Şimdi Ara

XBOX One Güç Kaynağı Adaptörü - Power Supply Brick (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
6
Favori
18.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnş. oyledır.
    xbox ı kayıt ettim sitesinde guc adaptorunu buraya uygunla değiştirme var eskisini yollayınca 80 tl karsılıgı yapıyorlar galıba en uygunu bu olur ne dersınız
  • Xbox destekten değişim istedim 80 tl ye değişim yapacaklar. Adaptöre çevirme işlemi yapmakta en az 50 tl. 80 tl ye orginal 220v almak varken çevirme işlemine gerek yok. Xbox a o kadar para veriyorsun riske atmak mantıksız. Tercih yine senin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dynamic09 kullanıcısına yanıt
    spiarişi gectim sonunda karttan 80 tl cekti bundan sonraki adımlar nelerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valerio -- 13 Ekim 2014; 0:00:50 >
  • Cek cum ne gondermemi istiyorlar istanbula cevırmıstı bur arkadas nasıl yapcagım ?

Çalışmayan aksesuarı gönderilmek üzere paketleyin

1. Sağlam bir nakliye kutusu bulun. Cihazı paketlemek için köpük, gazete kağıdı ya da başka geri dönüşümü mümkün materyaller kullanın. Kumaş kullanmayın.
    2. Ürünü nakliye kutusuna koyun rahatça yerleştiğinden emin olun.(kumaş KULLANMAYIN.)
    3. Kutuyu paketleme bandı ile kapatın.
    4. Kutu üzerine Microsoft Servis Merkezi adresini yazın:

Avrupa Onarım Merkezi
    Teleplan Prague s.r.o.
    a Dlouhéém 88
    251 01 Řííčany-Jažlovice
    Çek Cumhuriyeti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O adrese sakın gönderme. Desteğe tekrar ulaş sana yeni mail geçecekler. Banada aynı adresi gönderdiler, sonra sakın çek cumhuriyeti adresine göndermeyin birdaha geri gelmeyebilir dediler. Sonra tekrar bir mail gönderdiler. Gelen mail şu şekilde.

Xbox Müsteri Temsilciligi ile temasa geçtiginiz için tesekkür ederiz.

Hasarli Xbox aksesuarinizi degistirmek için sizden ricamiz, aksesuarinizi asagidaki adrese göndermektir. Aksesuariniz bize gelir gelmez yerine yedegini gönderecegiz.

Jabil Elektronik/HP Onarim
    Serifali Mah. Burhan Sk. No:5
    Yukari Dudullu-Ümraniye
    34775 Istanbul
  • evet ulastım ve aynı maili attılar şimdi gondereceğim.tesekkurler
  • Bende adaptor icin siteden ulasmayi denedim ama surekli sitenin amerika versiyonuna atiyor hesap us oldugu icin galiba. Sizin de basiniza geldi mi bu durum?

• Arkadaşlar orjinal xbox one adaptörünü 110 volttan 220volta dönüştürme işini herhangi bir elektronikçi yapabilir mi? Bugün bir elektronikçiye sordum yapamayız dedi.
  • TheArmy32 kullanıcısına yanıt
    Ben Ankara da bulamadım. Herkes voltaj dönüştürücü satma derdinde. Istanbul'da yapan yerler varmış. Voltaj dönüştürücü ile idare ediyorum şimdilik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende 110 volt adaptörü yollayıp 220 voltluk olanından alacağım 80 tl çekti kredi kartından ve Çek Cumhuriyetine yollamamı istedi. 3 gündür Xbox Türkiyeye ulaşmaya çalışıyorum kimse bakmıyor. Ne yapmam lazım Çek Cumhuriyetine yollayayım mı yoksa yukarıda dynamic09'un yazdığı yere mi yollamam lazım?
  • 50Tl karsiliginda 110v xbox one adaptorleriniz garantili sekilde 220v ceviri yapilir.

• Bursa da bildiğiniz bu işi yapan varmı ?
  • Bendekinin fani bayagi sesli calisiyor.napsak ki

• xbox09 X kullanıcısına yanıt
    Güvenilir bir arkadaş ntsc adaptörlerinizi gönül rahatlığı ile kadıköyde yaptırabilirsiniz.

• Ankara'da yapan bildiğiniz sağlam bir yer var mı ?
  • 110 w 220w wolta çevirirseniz cihaza direk akım giriyor kendi kendine adaptör çalışıyor cihazı kapatsanızda fayda etmez 360 da öyledi

anca prizi çekiceksiniz adaptörün çalışmasını durdurmank için turuncuya dönüp stand by modunda kalmıyor adaptör bu yüzden arka planda dowload ederken cihaz kapalı olsa adaptör çalıştıgı için
    arka planda download etmiycektir cihaz kapalı iken üste fizulü fazla güç sarfiyatı olucaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.M.C -- 3 Aralık 2014; 21:18:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbox09

En az 200 tane çevirdim. Bu güne kadar dönen olmadı. Sorunsuz bir şekilde kullanıyorlar.

bu vatandaşada yazdık cevap verme geregi bile duymadı bide yaptım hiç dönen olmadı diyor kimin 200 defa döndügü belli
    nasıl esnaf bunlar gitmeyin bu adama önce esnaf olsunlar para herşey degildir insanların güvenini kırdıktan sonra parada kazanamazsınız gönlü olmadıktan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.M.C -- 3 Aralık 2014; 21:21:45 >
  • Xbox müşteri desteği 80 liraya yenisi ile değişim yapıyormuş hiç uğraşmayın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeosman -- 6 Aralık 2014; 14:05:47 >
  • eeosman E kullanıcısına yanıt
    Nasıl yapıldığı konusunda bilginiz varsa açıklayabilirmisiniz lütfen ?

Microsotf Türkiye'ye başvurup bunu değiştirirmsiniz diye mi sormak gerekiyor ?
  • gsirin kullanıcısına yanıt
    0212 375 52 32 numara bu galiba, siz de deneyimlerinizi paylaşın.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.