Şimdi Ara

Xbox one x 2 gamepad li SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 Xbox one x 2 gamepad li SATILDI
    SATILDI
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Ekmek mi? su mu? maske mi? kolanya mı?

Neyin fırsatçığı arkadaşım.
    Herkes 3e 5e saterken ben neden eski fiyatdan satayım.
    Temel gıda mı bu?
    Ben sattım diyelim başka birşey alacağım.Eski fiyatdan mı verecekler bana.
    Bence siz gayet güzel biliyorsunuz.Fakat takıldığım konu şudur.

aha yakalıdım.fırsatçı daha.yazık sizlere yaptığınız ayıp.sizin gibilerin elinde patlar.hakettiğini bulmak.

Ben kaçakçı mıyım? Yoksa ekmeğe felan zam mı yaptım?Çok içerlenmişsiniz yazık.

Aslında normal ev ortamı basmıştır artık.Burasıda forum herkes yorum yapabilir,kim bilir belki bu halinize forumda para felan toplanır da size zor günlerinizde xbox alırlar.Tabi bende üstüme düşen görevi yaparım.100 tl daha almam.:)
    Hayır bu kadar kişiyle tartışıp, üzerine sarı sitedeki aç köylü kurnaz'larını referans alıp, kendini haklı görmek müthiş bir hezeyan! O referans aldığınız fırsatçı köylü'lerin ürünlerini zaten kimse almıyor. Alan akılsızdır, babasının parasıyla alan zengin bebesidir. Ayıp ile ayıp örtmeye çalışıyorsunuz bilmem farkında mısınız? Burada bilinçli, araştıran alıcı/satıcı olur. Eğer aşırı derecede paraya sıkışmadıysanız, düpedüz; spesifik zaman çizelgesinden yararlanmakta olduğunuz ortaya çıkıyor. Hoş paraya sıkışan insan, normal'in de altına satar. Mevcut şartlarda, ya makul fiyat koyardınız yahut ortalık sakinleşince eşit piyasa değerine endekslerdiniz ki; ilan linç yemesin, mimlenmeyin ki rahat alım satım gerçekleştiriin. İyi forumlar.
    Hiç manipule etmeye çalışmayın. Yaptığınız gayet fırsatçılık. Bir hafta önce fiyatı düşük olan ve stoklar yenilendigi anda yine düşeceği kesin olan bir malı sırf ortamdan yararlanmak maksatlı yüksek fiyattan satmaya çalışmanın anlamı fırsatçılıktır.
    Merak etmeyin maddi durumum sizden belki kat kat iyidir. Herhangi birsey alma peşinde de değilim. Ancak sizin gibi uyanıklara karşı milleti uyarmak artık dürüst insanların görevi olmalı bence. İster ekmek su olsun ister oyun konsolu ister araba. Nasıl ki vatan veya bilumum yüksek fiyattan milleti kaziklamaya çalışan firmalara karşı tepkimi koyuyorsa sizin gibilere de her fırsatta tepkimi koyacağım. Ne yazık ki sarı sitede yorum özelliği yok. Keşke orda da olsa da sizin gibiler ifşa edilse.
    Bu şartlar altında bile ürününüzün ederi o kadar değil. Böyle bakıldığında yaptığınız tabii kide fırsatçılık.

22 ay garantili, içinde 400 liralık oyun olan konsolu 2 konu altta arkadaş 2.900 e satıyor. Garantisi 7 ay kalmış oyunsuz ürüne 3.500 lira istemek insanların zor durumdaki halinden faydalanmaya çalışmaktan başka bir şey değil, kimseyi kandırmayalım.

Neyse hayırlı satışlar hiç hayırlı olmasa bile :)
  • Aha yakaladım. Bir fırsatçı daha. Yazık sizlere şu durumdan faydalanmaya çalışıyorsunuz. Daha 10 gün önce 2500e satılan konsolu 3500 e satmaya çalışıyorsunuz. Yaptığınız ayıp. Umarım sizin gibilerin elinde patlar da o konsollar hakettiginizi bulursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Krayir

Aha yakaladım. Bir fırsatçı daha. Yazık sizlere şu durumdan faydalanmaya çalışıyorsunuz. Daha 10 gün önce 2500e satılan konsolu 3500 e satmaya çalışıyorsunuz. Yaptığınız ayıp. Umarım sizin gibilerin elinde patlar da o konsollar hakettiginizi bulursunuz.
    Merhaba,

Ekmek mi? su mu? maske mi? kolanya mı?

Neyin fırsatçığı arkadaşım.
    Herkes 3e 5e saterken ben neden eski fiyatdan satayım.
    Temel gıda mı bu?
    Ben sattım diyelim başka birşey alacağım.Eski fiyatdan mı verecekler bana.
    Bence siz gayet güzel biliyorsunuz.Fakat takıldığım konu şudur.

aha yakalıdım.fırsatçı daha.yazık sizlere yaptığınız ayıp.sizin gibilerin elinde patlar.hakettiğini bulmak.

Ben kaçakçı mıyım? Yoksa ekmeğe felan zam mı yaptım?Çok içerlenmişsiniz yazık.

Aslında normal ev ortamı basmıştır artık.Burasıda forum herkes yorum yapabilir,kim bilir belki bu halinize forumda para felan toplanır da size zor günlerinizde xbox alırlar.Tabi bende üstüme düşen görevi yaparım.100 tl daha almam.:)

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Oze

Alıcı mısınız?Özel mesaj atabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Statistics.

Almayın millet 1 ay 2 ay neyse sıkın dişinizi stoklara tekrar gelecek zaten gidin sıfırını 3500 e alın bu aç gozlulere para kazandırmayın.
    Aynen bak arkadaş ne kadar mantıklı konuşuyor.Sadece saygısız biraz.

SATILIK XBOX ONE X
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla her evde canı sıkılan burayı ağlama duvarına mı çevirecek acaba.

22 ay garantili, içinde 400 liralık oyun olan konsolu 2 konu altta arkadaş 2.900 e satıyor. Garantisi 7 ay kalmış oyunsuz ürüne 3.500 lira istemek insanların zor durumdaki halinden faydalanmaya çalışmaktan başka bir şey değil, kimseyi kandırmayalım.

Bu şartlar altında bile ürününüzün ederi o kadar değil. Böyle bakıldığında yaptığınız tabii kide fırsatçılık.

Ben sahibindene baktım fiyatımı yazdım.3000 isteyende var 5 isteyende.Bende bu piyasaya göre fiyatımı kendime göre yazdım.Bu konsol o paralara satılıyorsa ben neden daha aşağısana vereceğim anlamıyorum.Arada ki farkı buradaki arkadaşlar olarak siz bana verecek misiniz?

Tam olarak sorun nedir?Anlayamadım.Sanki ben bu fiyata tek satan Türkiye de.

Neyse siz bana bu konsolu 2500 dan verirsem aynı fiyatda ps4 pro alıcak mısınız?Çünkü o şu zaman şu fiyatdı.
    Neyse bende cevabımı verdikten sonra size hayırlı günler.Gerçekten hayırlı günler ama.

• rakcay kullanıcısına yanıt
    PS4 pro alacaksanız yapmanız gereken Takasa girmek bu kadar. O fiyata satanların hepsi fırsatçı bunu diyoruz, sadece size değil. Zaten 3.500 e kimse almaz emin olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 10 Nisan 2020; 13:7:21 >

Orijinalden alıntı: Veyselovski

az yazmissiniz 5000 yazmanız lazımdı daha geçen hafta sıfırı 2600 tl olan konsolu 3500 e vermeye calismakta cidden zeka ister
    Evet keşke sizde o zeka olsaydıda geçmiş zaman ve şimdiki zamanı bilseydiniz.Durun ya bu fiyatı ben sahibinden bakarak yazdım.Siz bana yardımcı olun şuan kaça satılıyor bu neyi referans alıcaz.Faturaya göre mi satayım acaba.Siz bana yardımcı olun.

PS4 pro alacaksanız yapmanız gereken Takasa girmek bu kadar. O fiyata satanların hepsi fırsatçı bunu diyoruz, sadece size değil. Zaten 3.500 e kimse almaz emin olun.
    Takasa gireyim tabi saolun.Hatta başka nasıl alışveriş yapmam gerekli eldiven felan da takayım mı konslu takaslayınca.Mesela güvenmem gereken kişiyi takasta size sorayım mı onay verir misiniz?

Yada ben piyasadan ucuza satayım en iyisi hayırlı iş ya bu konsolla birinin karnını doyurayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 10 Nisan 2020; 13:12:52 >

Ürününüzün piyasa ederi 3.500 değil neden bunu anlamamakta diretiyorsunuz onu çözemedim.
    Bakın sayın oze,

Fiyatı yazarken ben başka ilanları referans alarak belirledim.10.04.2020 tarihinde 2. el piyasasına bakarak.

Ederi odur değildir.Almak isteyen alır, istemeyen çok gelen almaz.

Geçmişte ki ilanlara göre mi belirleyim?Tam olarak siz neyi diretiyorsunuz anlayamadım.

Hakkınız olan yorumu yazdınız.Cevabıda aldınız bence.

Eğer size bu piyasa yüksek geldi ise başka bir konu felan açıp orada uzunca bu konuyu tartışın.

Hiç manipule etmeye çalışmayın. Yaptığınız gayet fırsatçılık. Bir hafta önce fiyatı düşük olan ve stoklar yenilendigi anda yine düşeceği kesin olan bir malı sırf ortamdan yararlanmak maksatlı yüksek fiyattan satmaya çalışmanın anlamı fırsatçılıktır.
    Merak etmeyin maddi durumum sizden belki kat kat iyidir. Herhangi birsey alma peşinde de değilim. Ancak sizin gibi uyanıklara karşı milleti uyarmak artık dürüst insanların görevi olmalı bence. İster ekmek su olsun ister oyun konsolu ister araba. Nasıl ki vatan veya bilumum yüksek fiyattan milleti kaziklamaya çalışan firmalara karşı tepkimi koyuyorsa sizin gibilere de her fırsatta tepkimi koyacağım. Ne yazık ki sarı sitede yorum özelliği yok. Keşke orda da olsa da sizin gibiler ifşa edilse.

Orijinalden alıntı: Krayir

Teşekkür ederim.Aynı yardımseverliğinizi ben piyasa aşağısına sattığım ilanlarımda da gösterir misiniz? Satana neden yardım etmiyorsunuz?

Ama ben burda o kadar boşuna yazmışım 5000 e pro satıyorlar.One x daha güçlü aslında o zaman 6 etmesi gerek değil mi?

Lütfen sitede bu herkesin evde zor durumda olduğu zaman böyle konsolsuz kalanlara yardım edin.Herkes sizden bu zamanlarda yardım bekler.

Tüm suçlu benim.Vatanda stok olmayan fiyata bakıp ilan açmam gerekiyor.Hiç fiyatlara aldırış etmeden benim kamu hizmeti yapmam gerekiyor.

• Alan alır, almayan götünün üstüne oturur. Bende milleti anlamıyorum herşeye zam geliyor, hiçbişey almayın az daha dayanın yiğitler

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.