Şimdi Ara

Xbox LIVE Subscription Transfer nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bölgemi US taşıdım ama hiçbir değişiklik olmadı. Sitede Xbox LIVE Subscription Transfer yazıyor. Ve gmaile gelen mailde Türkiye öğesindeki Ön ödemeli 12 Aylık Xbox LIVE Altın üyeliği aboneliğiniz 17 Ocak 2014 Cuma tarihinde iptal edilmiştir. Ayrıca Birleşik Devletler öğesindeki Xbox LIVE Subscription Transfer aboneliğinizden 12 ay düşülmüştür yazıyor. Şimdi nolcak ben hala TR bölgesindeyim ama sitede başarıyla değiştirdi demişti. Kafa iyice karıştı yardım ederseniz sevinirim.

• Bilen yok mu?
  • Bölge değişiminden sonra gold üyeliğin varsa ona 1 ay daha ekliyor hediye mahiyetinde , 12+1 olmuş gibi düşün
  • Hocam aynı sorun bendede var ben US bölgesinden TR bölgesine geçtim ama hala US bölgesinde oyun oynuyorum. Support ile konuştuğumda ise bana TR bölgesinde gözüküyorsunuz diyorlar. Cevap bekliyorum üst yetkililerden referans numarası verdiler bana ama hala bir sonuca varamadılar. Sleeping Dogs oyununuda kaçırdım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Bölge değişiminden sonra gold üyeliğin varsa ona 1 ay daha ekliyor hediye mahiyetinde , 12+1 olmuş gibi düşün

Peki hocam. Suanda ben us hesabi mi olarak gorunuyorum? Cunku cihaz hic bir degisiklik yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up yardim

• Benim xboxda kredi kartı kayıtlı değil ondan olabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBox Game Pass 3 Aylık
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba,
    Benzer problem bende de var US ten Uk e geçtim, Sleeping Dogs indirmek için ve live bitmek üzereydi +3 ay almak için. Hala US görünüyor,
    Live supportta eleman geçiş işleminin bir onay süreci olduğunu 2 hafta kadar sürebileceğini söylüyor.Ben anında geçiliyor diye biliyordum ama bekleyeceğiz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HofSorroW -- 19 Ocak 2014; 19:30:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HofSorroW

merhaba,
    Benzer problem bende de var US ten Uk e geçtim, Sleeping Dogs indirmek için ve live bitmek üzereydi +3 ay almak için. Hala US görünüyor,
    Live supportta eleman geçiş işleminin bir onay süreci olduğunu 2 hafta kadar sürebileceğini söylüyor.Ben anında geçiliyor diye biliyordum ama bekleyeceğiz artık.

Hocam bende anında geçer sanıyordum demek belli bir süreç varmış. Bilgi için teşekkür ederim artık beklicez umarım kısa zamanda geçeriz
  • Ben uk den us ye 5gün önce geçtim ve hiç bekleme falan olmadı

• HofSorroW kullanıcısına yanıt
    Us Hesaptan indiremediniz mi? sleeping dogs'u ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: delturco

Yok inmedi, gold için de son 2 günümdü bende acele UK'e geçtim.
    1 taşla 2 kuş olur diyordum ama böyle bir sorun oldu.
    US hesaplar bu oyunu indirebiliyormuydu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HofSorroW -- 20 Ocak 2014; 14:34:42 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: delturco

Yok inmedi, gold için de son 2 günümdü bende acele UK'e geçtim.
    1 taşla 2 kuş olur diyordum ama böyle bir sorun oldu.
    US hesaplar bu oyunu indirebiliyormuydu ?

Bende size soruyorum.

Us hesap'dan oyun indirilemiyor mu TR deki cihaza?

Şimdi ben dead rising 3 satın almayı planlıyorum, alsam indiremezmi yim us hesaptan?
  • delturco kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Sadece bazı oyunlarda region lock olduğu için inmiyor,zaten uyarı çıkar indirmenize izin vermez.
    Benim makinam PAL, 3-4 yıldır US hesaptaydım yılbaşı indirimlerinde falan bir çok oyun aldım sorunsuz indi.
    Dead rising bilmiyorum, ama deneyebilirsiniz zaten bildiğim kadarıyla ödeme ekranından önce region kontrolü oluyor,
    region tutmuyorsa indirmenize izin vermiyor,ödemede yapmamış oluyorsunuz.
  • quote:

Merhaba,

Sadece bazı oyunlarda region lock olduğu için inmiyor,zaten uyarı çıkar indirmenize izin vermez.
    Benim makinam PAL, 3-4 yıldır US hesaptaydım yılbaşı indirimlerinde falan bir çok oyun aldım sorunsuz indi.
    Dead rising bilmiyorum, ama deneyebilirsiniz zaten bildiğim kadarıyla ödeme ekranından önce region kontrolü oluyor,
    region tutmuyorsa indirmenize izin vermiyor,ödemede yapmamış oluyorsunuz.

hımm anladım,

bir şey daha sormak istiyorum;

paypal tanıtırken us adresi istedimi sizden?

mesela ben tr deki adres bilgilerimi girdikten sonra, state/province kısmını newyork işaretledim. ve newyork posta kodunu girdim.

bu gelecekte ban yeme sebebi olabilirmi sizce?

diğer türlü paypalı tanıtamıyorsunuz zaten xbox hesabına...

• delturco kullanıcısına yanıt
    Ban nedeni olacağını sanmıyorum bu şekilde kullanan bir sürü insan var. TR region yokken mesela Türkiyedeki herkes bu şekilde kullanıyordu.Gerçi şu an TR region var ama içerik zayıf kimse kullanmıyor.
  • Hocam kafayı yiyecek duruma gelmişken sizin konunuzu gördüm, bir rahatladım görseniz :))))
    Aynı şey banada oldu US bölgesinden TR ye geçtim(forza horizondaki DLC'leri almak için)
    Mail kutumda TR bölgesine geçtiğim yazıyor ama Xbox'ta hala US bölgede oynuyorum.
    İnşallah düzelirde şu DLC'yi alırım :)
    Bu konuyu açtığın için Allah senden razı olsun dostum yoksa çıldırıcaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Outro360

Hocam kafayı yiyecek duruma gelmişken sizin konunuzu gördüm, bir rahatladım görseniz :))))
    Aynı şey banada oldu US bölgesinden TR ye geçtim(forza horizondaki DLC'leri almak için)
    Mail kutumda TR bölgesine geçtiğim yazıyor ama Xbox'ta hala US bölgede oynuyorum.

Bu sorun bende daha devam ediyor ama umarım kısa zamanda düzelir. Ama olsun 1 aylık gold üyelik aldım ekstra

• quote:

Orijinalden alıntı: B&LueMans

quote:

Orijinalden alıntı: Outro360

Hocam kafayı yiyecek duruma gelmişken sizin konunuzu gördüm, bir rahatladım görseniz :))))

Bu sorun bende daha devam ediyor ama umarım kısa zamanda düzelir. Ama olsun 1 aylık gold üyelik aldım ekstra

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.