Şimdi Ara

xbox niye bu kadar pahalandı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Konsol 3000tl oyunlar 600 yillik uyelik 450tl
    Bu Microsoft yillardir Türkiye'de ekmek yiyor iş alanında, binlerce anlaşması var ve Turk halkına böyle teşekkür ediyor!
    Bu gavurlar Turkiye ismini Türkü ye olarak anliyor heralde!

    Almayin arkadas bu fiyata konsol, taksitle de almayin, o yurtdışı fiyatlari zaten gecerli ulkelerdeki vergi eklenmiş fiyatlar, herkes burada hata yapıyor, microsoft vergili fiyattan Türkiye piyasasina sürmüyor o cihazi yani, 200euro ise ornegin yurtdisi vergili fiyati burada o fiyata bir daha vergi eklenmiyor, bunu kaciriyor herkes, yani fiyat fahiş arkadaslar, hadi kur mur desek 1800-1900max edecegi fiyat,

    Kaldiki bu gavur tayfasi brezilayaya, kolombiyaya bilmem hangi 3. Dunya ulkesine ozel fiyat yaparken marketten cihazlarina kadar bize gelince tam bir boru döşeme yapiyorlar, bizim millet ona bakiyormu? Hayir! Kac 5bin mi konsol? Aliyor iphone x 12bin mi? Aliyor, biraz tepki koy, alma, boykot et, birak kaybetsinler orta dogudaki en buyuk pazarlarini, bak bakalim nasil dusuyor fiyatlar!

    Bugun xbox one s'i 3000e satan mahlukat yarin xbox 2yi 10binden kakalar, bizde oyle bakakaliriz, biraz bilinc! (Sozum geneldir burdakiler alinmasin)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.