Şimdi Ara

XBOX ONE X DOLANDIRICILARINA DİKKAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bende xbox one x arayan birisiyim. Sahibinden adlı sitedeki dolandırıcılara itibar etmeyin. Denk geldim ama Allahtan kapılmadım. Maalesef dolandırılan arkadaşlar var. Öncelikle şunu söylemek istiyorum. 1.000-1.500 liraya Xbox one x satılmaz satılamaz. Kanmayın.Boşuna paranızı yakmayın. Baktınız samimi güvenilir birine benziyor (bu devirde güven zor) GET açmasını isteyin. Ya da gittigidiyor üzerinden ilan açmasını isteyin. Dediğim gibi illede alacağım diyorsanız FİRMA HARİCİ şahıslardan GET AÇMASINI İSTEYİN. Acil paraya ihtiyacım var veya ürün yurtdışından geldi acil satılık gibi vb laflara kanmayın. 50-100 lira fazla verin get açtırın yada elden gidip alın. Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paflagon07 -- 20 Şubat 2018; 11:21:50 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• özellikle soyadı yılmaz olan bi saahteekar var
    üşenmeden her gün xbox one x ve 8 oyunlu switch ilanı açıyor
    ilanda elden yazıyor ama şehir değişik
    get kabul etmiyor

dikkat edin
  • Evet hocam ilanlarına baktığınız zaman Nintendo, kulaklık vs pahalı ürünleri çok ucuza satıyorlar daha doğrusu dolandırmaya çalışıyorlar lütfen dikkat edelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xbox one x i marketten almak ta dolandirilmakla esdeger...ikinci el xbox one s alin...arada 3 kat fazla para odeyecek bir sey yok..zaten cihaz uzun sure kullanilacak bir sey olmadigi icin durum boyle...bir sey ucuzsa elden alinmiyor denenmesine izin verilmiyorsa kacin...denendikten bir hafta sonra bile dagilan seyler gordum.

• Benim gibi aptallar oldukça bu şerefsizler daha çok dolandırırlar. İki gün önce 4tb harici hd için şerefsizin biriyle anlaştım ahlaksız herif bana 400gb dahili bozuk harddisk göndermiş. Bu şerefsizin telini veriyorum başka arkadaşlar da yanmasın. 05326808520 nicki. nepsterr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinji mikami -- 27 Şubat 2018; 22:16:23 >
  • Aynen one x dolandırıcılar baya çoğaldı.

• her yere yaziyorum biri gorur...

BIZI KIMSE DOLANDIRAMAZ ANCAK KENDI KENDIMIZI DOLANDIRIRIZ.

SAZANLIK IYI DEGILDIR SABREDIN BEKLEYIN DENK GELINCE ALIN.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Normal fiyatına alırken bile get isteyin biz yandık siz yanmayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: acu540

Normal fiyatına alırken bile get isteyin biz yandık siz yanmayın :)

Bu o.ç çocuğu sizi de mi dolandırdı yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinji mikami -- 22 Şubat 2018; 16:53:41 >
  • shinji mikami kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ayrı mevzu :)
  • Dolandırıcıdır.

• Yine aynı kişi farklı isim ama soyismi aynı (: Böyle şerefsizlere paranızı kaptırmayın.

• valla ben özellikle konsol işinde elden alırım, elden satarım alırken mutlaka denerim, deneyemesem bile evini işini arabasını ezberlerim, sonra sıkıntı olursa çökmek için :)
    az paralar değil
  • Dolandırıcıların asıl hatası fiyatları uçuk derecede düşük yazmalarından kaynaklanıyor 1500 tl ye bir imkanı yok satmasının ama okadar cahilki okadar akılsızki bu yüzden işi gücü yok hırsızlık yapmaya çalışıyor , insanların bundan korkup şüphe edeceğini düşünemiyor insanların yahu imanı yok bu fiyatta bir şey var diyeceğini düşünemiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.