Şimdi Ara

Xbox One alsam ne olur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba, malumunuz x'in cikis haberleri ve s'in cikmis olmasiyla da normal xbox one fiyatlari oldukca dustu. Ama o kadar buyuk elestriler altinda ki sanki alsam günaha gircekmis kadar endise ediyorum. su anda s yerine normal xbox one alsam ne olur? Hakikaten soylendigi kadar kotu ve performanssiz mi? Exclusiveleri oynarim, belki nba falan oynarim. Bi de vazgecilmezim olan eski xbox 360 oyunlarini oynarim diyorum. (Black ops 1) Tavsiyeleriniz nelerdir?

    Simdiden tesekkurler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İkinci eli 650 tl falan. Bence alınır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende move setli 10 adet oyunlu PS3 var. Üzerine 100 lira verince Xbox one veren bı yer var. Ne dersiniz güzel bir takas diil mi. Bu arada PS4 um de var. Yine de 100 lira fark ile atıl durumda olan PS3 yerine Xbox one her türlü iyidir di mi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • temizkopat kullanıcısına yanıt
    Ps3 ü ne kadar sayıyor oyunlarla beraber

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende xbox one alacaktım S ama sonra telefon alma gibi bir olay oldu. 2-3 ay sonra bende 2. El xbox one alıcam ve o kadar kötü değil %5 lik fps farkı var. Birde x360 oyunlarını one s daha hızlı açıyormuş kasma olmuyormuş. Bu arada Ea access ve gamepass ile eski oyunlarıda oynarsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü değil ama en azından yeni alacaksan öne s olsun eğer tv de hdr desteği varsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nesilin öyle yada böyle sonlarına yaklaştık sayılır. One fazlasıyla işini görür. Şuan çok iyi fiyatlara ikinci el Xbox One'lar var bulabiliyor valla ben bile almayı düşünüyorum.
  • Anlaşılan pek oyun oynamıyorsun o zaman xbox one senın için ideal zaten. 2. elleri ps3 ten ucuz 500-550 lira al geç nba black ops atarsın arada işte

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba tekrardan, yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkürler. Gittim Xbox One aldım bir tane. Açıkçası aleti öyle gömdükleri kadar da kötü değil ben beklentimi yüksek tutmadığım için oldukça memnun kaldım. Normalde ps4 kullanan biri olarak yadırgamadım. Xbox 360'ta tonlarca oyun oynamış biri olarak xbox sahasına dönmek beni oldukça memnun etti. Ayrıca yeniden Dead Rising'i oynamak bir harika!

    İyi oyunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allyjhan -- 30 Ekim 2017; 0:58:59 >
  • Belki bilgiye ihtiyacı olan arkadaşlar olur diye yazayım. Xbox destek hattından çok çok çok ilgili bir personel sağolsun bütün bilgileri verdi bana az önce. Eğer konsolun garantisi bitmişse faturaya ya da hiçbir şeye gerek olmadan 330 TL karşılığı değişimi yapıyorlarmış. Ben belki one larin üretimi durdugu icin one s verirler mi diye sordum ama henüz oyle bir sey yapmadıklarını söylediler. Sorunum su an sac bas yoldurmadigi icin ben durumu erteledim. Istedigim zaman bu islemi yapabilecegimi soylediler. Merak eden arkadaslar da bu vesileyle öğrenmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allyjhan kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, bende sırf meraktan xbox 360 alayım arası sıra takılım derken 500 tl civarlarına xbox one buldum. Ama alsammı kararsızım siz memnunmusunuz S ile arasında çok fark varmı acaba ? kırılıyormu oyunları ucuzmu ? kollar çok kopuyormu hepsinde ? Aslında oyun bilgisayarım, psp ve nintendo wii sahibiyim ama one aklımı çeliyor
  • (yanlış yer)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splinterfalcon4798 -- 21 Ekim 2017; 23:26:4 >
  • Online fifa oynamak için konsol bakınıyorum server olarak xbıx sunucuları daha iyi deniyor. PS1 zamanından beri hep playstation sahibi oldum ama 2 sene önce PS4ü alıp 2 ay sonra maddi sebeplerden satmak zorunda kaldım. Sadece fifa oynamak için xbox one yeterli mi? 300-400 fazla verip S mi alınır?Fifa harici birşey oynayacağımı sanmıyorum. İşten güçten sonra 1-2 saat oyun atıp kapatırım aleti zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söyledikleriniz doğrultusunda uygun yollu 2.el bir xbox one işinizi tamamiyle görecektir. S almanıza bile gerek yok bence.
  • Verdiğiniz bilgilere göre uygun yollu 2.el bir xbox one sizin işinizi fazlasıyla görecektir. S almanıza bile gerek yok bence.
  • Hardtouch kullanıcısına yanıt
    1-2 saatlik bir zaman dilimi ve sadece Fifa oynayacaksınız bence One S falan almanıza gerek yok. Gittigidiyor'da çok uygun fiyata ilk kasa One'lar var. Alın ve keyfinize bakın.

    Aradaki farkada Fifa 18'i alırsınız ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.