Şimdi Ara

Xbox one x 2 gamepad li SATILDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aLLy88

Millet 2.el malıni altin sanıyor.
    Evet maalesef konsollar da şu sıra altın gibi değer kazandı.Neyse ki bunun sorumluluğu bana ait değil.

Ee siz ne yaptınız?Eski dolar kurumdan gamepad bulabildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Düzgün fiyat verirsen insanlar gayet uygun fiyat diye destekleyip yardımcı olur merak etme. Bu egolu konuşmalar yapmaya çalıştığınız şeyin ne olduğunu değiştirmiyor. Neyse umarım fırsatçılığı bırakırsınız. İyi günler.

Orijinalden alıntı: Krayir

Düzgün fiyat verirsen insanlar gayet uygun fiyat diye destekleyip yardımcı olur merak etme. Bu egolu konuşmalar yapmaya çalıştığınız şeyin ne olduğunu değiştirmiyor. Neyse umarım fırsatçılığı bırakırsınız. İyi günler.
    Size göre fiyat verecek değilim.Piyasada kaça satılıyorsa ona göre fiyat verdim.Sizin ilanda yaptığınız yorumlar fiyatımıda değiştirmedi dikkat ettiyseniz.

Çok saolun temenni için.Bu fırsatı kaçırmayıp Xbox ımı satarak zengin olacağım.İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakcay -- 10 Nisan 2020; 16:4:38 >

Orijinalden alıntı: rakcay

Aynen bak arkadaş ne kadar mantıklı konuşuyor.Sadece saygısız biraz.

Alıntıları Göster
    Ağır mezarcısın

Xbox one x 2 gamepad li SATILDI

• Hayır bu kadar kişiyle tartışıp, üzerine sarı sitedeki aç köylü kurnaz'larını referans alıp, kendini haklı görmek müthiş bir hezeyan! O referans aldığınız fırsatçı köylü'lerin ürünlerini zaten kimse almıyor. Alan akılsızdır, babasının parasıyla alan zengin bebesidir. Ayıp ile ayıp örtmeye çalışıyorsunuz bilmem farkında mısınız? Burada bilinçli, araştıran alıcı/satıcı olur. Eğer aşırı derecede paraya sıkışmadıysanız, düpedüz; spesifik zaman çizelgesinden yararlanmakta olduğunuz ortaya çıkıyor. Hoş paraya sıkışan insan, normal'in de altına satar. Mevcut şartlarda, ya makul fiyat koyardınız yahut ortalık sakinleşince eşit piyasa değerine endekslerdiniz ki; ilan linç yemesin, mimlenmeyin ki rahat alım satım gerçekleştiriin. İyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Hayır bu kadar kişiyle tartışıp, üzerine sarı sitedeki aç köylü kurnaz'larını referans alıp, kendini haklı görmek müthiş bir hezeyan! O referans aldığınız fırsatçı köylü'lerin ürünlerini zaten kimse almıyor. Alan akılsızdır, babasının parasıyla alan zengin bebesidir. Ayıp ile ayıp örtmeye çalışıyorsunuz bilmem farkında mısınız? Burada bilinçli, araştıran alıcı/satıcı olur. Eğer aşırı derecede paraya sıkışmadıysanız, düpedüz; spesifik zaman çizelgesinden yararlanmakta olduğunuz ortaya çıkıyor. Hoş paraya sıkışan insan, normal'in de altına satar. Mevcut şartlarda, ya makul fiyat koyardınız yahut ortalık sakinleşince eşit piyasa değerine endekslerdiniz ki; ilan linç yemesin, mimlenmeyin ki rahat alım satım gerçekleştiriin. İyi forumlar.
    Merhaba,
    Referans almam gereken neresidir?Zaman demiyorum fakat dikkatinizi çekerim.Yardımcı olur musunuz.
    Ben zaten haklıyım burada kendini haklı sanıp yorum yapan arkadaşlar gibi.Alanın maddi durumu veya zekasını ben bilemem.Ama alamayanların ilanları gördüğü yerde tepkisi malum.Hatta sizin gibi güzel cümlelerle konsolların piyasasını ben yükseltmişim gibi davranmasından anlaşılır.
    Burada bilinçli satıcı şuan almak isterse araştırır,gider oradan alır zaten.Benim konuma yorum yapılırsa bende yoruma cevap verme hakkına sahibim.
    Paraya sıkıştığım yok,ilk ticaretim değil bu forumda.Profilim açık ortada gizli değil.
    Ben ilan açmak için fiyatların düşmesini mi bekleyim anlayamadım.
    Alım satım konusunda herhangi bir problemim yok.referanslarımı okuyabilirsiniz.
    Her sorunuza içtenlikle cevap verdiğimi düşünüyorum.Sabahın belki ilk ışıklarında kalkıp yazmışsınız,çok teşekkür ederim.
    Bu güzel türkçeniz ile bence bir yerde yazmayı düşünmelisiniz.İyi günler sizede.

• Türk insanı 2. el alırken çok ucuza almak istiyor ama satarken sıfırından pahalıya satıyor :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • soyle olacak arkadaslar, talebi dusurursek arz da duser. Bu net; ben de ilan sahibinin verdiği fiyata simdi bir "Oha" ceksem de, burada adamı trollemenin de bir anlamı yok. almayın & almayalım, zaten o fiyata yavas yavas dusecek, keza dusmezse meshur canı sıkılan "KEYFE KEDER" satıcılardan'dır. O da onun bilecegi istir .

Burada yorum yazan arkadaşların araç alacak kadar yaşı var mı bilmiyorum ama siz bir araba satacağınız zaman piyasasına bakmıyor musunuz? Yok ya ben ucuza almıştım, o kadar etmez benim araba diyen var mı?

Hayırlı satışlar.

Araba piyasasının yükselmesinin sebebi de bu zaten. Sarı sitede adam bakıyor piyasaya. Kendi malı değerli olduğu için piyasanın da üstüne koyuyor. Bu şekilde fiyatlar arta arta devam ediyor sonunda da galericilerin istediği yaşanıyor işte. Orda yorum yapma özelliği olsa valla piyasa bu kadar yükselmez.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.