Şimdi Ara

Xbox One Aile Kurulumu (Lisans Transfer) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
511
Cevap
18
Favori
22.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lisans sadece oyun ve oyun içeriklerini kapsıyor.

Gold paylaşımı kullandığın konsolda ki birden fazla üyeliği kapsıyor.

Güncelleme;

Yanlış bilgi vermişim. Aynı yöntemle gold üyelik de paylaşılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 6 Ekim 2014; 2:55:27 >
  • Cevabınız için teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar fifa bundle lı paket siparişi geçtim bu hafta elimde olur büyük ihtimal.

Aile olayına bende girmek istiyorum. Fifa nın yanına zumba fitness ve bir oyun daha almayı planlıyorum, her ay düzenli bir oyun alabilirim.

Sürekli aile üyesi değiştirmek istemiyorum, uzun soluklu yeni nesil macerasında yol arkadaşı arıyorum

Aile olayını yapmak istiyorum, düşünen varsa görüşelim
  • Arkadaşlar benim live hesabımda 150 usd mevcut kardeşlik(ps adıyla) yapıldığında şifreyi alan kişi oyun vs alabilir mi ? Alabiliyorsa engellemenin yolu nedir?
  • ABUX kullanıcısına yanıt
    Hesabı verdiğin kişi tüm içeriğe erişebiliyor. O bakımdan tanıdığın biri ile aile kurmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 26 Şubat 2014; 0:00:04 >
  • Hocam bu kardeşlikte hesapları birbirimize verdikten sonra özgürce kendi hesabımızla oynayabiliyoruz dimi ? Yani arkadaşın hesabını ana hesabım yaptıktan sonra sürekli o hesaba bağlı kalmak zorunda değilim.
  • Tabii oynayabilirsin. Hatta aileyi kurduktan sonra istersen arkadaşının profilini silebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Tabii oynayabilirsin. Hatta aileyi kurduktan sonra istersen arkadaşının profilini silebilirsin.

Ben denedim o dediğini family listeme eklediğim kişiyinin profilini konsoldan silince Forza 5'e giremedim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanılıyorsun hocam.

Aileden değil sadece konsoldan profili sileceksin. Aileye girdiğin de yine arkadaşını gösterecek ama hesap konsolda yüklü olmayacak.

Paylaşım aldığın kişi başka biri ile lisans yapmış olabilir. Yeni biriyle paylaşım yaparsa eskisi iptal oluyor.
  • quote:

Tabii oynayabilirsin. Hatta aileyi kurduktan sonra istersen arkadaşının profilini silebilirsin.

Teşekkürler hocam çok sağol. Müthiş bir özellik bu. Her oyun yarı fiyatına gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ps4 aldım ancak one da alıcam 1 hafta içinde buna göre ayda 1 kesin one oyunu alabilirim.bi
    buna göre daimi sürekli olucak güvenilir biri ile aile paylaşımına açığım.
    Herşeyden önce saygı ve güven temelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kehanist

Beyler ps4 aldım ancak one da alıcam 1 hafta içinde buna göre ayda 1 kesin one oyunu alabilirim.bi

Vaay hayırlı olsun reis

• quote:

Orijinalden alıntı: excalibour09

quote:

Orijinalden alıntı: Kehanist

Beyler ps4 aldım ancak one da alıcam 1 hafta içinde buna göre ayda 1 kesin one oyunu alabilirim.bi

Vaay hayırlı olsun reis

Eyvallah sağoldan bakalım aklıma girdi kesin cihaz 2 sinin oyunlarıda güzel ve alınmayı hakediyor.

• Selam arkadaşlar,

1-2 sorum var, yardımcı olursanız sevinirim.

* Aile'ye eklediğiniz kişi sizin profilinize istediği gibi girebiliyor demiştiniz. Şimdi misal birini ekledim. Girdi oyunu indirdi. Daha sonra ben profil şifemi değiştirdim. Oyunu indirdiği için tekrar profilime girme ihtiyacında oluyor mu yoksa artık hiç profilime karışmadan dad oyunu oynayabilir mi?

* Biz şimdi 2 kişi konsol almayı planlıyoruz ama arkadaşımda internet yok. Ben 2 konsolu da evde bağlayıp aile kurulumu yapsam, oyunları indirsem. Sonrasında arkadaşımın makineyi versem, gidip kendi evinde benden indirdiği oyunu oynayabilir mi?
  • darkness_kaan kullanıcısına yanıt
    Lisans yaptık dan sonra senin profiline ihtiyacı kalmıyor. İsterse konsoldan silebilir yine satın aldığın içeriğe sahip oluyor.

2. soruna gelirsek biraz önce test ettim. İnterneti kapatıp konsolu açtım ama oyunların hiç birine giremedim. Bağlantını kontrol et uyarısı verdi. Oysaki bu kuralı sonradan kaldırmışlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 10 Mart 2014; 17:06:02 >
  • hmmmm şu xbox'ın devamlı internete bağlı kalması gerektiği olayı. O zaman sıkıntılı. Gerçi şu da yetebilir. Atıyorum 3g üzerinden bağlanır hemen, oyuna girdikten sonra keser bağlantıyı. Acaba bu sıkıntı yaratır mı :-/
  • quote:

Lisans yaptık dan sonra senin profiline ihtiyacı kalmıyor. İsterse konsoldan silebilir yine satın aldığın içeriğe sahip oluyor.

2. soruna gelirsek biraz önce test ettim. İnterneti kapatıp konsolu açtım ama oyunların hiç birine giremedim. Bağlantını kontrol et uyarısı verdi. Oysaki bu kuralı sonradan kaldırmışlardı.

Hocam siz kendi hesabinizi paylastiysaniz ve kendi konsolunuz home xbox degilse live baglanmadan oynatmayabilir belki de. Cunku baglanmadan oyun oynaniyor benim konsolda dead rising baska hesapla yuklu, su 13gb update gelmisti onu yuklemeden oynamak icin neti kesiyordum. Ama tahminimce oyunu yukleyen hesapta benim konsol home olarak seciliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazer89 -- 10 Mart 2014; 17:41:05 >
  • pazer89 P kullanıcısına yanıt
    Evet hocam haklısınız. Benim lisans farklı konsolda olduğu için girmiyor.
  • pazer89 P kullanıcısına yanıt
    Ya bunu biraz açar mısın? Kaçıncıyı okuyorum ama anlamadım tam olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

Ya bunu biraz açar mısın? Kaçıncıyı okuyorum ama anlamadım tam olarak

Şimdi sen kendi hesabını verdin karşıya ve onun konsoolu senin hesap için home xbox seçildi. O arkadaşın neti keserek oynayabilir senin hesapla işi yok artık. Ama sen kendi hesabındaki oyunları oynamak istediğinde XBL'ye bağlı olman gerekiyor. Çünkü senin konsolun hesap için misafir konsol oluyor. Nete girip lisansı check etmek ister konsol.

Bu olay konsolun bir açığı. Microsoft'tan nasıl oyun paylaşılacağına dair bir açıklama yok. Şu DRM olayı 24 saatte bir nete bağlanma muhabbetlerini kaldırınca alen acele yazılım eksik olarak geldi ve millet de bunu keşfetti. Zamanla yeni bir sistem getirir microsoft aile vs. Zaten şu an paylaşım için aileye felan da eklemene gerek yok hatta friend listine eklemene bile gerek yok karşı tarafı.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.