Bildirim
XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU (44. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
PS4 zamanı discli alıp oynamıştım. Şu an XSX kütüphanemde GOTY edition var ama bug dolu dediler güncelleme bekliyorum. PS tarafına tekrar almam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bumper tuşları bozuldu ve drift hatası vermeye başladı. Maalesef benim için fiyasko oldu Elite Series 2 ve direkt sattım. Maalesef 200 $ bir gamepad'e yakışmayacak kronik sorunları var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Diablo 2 Prime Evil Collection’ı (Diablo 2-3 ve tüm DLC’ler) sizce hangi tarafta almak lazım? Fiyat ikisinde de sık sık 140’a düşüyor. ABK Xbox’a geçtiği için GP’ye gelme ihtimali çok yüksek ama 2 küsür yıl sonra GP bitecek ve uzatmayı düşünmüyorum. GP’de oynayacak birşeyim kalmadı, 5-6 ayda bir alıp yeni gelenlerden biriktikçe temizler geçerim. O yüzden GP’den bağımsız düşünüldüğünde hangi taraf mantıklı? Bu arada hangi taraftan alırsam Diablo 4’ü de biraz daha düşünce o taraftan alacağım.
Not: PC’im yok, muhtemelen de olmayacak Macbook kullanıyorum. Plus’ım da 6 yıl daha var.
Konuyu da tekrar gündeme getirmiş olalım:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeRMİNaaRD -- 23 Aralık 2023; 16:40:57 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Achievement umursamıyorum hocam. 2023’de XBox 309, PS 249 saat oynamışım. Haa şu var XSX’i PS5’den yaklaşık 2 yıl önce aldığım için ciddi oyun yatırımı yaptım. 200 kadar oyun aldım. PS5’de Plus’ın verdikleri haricinde tLoU1, tLoU2 ve GoW:R aldım sadece:) 140TL bişey değil aslında gerekirse ikisine de alınır da hangisine alırsam Diablo 4’ü de ona alacağım için böyle düşündüm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki