Şimdi Ara

Xbox One Almalı mıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde PC'yi tercih ederim ilk defa konsol alıcam çok kararsız kaldım.Aslında Microsoft fanı sayılırım biraz ama şu son 1-2 yılda Microsoft biraz hayal kırıklığı yaşattı bende.Windows 8 çıktığında 1 ay bekledikten sonra geçtim açıkça söyleyim biraz pişman oldum.Windows 8 Phone'lar çıktı Lumia920 aldım çıktıktan 1-2 ay sonra.Alırken araştırdım en büyük eksikliğinin uygulama sayısının az olması olduğunu görmüştüm zamanla düzelir deyip almıştım işletim sisteminden oldukça memnunum ama uygulama sayısında hala çok eksik var.O yüzden telefonda da bir nebze olsun pişman oldum şimdi konsolda da aynı sorunu yaşamak istemiyorum.PS4 veya Xbox One alıcam ama hangisini almalıyım.Çoğu yerde Xbox'un eksiklikleri olduğu söyleniyor ama çoğu giderilir diye düşünüyorum.Gamescom'dan sonra da iyice almak istiyorum ama sizin düşünceleriniz neler ne yapmalıyım?

• konsola özel oyunlardan oynamak istediklerinin bir listesini yap hangisi ağır basıyorsa onu al oynayacak olan sensin senin zevk alman önemli biz ne desek boş. Ben zamanında gow çıktı diye ps3, horizon2 çıkıyor diye de xboxone aldım mesela.
  • İstediğim oyunlar Xbox One'da zaten Xbox'ı almak istiyorum ama pişman olmak da istemiyorum o yüzden soruyorum elimdeki telefonu da çok büyük hevesle almıştım ama biraz hayal kırıklığına uğradım keşke başka telefon alsaymışım dedim aynı hatayı da bir daha yapmak istemiyorum.
  • Pisman olmazsin bnde on siparis verdim bekliom 5 eylulu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ön sipariş verdim eylülübekliyorum çok araştırdım kullananlara sordum sorun yok müdür Xbox one forever
  • Aynen Xbox forever

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle bir Xbox One hayranlığın yoksa 360 da alabilirsin. Bence hala ömrü var ve geri kalacak bir konsol değil.
  • PS4'ün yoksa hayır.PS4 al sonra one al.
  • Oyun PC'in varsa direk PS4 al. Eğer yoksa, tercih sana kalmış. PS4 daha güçlü bir konsol, ama esas önemli olan oyunlar tabi.

Xbox One exclusive'lerinden Dead Rising 3 ve Ryse'ın yakında PC'ye çıkacağını unutma. Öte yandan, Forza Horizon 2, Xbox One almak için tek başına sebep sayılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 15 Ağustos 2014; 19:26:11 >
  • Zamanla bütçen de el veriyorsa ikisini de al. Düşünmek durumunda kalma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Oyun PC'in varsa direk PS4 al. Yoksa, tercih sana kalmış. PS4 daha güçlü bir konsol, ama esas önemli olan oyunlar tabi.

Xbox One exclusive'lerinden Dead Rising 3 ve Ryse'ın yakında PC'ye çıkacağını unutma. Öte yandan, Forza Horizon 2, Xbox One almak için tek başına sebep sayılabilir.

Bak şimdi iyice kararsız bıraktın :D Gayet iyi bir bilgisayarım var da yine de konsolda oynadığım oyunların tadını PC'de tam alamıyorum konsol daha farklı oluyor :D Muhtemelen sipariş vericem de 5 Eylül için hadi hayırlısı :D Yıl içinde durumum olursa PS4 de alırım Xbox One'dan istediğim zevki alamazsam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonLightt19

quote:

Oyun PC'in varsa direk PS4 al. Yoksa, tercih sana kalmış. PS4 daha güçlü bir konsol, ama esas önemli olan oyunlar tabi.

Bak şimdi iyice kararsız bıraktın :D Gayet iyi bir bilgisayarım var da yine de konsolda oynadığım oyunların tadını PC'de tam alamıyorum konsol daha farklı oluyor :D Muhtemelen sipariş vericem de 5 Eylül için hadi hayırlısı :D Yıl içinde durumum olursa PS4 de alırım Xbox One'dan istediğim zevki alamazsam :)

Xbox one'nın en büyük artısı sadece oyun değil nike fitness falan var efsane güzel herkes tavsiye ediyor birde istedikleri kadar kinect için fazla oyun yok desinler olan oyunlar aile veya arkadaş grubunda oynamak için yeterli ve zevkli. yani ev çok kalabalık aç sport rivals oyununu bowling oyna tenis turnuvası yap dance yarışı yapın yap işte bişiler ps4 kötü demiyorum ama sadece oyun açısından iyi xbox one ile ps4 arasında dağlar kadar fark yok oyunlarda çoğu aynı grafikte çıkıyor. Ayrıca xbox oneın multimedia özelliği göz ardı edilmeyecek bir özellik olduğunu düşünüyorum external disk desteği de geldi mkv'de geliyor daha ne olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodrap

quote:

Orijinalden alıntı: MoonLightt19

quote:

Xbox one'nın en büyük artısı sadece oyun değil nike fitness falan var efsane güzel herkes tavsiye ediyor birde istedikleri kadar kinect için fazla oyun yok desinler olan oyunlar aile veya arkadaş grubunda oynamak için yeterli ve zevkli. yani ev çok kalabalık aç sport rivals oyununu bowling oyna tenis turnuvası yap dance yarışı yapın yap işte bişiler ps4 kötü demiyorum ama sadece oyun açısından iyi xbox one ile ps4 arasında dağlar kadar fark yok oyunlarda çoğu aynı grafikte çıkıyor. Ayrıca xbox oneın multimedia özelliği göz ardı edilmeyecek bir özellik olduğunu düşünüyorum external disk desteği de geldi mkv'de geliyor daha ne olsun

Kesinlikle doğru söylemişsiniz!

Kinect bambaşka bir dünya... Ben de şu an alıp almamak arasında çok kararsızım ama sanırım XBox One alacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.