mi yapıyonuz anlamadım ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtilhano333 -- 29 Ocak 2022; 9:33:54 >

• Depolama yetmiyor olayını anlamış değilim. Konsolu aldığım zamanlarda hemen 1 TB HDD aldım ve 1 kere bile oyun yüklemedim. Öyle duruyor.

Bak burada oynayacağın oyunların kapasitesi önemli. Mesela ilk zamanlar bende FORZA 5 vardı 100+ gb. PES 21 vardı o da 50+ gb falan. Bunların haricinde 4-5 oyun daha indirdim ve oynadım. Ama ilerleyen zamanlarda Forza ve pes i sildim. Çünkü Sıkıldım. Şimdi 9 oyun var 70 gb boş alanım var. Oynamadığım oyunu neden hafızada tutayım ki?

Mesela şu an oynadığım oyun THE GUNK ve 11 gb. Ama oyunu çok beğendim. Jedi vardı 50 gb onu %97 ile bitirdim sıkıldım sildim. Onun yerine de BATMAN ARKHAM CİTY i indirdim bu akşam da ona başlayacağım. Sonra HITMAN i indireceğim. Sonra başka bir oyun derken bi bakmışım çoğu oyunu oynamışım.

Bende olay bu, sizi bilmem

• mrtilhano333 kullanıcısına yanıt

aynen hocam. başlığa pek girmiyorum bu yüzden aynı konular aynı kişiler.

• drilldozer D kullanıcısına yanıt

bide bunlar konsolu kullanan kişiler hocam işin garip tarafı o , gamepass te artık hangi oyunu oynayacağımı şaşırıyorum bide konsolu analizlemi uğraşalım dün mesela remnant ı indirdim gp den müthiş oyundu sardı , prey indirmiştim o sarmadı sildim lükse bak daha ne istiyim fps desen bf 5 yarış desen forza 5 futbol desen fifa rpg desen zibilyonca kasma derdin mi yok , odada yer kaplama derdimi oda yok daha ne istiyimki ben bundan ben daha çok xbox oyunlarının veya xbox ın microsoftun tercihlerini stüdyo alım satımları gibi konuların konuşulmasını isterdim oyun değerlendirme öneri vs.

• 
Sayfa: önceki 12181219122012211222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.