Şimdi Ara

XBOX One oyunda kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2016 yılında Xbox one aldım. Hiç actirmadim kirdirmadim sadece Orjinal oyunları alıp ya da indirip oynuyorduk. Elektrik prizi İngiliz tipi üç girişli ara aparat ile duvar prizine takılır hale getirdik kullanıyoruz. Son zamanlar da siklasan sorunumuz sadece oyun oynarken xbox kapanıyor. Adaptörü prizden çekip 10 saniye bekleyip takınca aciliyor. eger netflix store youtube uygulamalarına girersem kapanmıyor. Sabaha kadar dizi film izliyoruz kapanmıyor az da olsa oyun oynarken de kapanmıyor ama ağırlıklı olarak oyun da kapanıyor. Isınma sorunu olsa oyun dışında da ısındığı için kapanması gerekir. Priz kaynaklı olsa uygulamalarda kapanması gerekir. Coklu priz disinda da kullandim yine kapaniyor. Microsoft Türkiye de bir muhatap bulamadım hoş microsoft Amerika ile görüştüm onlar da Türkiye de servis desteğimiz yok dedi. Uzun zamandır forumu inceliyorum fakat bulamadım bi çözüm. Daha önce başına gelen fikri olan ya da sorunu cozen veya çözebilecek bir tanıdığı olanlardan yardım rica ediyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam çözdünüz mü aynı sorun bende de var mail atarsanız sevinirim msmbarlak@gmail.com

• geçtiğimiz günlerde ürünü aldığım yere servise götürdüm. anladığım kadarı ile cihazı açmamışlar fakat denemişler saatlerce oynamışlar kapanmamış. gittim aldım eve geldim açtım bi saat oynadım oyun indirdim çat kapandı. yeni bir adaptör siparişi verdim sanırım adaptörden. gelişmeleri ileteceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Müslümxecuter

Hocam çözdünüz mü aynı sorun bende de var mail atarsanız sevinirim msmbarlak@gmail.com

henz çözemedim yeni bir adaptör siparişi verdim gelsin onunla deneyeceğim. belki bizim eve gıcıktır xbox adamlarda hiç kapanmadığına göre başka evde de deneyeceğim

• işlemci sıcaklığına göre kapanabilir...

power ısınınca kendini kapatabilir...

havalandırma için bir iki delik açılabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: vtnsvr

işlemci sıcaklığına göre kapanabilir...

power ısınınca kendini kapatabilir...

havalandırma için bir iki delik açılabilir...

yeni açtığımda da kapanıyor

power ısınıyor gibi ama çok değil

havalandırma ile ilgili bir sorun olsa serviste de kapanması gerekmez miydi?

• eğer sende kapanıyorsa kullandığın ingiliz aparat neyse onda sorun olabilir gerçi servise götürmüşsün ama onlara sorman daha mantıklı olabilirdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one s update sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Xbox One X Açılmama Problemi
    2 yıl önce açıldı
    the witcher 2 pc kapanma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tundra202006

eğer sende kapanıyorsa kullandığın ingiliz aparat neyse onda sorun olabilir gerçi servise götürmüşsün ama onlara sorman daha mantıklı olabilirdi

götürdüğüm yer hem benim adaptörümle hem başka adaptörle uzun süre denediğini hiç kapanma yaşamadığını söyledi. kasayı açmadıklarını söylediler kasanın üstündeki bandroller de bu söylemlerini doğruluyor. yeni adaptör siparişi verdim onunla da deneyeceğim tekrar yazarım.

• müjdemi isterim arkadaşlar.. yenibsiparis ettigim xbox one adaptoru ile sorunu çözdüm. cuma akşamdan beri 30 saat oynamışızdır. hic kapanmadi inanılmaz mutluyum :)

• 1 aydır çocukların xbox ında aynı sorun vardı sorunu çözmek için yeni bir adaptör aldım ancak bu arada mevcut adaptörü ters çevirdiğimde kapanma sorununun hallolduğunu keşfettim.Belki başkalarında da işe yarar diye paylaşmak istedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.