< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
XBOX One oyunda kapanma sorunu

-
-
Hocam çözdünüz mü aynı sorun bende de var mail atarsanız sevinirim msmbarlak@gmail.com
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçtiğimiz günlerde ürünü aldığım yere servise götürdüm. anladığım kadarı ile cihazı açmamışlar fakat denemişler saatlerce oynamışlar kapanmamış. gittim aldım eve geldim açtım bi saat oynadım oyun indirdim çat kapandı. yeni bir adaptör siparişi verdim sanırım adaptörden. gelişmeleri ileteceğim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Müslümxecuter
Hocam çözdünüz mü aynı sorun bende de var mail atarsanız sevinirim msmbarlak@gmail.comhenz çözemedim yeni bir adaptör siparişi verdim gelsin onunla deneyeceğim. belki bizim eve gıcıktır xbox adamlarda hiç kapanmadığına göre başka evde de deneyeceğim
-
işlemci sıcaklığına göre kapanabilir...
power ısınınca kendini kapatabilir...
havalandırma için bir iki delik açılabilir...
-
quote:
Orijinalden alıntı: vtnsvrişlemci sıcaklığına göre kapanabilir...
power ısınınca kendini kapatabilir...
havalandırma için bir iki delik açılabilir...
yeni açtığımda da kapanıyor
power ısınıyor gibi ama çok değil
havalandırma ile ilgili bir sorun olsa serviste de kapanması gerekmez miydi?
eğer sende kapanıyorsa kullandığın ingiliz aparat neyse onda sorun olabilir gerçi servise götürmüşsün ama onlara sorman daha mantıklı olabilirdi
-
quote:
Orijinalden alıntı: tundra202006eğer sende kapanıyorsa kullandığın ingiliz aparat neyse onda sorun olabilir gerçi servise götürmüşsün ama onlara sorman daha mantıklı olabilirdi
götürdüğüm yer hem benim adaptörümle hem başka adaptörle uzun süre denediğini hiç kapanma yaşamadığını söyledi. kasayı açmadıklarını söylediler kasanın üstündeki bandroller de bu söylemlerini doğruluyor. yeni adaptör siparişi verdim onunla da deneyeceğim tekrar yazarım.
-
müjdemi isterim arkadaşlar.. yenibsiparis ettigim xbox one adaptoru ile sorunu çözdüm. cuma akşamdan beri 30 saat oynamışızdır. hic kapanmadi inanılmaz mutluyum :)
1 aydır çocukların xbox ında aynı sorun vardı sorunu çözmek için yeni bir adaptör aldım ancak bu arada mevcut adaptörü ters çevirdiğimde kapanma sorununun hallolduğunu keşfettim.Belki başkalarında da işe yarar diye paylaşmak istedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X