Şimdi Ara

XBox One X 1TB (PAL) / satıldı: Sercan Ç.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1TB, pal. Kendi kutusunda. 28 Ocak 2020'ye kadar garantili. İçeriğe güç kablosu, 4K hdmi kablo dahil; kablosuz gamepad hariçtir. Fiyat 1950TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanak_abdi -- 2 Kasım 2018; 1:38:27 >

• Hüzünlendim ilk ekran kartım.Çok stabil eski oyunlar için güzel bir kart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun AGP versiyonu efsanedir. 256 bit di. İki tane güç girişi vardı.
  • ukayl06 kullanıcısına yanıt
    Agp olup çift güç girişi olan muhtemelen X1950'lerden biridir hocam.
  • bu da güç girişli ama soketi koymayı unutmuş üretici :D tahminim bu x1650 pro. ama bios mod yemiş. bazen yapardı üreticiler böyle kartlarda. 9600 pcb sine 9550 gpu koyuıp da sattıkları olmuştu :D bu gerçek 1650 xt olmayabilir.@ViperSRT
  • zombi7406 Z kullanıcısına yanıt
    Bunlarda güç girişi yok hocam. Kartın tdp değeri 55 watt olduğu için güç girişine ihtiyaç duyulmamış Bu gerçek bir X1650 XT Nereden anladın derseniz, soğutucudan anladım. X1650 Pro olanlarda fan daha küçüktür. Resimdeki gibi;

X1650 Pro

Bunlarda yukarıdaki arkadaşın bahsettiği 256 Bit, 2x Molex güç girişine sahip olan X1950'ler;

X1950 Pro Agp

X1950 GT Agp

Diğer yandan doğru, önceden bios modlanınca başka karta dönüşen kartlar vardır. 9550'den 9600 olurdu veya X800 GTO2'den X850XT olurdu mesela

• zombi7406 Z kullanıcısına yanıt
    1650 pro da kullandım, 1650 xt de. Bu gerçek bir 1650 xt. Üstteki arkadaşın da dediği gibi fanlar farklı. Sadece burdan bile anlaşılıyor bios ile devşirme olmadığı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gençler panik yapmayın
    birincisi x1950 pro ile xt aynı kart değil.
    x1650 pro bende var hala kullanıyorum. rv530 gpudur. ve carbonuı bile düşük ayarda zor açar. güzel karttır ama zayıftır.
    x1650 xt ise rv570 gpu dur. ve senin bizzat kendi resmine bak orda güç girişi için pcb de delikler açıık ama parça yok. iyi bak resme üstte. demin de söylemiştim. firmalar kartlar için gpu yu atiden alır ama bazen fazla ya da az gelir gpu o zaman böyle değerlendirilir. gerçek x1650 pro olsa zaten 55 watt değil o kart emin ol :D
    ayrıca ek bilgi netteki bilglere giç güvenmeyin. x1950 için de 55 watt diyor ama çift molex giriş :D bu ama x1950 idle modda 11 amper çekiyor 12 volt hattından yanlış anlama ben malını kötülemek için söylemedim. ama orda güç soketi deliği var. soket yok. iyi bak.
    not: 1950 pro ile xt demişim. o 1650 pro ile xt olacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zombi7406 -- 4 Eylül 2017; 3:58:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ViperSRT

Agp olup çift güç girişi olan muhtemelen X1950'lerden biridir hocam.

Aynen x1950 ile karıştırdım . Teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 3 Eylül 2017; 23:13:3 >
  • His iceq 1650 vardi. Efsaneydi benim icin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllarca kullandık aynı kartı. Çok güzel yıllardı be eskiyi özledim bak yine :)
  • Bende 1950 GT vardı, saat hızı dışında 1950pro ile fark yoktu. hatta oc ile pro yu geçiyordu. xt ise çok ayrı bir karttı.

zamanında 1950GT ve pro seviyesinde rekor bendeydi.
  • arkadaşa pm attım bakalım 20 tl ye alıcam ailesi fakir birine eski sistemimi bu kartı ekleyerek vermek istiyorum.
  • 9800Pro dan sonra aldığım karttır. Efsanedir.
    Sırf soğutucudaki bakırlar 20 lira yapar sanırım
  • senolince kullanıcısına yanıt
    Bu örnek davranışınıza olumlu yanıt verdim, ancak mesajı okumanıza rağmen dönüş olmadı. Ses var, görüntü yok sanırım
  • kusura bakmayın hocam dediğim sistemle uğraşıyorum anakart sorunlu cıktı sistemi toplayıp hediye etme işi yalan oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.