Şimdi Ara

Xbox one anynet (hdmi cec) yok mu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende ps4 pro da var ps4 de kumanda dan açınca otomatik hdmi değişiyor kapatınca kapanıyor xbox one x de bu olay yok yada ben bulamadım varmı çözümü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl yapılacağını aşağıya yazıyorum.

Ayarlar-Açma-kapama ve başlatma-Açma-kapama modu ve başlatma bölümüne girin.

Girdiğiniz menü içerisinde Seçenekler kısmında-Tv ve A/V açma-kapama seçeneklerine gidin.

Bu bölümden Tv kurulum işlemini gerçekleştirin. Xbox açıldığı zaman gönder kısmı Açık, Xbox kapandığı zaman gönder bölümü Kapalı olacak şekilde ayarlayın.

Yaptığınız bu işlem sonrasında, gamepad'i açtığınız zaman Tv açılacak. Konsolu kapattığınız zaman Tv kapanacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Nasıl yapılacağını aşağıya yazıyorum.

Ayarlar-Açma-kapama ve başlatma-Açma-kapama modu ve başlatma bölümüne girin.

Girdiğiniz menü içerisinde Seçenekler kısmında-Tv ve A/V açma-kapama seçeneklerine gidin.

Bu bölümden Tv kurulum işlemini gerçekleştirin. Xbox açıldığı zaman gönder kısmı Açık, Xbox kapandığı zaman gönder bölümü Kapalı olacak şekilde ayarlayın.

Yaptığınız bu işlem sonrasında, gamepad'i açtığınız zaman Tv açılacak. Konsolu kapattığınız zaman Tv kapanacaktır.

Ellerine sağlık çok teşekkürler deniyeceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDMİ mı ? Component HDTV mi ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.