Şimdi Ara

Xbox one X

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çift kol Xbox one x buldum makinanın 1 ay garantisi kalmış kozmetik olarak sıfır gibi en ufak çizik yok diğer ikinci kolun 1.5 yıl garantisi kalmış makina mükemmel ama 2019 Mayıs'ta alınan bir makine alınır mı en ufak ses donma kasma yok ama sorim dedim fiyat 2200 TL elden deneyerek teslim Alicam bütçem kısıtlı gidip bana series s al felan demeyin Xbox one X

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Herşeyi söylemişsin zaten ne diyelim bu dakikadan sonra ;) hayırlısı olsun

• jarkaman J kullanıcısına yanıt
    Yok yani almak mantıklı mı sözde 2 yıl önce alınmış bir cihaz

• Fatih Mehmet Ölmez F kullanıcısına yanıt
    Sonuçta yeni nesile bütçe ayıramıyorum diyorsun,
    Makina 2 kol temiz diyorsun ,
    Haliylede cevabı vermiş oluyorsun.

One x almak mantıklı mı diye sorarsan 2 sene daha iş görür tahminim var ama ne bileyim senin ne beklediğini anlamak lazım önce

• jarkaman J kullanıcısına yanıt
    FIFA rdr 2 pes tarzı oyunlar online oyunluk ağırlık vermem olsada olur olmasada olur günümüz internet zaten çok iğrenç ping çıkması soğutuyor beni

• Fatih Mehmet Ölmez F kullanıcısına yanıt
    O dediğin oyunlar hali hazırda zaten oynanıyor sıkıntı yaşamazsın, sorun yaşayacaksan bile ileride çıkacak oyunlar için olur.

• Rdr2 çok güzel oynanıyor film gibi oyun ben fanı çok ses yaptığı için sıvı metal sürdüm şuan sessiz fps sorunuda çıkarmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox One S 500GB
    7 yıl önce açıldı
    Xbox one x mi ? Ps4 pro mu ?
    5 yıl önce açıldı
    Satılık xbox one X
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun forza 8 gelme ihtimali var bu konsola Gamepass’a çıkan tüm oyunları çok rahat oynarsın skyrim 6 bile olabilir bu konsolundan tam performans alınmadı desem yeridir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de 3 ay önce paraya ihtiyacım olduğu için 3 senelik one x cihazımı sattım. herhangi bir sorunu yoktu, ilk günkü kadar performans alıyordum. birçok oyun oynadım cihazı en çok cod warzone zorluyor diğer oyunlarda -forza dahil- ısınma, yüksek fan sesi gibi şeyler yaşamadım. 2-3 sene daha sorunsuz devam edersin. bu süre beklentine göre artar veya azalır.

series s önerisi yapmayın demişsin ama dayanamayacağım. parayı kenara koy, dursun. series s uygun fiyatlı olduğu için satıcılar tarafından haddinden fazla stoklandı. cihaz satışta beklenen rakamlara ulaşmadı, kısa bir süre sonra stok eritme yoluna gidecekler ve 3500 liraya kadar düşecek bence series s. günlük 10 lira kenara atsan 3-4 ayda kapatırsın aradaki farkı. YTD :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.