Şimdi Ara

★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★ (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
56.003
Cevap
233
Favori
1.728.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Söylenti: Yeni Playstation'un Kod Adı "Orbis"

Konsolun proje kod adının "Orbis" olduğu söylentisini alan Kotaku, yeni nesil Playstation'un çıkış tarihi olarak 2013 tatil sezonunu gösteriyor. Yayınlanan söylenti başlığında site her ne kadar kaynağın adını vermese de, daha önce yeni nesil projeler hakkında bazı bilgileri çıtlatan kişi olduğu belirtilmiş. 

Latince küre, döngü gibi anlamlara gelen "Orbis" sözcüğünü Sony'nin son el konsolu Playstation Vita ile birleştirdiğimizde ortaya "Yaşam döngüsü" çıkıyor. Eh haliyle, Sony'nin yeni nesil çalışmalar adına vereceği reklamları şimdiden görür gibiyiz...

Sistem özelliklerinden de biraz bilgi alabildiğimiz Orbis, AMD x64 CPU ve yine AMD'nin Southern Islands serisine ait bir GPU kullanacak. 4096x2160 çözünürlüğe kadar destek sağlayacağı söylenen Orbis, 3D oyunları 1080p'de de oynatabilecek. Playstation 3'te bu durum 720p'de tutuluyordu.

www.bolumsonucanavari.com
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_Yeni_Playstationun_Kod_Adi_Orbis-26069.htm

Haberi paylasmamin sebebi Yeni Xbox icin cikan haberleri teyid eder nitelikte. Zira Sony en son oyun konsolu duyurusu bizden gelir demisdi. Yeni nesil konsollar 2013 de gun yuzune cikiyor.

• quote:

quote:

Konsolun proje kod adının "Orbis" olduğu söylentisini alan Kotaku, yeni nesil Playstation'un çıkış tarihi olarak 2013 tatil sezonunu gösteriyor. Yayınlanan söylenti başlığında site her ne kadar kaynağın adını vermese de, daha önce yeni nesil projeler hakkında bazı bilgileri çıtlatan kişi olduğu belirtilmiş. 

Latince küre, döngü gibi anlamlara gelen "Orbis" sözcüğünü Sony'nin son el konsolu Playstation Vita ile birleştirdiğimizde ortaya "Yaşam döngüsü" çıkıyor. Eh haliyle, Sony'nin yeni nesil çalışmalar adına vereceği reklamları şimdiden görür gibiyiz...

Sistem özelliklerinden de biraz bilgi alabildiğimiz Orbis, AMD x64 CPU ve yine AMD'nin Southern Islands serisine ait bir GPU kullanacak. 4096x2160 çözünürlüğe kadar destek sağlayacağı söylenen Orbis, 3D oyunları 1080p'de de oynatabilecek. Playstation 3'te bu durum 720p'de tutuluyordu.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_Yeni_Playstationun_Kod_Adi_Orbis-26069.htm

Haberi paylasmamin sebebi Yeni Xbox icin cikan haberleri teyid eder nitelikte. Zira Sony en son oyun konsolu duyurusu bizden gelir demisdi. Yeni nesil konsollar 2013 de gun yuzune cikiyor.

Ayni anda cikmalari herkes icin iyi olur..hangisi kafamiza yatarsa onu aliriz..

• quote:

Bence de Sony yeni nesilde daha hızlı davranabilir. Sonuçta bu nesilde Xbox360 PS3 e göre totall olarak baktığımızda daha başarılı oldu. Sony eğer önümüzdeki nesilde de çok geç çıkarsa, hatta ve hatta ps3te olduğu gibi favori oyunlarını(gran turismo5 gibi) yeni makineyle aynı anda sunmazsa yine kötü bir başlangıç yapacağından microsoft ile aynı tarihlerde çıkabilir Sony yeni nesil konsol sahnesine...

• Epic Games'ten Yeni Nesil MMORPG İlanı

Şu sıralar yeni nesile geçiş için yavaş yavaş hazırlanıldığı bir gerçek. Dolayısıyla MMORPG'ler için de yeni nesil fikirler üretmek şart.

Epic Games de böyle düşünmüş olacak ki, yeni nesil bir MMORPG oyunu için iş ilanı verdi. Bu ilanda birden fazla pozisyon için eleman alındığı görülebiliyor. Belirtilen "yeni nesil" sözcüğü ise akıllara Unreal Engine 4 ihtimalini getiriyor.

Henüz konu hakkında herhangi bir bilgi açıklanmış değil. Ancak ileri bir tarih için duyuru beklemeye başlayabiliriz.

Epic Games'ten Yeni Nesil MMORPG İlanı
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Epic_Gamesten_Yeni_Nesil_MMORPG_ilani-26079.htm

★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★

• Sipahi hocam yok mu yeni gelişmeler hiç?

Orijinalden alıntı: VESRAP

Sipahi hocam yok mu yeni gelişmeler hiç?

Suan icin bir gelisme yok kardes, Next-Gen ile ilgili her gecen ay soylentiler dahada artiyor. PS4 icinde bir cok haberin gelmis olmasi ve onun icinde ayni yeni Xbox gibi 2013 Son ceyrege isaret etmesi onumuzdeki aylarda hem PS4 adina hem yeni Xbox adina yeni gelicek bilgilerin habercisi diyebiliriz.

Orijinalden alıntı: -ALA-

Xbox 360 bu saatten sonra alınır mı?

Alinir hocam rahat ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mazlum62

quote:

Alinir hocam rahat ol

Türkiye'ye resmi olarak gelmedi sanırım, büyük teknoloji marketlerinde bulabilir miyim? Vatan, Teknosa, MediaMarkt gibi. İnternet sitelerinde göremedim de.

quote:

quote:

Alinir hocam rahat ol

Türkiye'ye resmi olarak gelmedi sanırım, büyük teknoloji marketlerinde bulabilir miyim? Vatan, Teknosa, MediaMarkt gibi. İnternet sitelerinde göremedim de.

Bulabilirsin hocam internet sitelerinde olmayabilir fakat magazalarda mevcut en azindan ben gittigim zaman goruyorum

quote:

quote:

quote:

Alinir hocam rahat ol

Bulabilirsin hocam internet sitelerinde olmayabilir fakat magazalarda mevcut en azindan ben gittigim zaman goruyorum

Fiyat aralığı nasıl mağazalarda? Bir de hangi modelini önerirsiniz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Alinir hocam rahat ol

Fiyat aralığı nasıl mağazalarda? Bir de hangi modelini önerirsiniz?

Ben en son elektroworld da gormustum fiyat 700 tl idi model olarak da tabiki slim 250 gb lik modeli oneririm basiniz agrimaz bu soyledigim fiyatda slim 250 gb nin fiyati hocam

• _____________________________
  • Konu guzel, elinize saglik.

Microsoftla en son 2013 yazi duyurusu yapilabilir demisti de isterse 2012 krismista cikarsin, bu konsolun en kotu 2 senesi daha var.

Basliga ithaf olarak (her gordugumde gulumsetiyor da beni, satasma amacli degil): Hala mi bekliyorsunuz :D 360 alin oynayin diyesim geliyor her seferinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 2 Nisan 2012; 11:55:18 >

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

Project CARS – Xbox 720 Sneak Preview

http://www.wmdportal.com/

Haberde gorsellerin yeni Xbox a ait olabilecegimi soylenmis ingilizcem iyi degil.

Birde henuz konsolun ismi belli degil fakat SS lere 720 yazmislar :) sanirim Fake :)

Ama ben yinede bu yil icinde yeni Xbox ve PS4 icin vidyolar ve SS ler bekliyorum.

• Evet Sipahi, bunların yepyeni bir next gen konsolda olan görüntüler olduğunu söylüyorlar. Üyelerine biraz güzellik yapmak istemişler. Bu görüntüler cihazda 60 fps ile çalışıyormuş ve herşey en az pc versiyonu kadar güzel görünüyormuş. Yani bunun yeni nesil olduğu söyleniyor. Eğer gerçekten böyle çalışıyorlarsa ve fotolar fake değilse, yeni nesil sonunda foto-realistik hedefine ulaşmış demektir.
    Cömertlikte akarsu gibi ol. Şefkatte güneş gibi ol. Kusur örtmekte gece gibi ol. Öfkede ölü gibi ol. Tevazuda toprak gibi ol. Müsamahada deniz gibi ol. Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
  • YENi

PS4 Orbis ve Yeni Xbox icin capraz platform odakli oyunlar

Cross Platform Play Between PlayStation Orbis And Xbox 720 Confirmed

Kaynak:
    http://www.gamesthirst.com/2012/04/01/cross-platform-play-between-playstation-orbis-and-xbox-720-confirmed/

Arkadaslar bir sonraki nesil konsol olan Yeni Xbox ve PS4 Orbis hakkinda yep yeni bir haber var.

Playstation 4 Orbis Ve Yeni Xbox Arasındaki Çapraz Platform Oyunlarin olacagi ve hatta Microsoft ile Sony nin bu yonde beraber bazi oyunlarda hareket ettigi soyleniyor.

Zira bu nesilde PS3 PC ile capraz platform icin bazi oyun projeleri vardi. Örnek (CS) vardi capraz platform olacakti PC ile fakat bu capraz platform projesi iptal oldu yakin zamanda.

Bu yuzden ben bu haberi saskinlikla karsilamadim.Bekleyip gorecegiz.

• Capraz platform icin Sony'nin oncelikle PSN'i parali yapmasi ve kalite seviyesini arttirmasi lazim, Live ile aralarinda cok fark var, ikisini de kullanan biri olarak konusuyorum bazen ps3 beni cileden cikariyor, daha cok eksigi var Sony'nin ki Microsoft asla Sony ile capraza girmez gibi geliyor bana, belki bir iki insiyatif sahibi yapimci oyunlarini kendi serverlarinda bu sekilde destekleyebilir ama iki patron arasi isbirligi bence cok inanilmaz bir beklenti

Orijinalden alıntı: Stubborn

Capraz platform icin Sony'nin oncelikle PSN'i parali yapmasi ve kalite seviyesini arttirmasi lazim, Live ile aralarinda cok fark var, ikisini de kullanan biri olarak konusuyorum bazen ps3 beni cileden cikariyor, daha cok eksigi var Sony'nin ki Microsoft asla Sony ile capraza girmez gibi geliyor bana, belki bir iki insiyatif sahibi yapimci oyunlarini kendi serverlarinda bu sekilde destekleyebilir ama iki patron arasi isbirligi bence cok inanilmaz bir beklenti

Olursada güzel olur ama :) Zaten PSN paralı olacak büyük ihtimal yeni nesilde. Zaten oyunlarda digital olarka satılacak yada tek bir yükleme seçeneği ile.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.