Şimdi Ara

Xbox One Oyunlarının Fiyatları Belli Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microsoft'un yeni nesil oyun konsolu Xbox One'ın oyun fiyatları merak ediliyordu. Buğün Microsoft
    merak edilen oyun fiyatlarını açıklayarak kafalardaki soru işaretlerini dağıttı.
    Yazının Devamını Okumak İçin http://azteknoloji.com/xbox-one-oyunlarinin-fiyatlari-belli-oldu/Tıklayınız.
     Xbox One Oyunlarının Fiyatları Belli Oldu

• Hey maşallah. 50 pound.
  • Ön sipariş içindir o. Vergilerle düşünemiyorum Türkiye fiyatını. 10 oyun fiyatina altıma şahin çeker,modifiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi oyun 150 tl vergi +aralfarkı ile bir xbox 360 fiyatına oyun alcazz
  • Monition capture teknoloji ise oyun yapmanın masrafı ve oyunculara mebali bu,, abi çok fahiş fiyat veremeyiz o kadar
  • Bence millet biraz fazla abartıyor.Sterlin şu an 2,95.Bir oyun 145-150TL yani.Şu anda da 120TL zaten bildiğim kadarıyla.20-25TL için kıyamet kopmuş gibi bir tepki veriyor PS fanboyları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

Bence millet biraz fazla abartıyor.Sterlin şu an 2,95.Bir oyun 145-150TL yani.Şu anda da 120TL zaten bildiğim kadarıyla.20-25TL için kıyamet kopmuş gibi bir tepki veriyor PS fanboyları.

120 tllik oyun 180'e satılıyor, 150 olursa doğru orantıyla ülkemizde yasal fiyatı 225 lira olur. Ayrıca oyun fiyatları zaten yüksekti, 20-25 lira için kıyamet mi koptu diyorsunuz...
    Bu fiyatlar cidden böyle olursa yeni nesil konsollar bize çok uzak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne bu playstation 4 fiyatları
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Bence millet biraz fazla abartıyor.Sterlin şu an 2,95.Bir oyun 145-150TL yani.Şu anda da 120TL zaten bildiğim kadarıyla.20-25TL için kıyamet kopmuş gibi bir tepki veriyor PS fanboyları.

120 tllik oyun 180'e satılıyor, 150 olursa doğru orantıyla ülkemizde yasal fiyatı 225 lira olur. Ayrıca oyun fiyatları zaten yüksekti, 20-25 lira için kıyamet mi koptu diyorsunuz...

Bence bu iş biraz elindekinin değerini bilememek gibi.Şu anki fiyatların bile yüksek olduğunu düşünüyorsunuz ama Kıbrıs'ta MoH Warfighters bile 175TL ye satılıyor.Gittigidiyorda aynı oyun 43TL ama kargoyla geldiğinde ambargolar yüzünden gelen gümrük,KDV,vergiler sayesinde yine 150TL yi geçiyor.

Aynı şekilde Türkiye'de yaşayan birisi zavvi,shopto gibi sitelerden takipli kargoyla oyunları oldukça uyguna alabiliyorlar.Kargo ücretinin de 15TL yi geçmediğini bir konuda okumuştum.Hatta eBay'de Türkiye'ye ücretsiz kargo ile satılan birçok oyun görmüştüm.

Uzun lafın kısası ben oyunların pahalı falan olduğunu düşünmüyorum.Türkiye'den olmasa bile her türlü yurtdışından alabiliyorsunuz.Halinize şükredin.

• quote:

quote:

quote:

Bence bu iş biraz elindekinin değerini bilememek gibi.Şu anki fiyatların bile yüksek olduğunu düşünüyorsunuz ama Kıbrıs'ta MoH Warfighters bile 175TL ye satılıyor.Gittigidiyorda aynı oyun 43TL ama kargoyla geldiğinde ambargolar yüzünden gelen gümrük,KDV,vergiler sayesinde yine 150TL yi geçiyor.

Aynı şekilde Türkiye'de yaşayan birisi zavvi,shopto gibi sitelerden takipli kargoyla oyunları oldukça uyguna alabiliyorlar.Kargo ücretinin de 15TL yi geçmediğini bir konuda okumuştum.Hatta eBay'de Türkiye'ye ücretsiz kargo ile satılan birçok oyun görmüştüm.

Uzun lafın kısası ben oyunların pahalı falan olduğunu düşünmüyorum.Türkiye'den olmasa bile her türlü yurtdışından alabiliyorsunuz.Halinize şükredin.

Halimize şükretmemiz daha iyisini isteyebileceğimiz gerçeğini değiştirmiyor ki. Amerikada gelir düzeyi / oyun kaç çıkıyor bakalım bir de Türkiyede. Üstelik oyunu almak zorunda bile değilsin orada kiraal oyunun çeyrek fiyatına oyna bitir. Bizde de olsa bu imkanlar fena mı olur?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Halimize şükretmemiz daha iyisini isteyebileceğimiz gerçeğini değiştirmiyor ki. Amerikada gelir düzeyi / oyun kaç çıkıyor bakalım bir de Türkiyede. Üstelik oyunu almak zorunda bile değilsin orada kiraal oyunun çeyrek fiyatına oyna bitir. Bizde de olsa bu imkanlar fena mı olur?

Kiralama olayları olsa tabiki daha güzel olur.Ama zaten yurtdışı fiyatlarına oyun alınabiliyor.Yani oyunlar pahalı geliyorsa eleştirilmesi gereken Türkiye'nin gelir düzeyi olmalı bence.

Yanlış anlaşılma olmasın şimdi.Ben fiyatlar ucuzlamasın,hep fiyattan alalım demeye çalışmıyorum tabiki.Benim asıl değinmek istediğim fiyatta çok az bir oynama varken milletin sanki iki kat pahalıya satılıyormuş gibi yazması ve şu anki fiyatların uçuk kaçık bir fiyat olmamasıydı.

• Türk dostu yüce Sony, PS4 oyunlarını bedava dağıtacakmış arkadaşlar, hemi de oyunlar Türkçe olacak
  • Son haberlere gore sony turk dostu oldugunu gene gosterdi..sony turkiye Ps4 oyunlarini 19.90 liradan satacakmis..hemide hepsi multi oyunlar dahil turkce..xbox one siparisimi iptal ettim ps4 aliyorum..cok yasa japon dostumuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 25 Temmuz 2013; 9:16:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Türk dostu yüce Sony, PS4 oyunlarını bedava dağıtacakmış arkadaşlar, hemi de oyunlar Türkçe olacak

Simdi olmadi hani Sony'e dua edin Sony ici sukur namazi kılın ve bir kurban adayin temennileri nerede ??????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 25 Temmuz 2013; 9:25:28 >
  • Sizlerden bir iki tane kaldi ve ortalarda mumunelik gibi geziyorsunuz.
    Sony nin PS PLUS ile bedava oyun vermesiyle dalga gecen bir oyuncu kitlesi. Ilginc ?
    Live a dunya para bayildiniz senelerdir bir tane bedava oyun yuzu gormediniz, dalga gececekseniz onunla, kendinizle dalga gecin ki bunca zamandir opuldugunuz icin ?
    Ha unutmusum o live in agizda biraktigi hos tadi, iciminde ki rahatligi opulurken ki hazzi.
    Ozur simdi aklima geldi yazdilarimi geri aliyorum ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Sizlerden bir iki tane kaldi ve ortalarda mumunelik gibi geziyorsunuz.
    Sony nin PS PLUS ile bedava oyun vermesiyle dalga gecen bir oyuncu kitlesi. Ilginc ?
    Live a dunya para bayildiniz senelerdir bir tane bedava oyun yuzu gormediniz, dalga gececekseniz onunla, kendinizle dalga gecin ki bunca zamandir opuldugunuz icin ?
    Ha unutmusum o live in agizda biraktigi hos tadi, iciminde ki rahatligi opulurken ki hazzi.
    Ozur simdi aklima geldi yazdilarimi geri aliyorum ????

Dalga konusu olan Sony'nin bedava oyun vermesi değil.Sony bedava oyun verdiği için Sony'i daha çok sevmek te değil.Sony bedava oyun vermiyor zaten.Plus üyelerine oyunları veriyor,üyelik bitince oyunlar da gidiyor.Burada asıl dalga konusu olan Sony Plus ile uygun fiyata oyun verdiği için Sony'e tapan insanlar.Yani işin markayla hiçbir alakası yok.Siz Live ile dalga geçmek için ve PS'i övmek için bahane arayıp bu mesajı atmışsınız.

Live'ın ücretinin ne kadar olduğunu sanıyorsunuz bilmiyorum ama şu an yıllık fiyatı 80TL.Bunu aylığa bölünce de 6,5TL gibi bir rakam çıkıyor ortaya.Bu rakam yıllarca bakım vb. şeylere girmeyen,cross chate sahip bir hizmet için çok geliyorsa kendinize daha uygun hobiler bulsanız daha iyi olur gibi.Zira PSN Plus almak yeni nesilde zorunlu olacakmış,ücreti de aylık 5TL sanırım.

Siz sanırım parayı ödedikten sonra 1 ay oyun beklediğinizden para verdiğinizi unutuyorsunuz ki 'yıllarca para verdiniz,bedava oyun yüzü görmediniz.' gibisinden birşey yazmışsınız.Hatırlatmakta fayda var bu oyunlara siz de para ödüyorsunuz.

• Xbox360 daki gibi oyunlar region freedir bence hepsi olmasa da çoğu, onun için amerika tercih edilebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet PSN Plus ile oyuna para oduyorsa o zaman PLUS bedava, Odemiyorsa oyun bedava.
    Sizin dediginiz sekilde (ki mantik aradim bulamadim) kendi burdaysa ciger nerde ciger buysa kendi nerde olmus.

Ayrica aylarca bakim dediginiz bakim degil HACK di ki su an tum buyuk sirketlerin belasidir.
    Sonynin hacklenmesinin tek sebebi de korsana karsi sergiledigi tutumdur.(GeoHot olayi)
    Bu gun sevindiginiz HACK in yarin MS nin basina gelmeyecegini de kimse garenti edemez.

Ve ayrica TAPMAK kelimesini de cok kolay baska seyler icin kullanmayin. Ki bedava live kodu , bedava 2 gunluk live kodu diye konu acilinca milletin hurralarini konu icinde herkes goruyor zaten ki yargilamiyorum onlarida cunki bedavayi herkes sever.
    Burda ki ayrimi siz yapamiyorsunuz.
    Live para li ama 5 kurusluk bir oyun vermezken, sony plus ile baya da hit oyun dagitti.
    Burda sony tarafinin sevinmesi sizin neden zorunuza gidiyor ki ? MS dagitsa siz sevinmeyecek, tenezzul etmeyecek ve almayacak misiniz ?
    Hic samimi degilsiniz kusura bakmayin.

• zkcncvk kullanıcısına yanıt
    1 oyun 250 liraya denk geliyor.
  • Sony kendi oyunlarının aynı fiyatta kalacağını açıkladı.

Microsoft'a üzülüyorum artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Sony kendi oyunlarının aynı fiyatta kalacağını açıkladı.

Microsoft'a üzülüyorum artık.

Multiplatformlar arttıktan sonra 5 tane exc aynı fiyatta kalsa ne yazar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.