Şimdi Ara

Xbox live mi PlayStationNetwork mu? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
2.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yıllardır PS3 konsol kullanıcısıyım ve FAN'ıyım , Live PSN'Den daha iyi bir Elektronik Dünya
  • İki konsoluda kullandım,fanboy falanda değilim.Ps3 önce o salak temasını değiştirsin bir kere sonrada store temasını.Onun dışında Psn de çok arkadaşım olmadı belki ama olanlarlada çok eğlenemedik bir kere cross chat yok şaka gibi.Xbox live da 3-4 arkadaş beraber aynı partide oyun oynamanın keyfini live kullanmamış olanlar bilemez zaten.Psn de açarsınız dünyadan rastgele kişilerler oyunuzu oynarsınız ve kaparsınız,Live da hem sohbet edersiniz hem oynarsınız.Live ı deneyim etmemiş olanlar yorumlamasın lütfen bu konuyu.
  • İki konsola da sahibim. Xbox live ps network ten fersah fersah önde. Bir tutmak bile yanlış.

Zaten ücretli bir uygulama ile bedava olan uygulama ne kadar aynı olabilir?

Gerçekçi olalım. Xbox live ücretli olması bir dezavantaj gibi gözükse de farkını ortaya koyuyor.
  • Acı ama gerçek Xbox Live PSN den kat kat üstün..Ama PSN beleş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

Arkadaşlar 80 TL ye 13 aylık gold üyelik nereden nasıl satın alınıyor.Birde FW li makinamın fw ini kaldırtınca risk sıfıra inmez yazılımış.Benim makina geldiğinden beri hiç intternete bağlanmadı ne wireless ne ethernet ile bu durumda da risk sıfıra inmiyormu ?

http://www.gamekeystore.net/store/xbox-live-psn

Forum nicki Nuclear forumdanda irtibata geçebilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_38508876/mpage_1/key_gamekeystore/tm.htm

• Messimi, Sabrimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Live tabiki.Ama gold üyelik alacaksanız şimdi almayın sakın.Microsoft şu halo 4 ün sızdırılmasından sonra ban dalgasına başlamış.Biraz bekleyin.
  • Live tartışmasız hemde, ps network'ün epey çalışması lazım bence...
  • Birde live parali iste o kadar para verilir mi seklindekiler var. Konsolu alabilen bi insan icin yillik 70 TL ucuk bi fiyat olmasa gerek. Kaldi ki o parayida sonuna kadar hakediyor.

• ban dalgası falan yok ,sadece halo 4u once oynayanlar banlanıyor.

• Bana göre Cross-chat PSN'e gelse PSN daha iyi olur. Ama Cross-chat olmadan olmaz, bazen sırf panpalarımla muhabbet edeyim diye açıyorum konsolu.

Cross-chat olduğu sürece yılda 500 lira da olsa Live akar benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 22 Ekim 2012; 13:17:16 >
  • Her türlü Xbox Live. PSN'de fena değil ama Xbox Live ile kıyaslayınca malesef kalite farkı ortaya çıkıyor.
  • Yine klasik bir sidik yarışı konusu. Yaw bıkmadınız şu konuyu açmaya. İsteyen istediğini kullansın kime ne bu konuya laf yetiştireceğinize boşverin kendinize, işinize zaman ayırın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Bana göre Cross-chat PSN'e gelse PSN daha iyi olur. Ama Cross-chat olmadan olmaz, bazen sırf panpalarımla muhabbet edeyim diye açıyorum konsolu.

psnde sadece kardeslık guzel,dıger hersey ıcın LIVE crosschat gelsede farketmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

Bana göre Cross-chat PSN'e gelse PSN daha iyi olur. Ama Cross-chat olmadan olmaz, bazen sırf panpalarımla muhabbet edeyim diye açıyorum konsolu.

psnde sadece kardeslık guzel,dıger hersey ıcın LIVE crosschat gelsede farketmez.

Olm PSN+'dan beleş oyun indirmek, kardeşlikle yarı fiyatına oyun almak falan çok önemli bence. Bir de PSN Store'da oyunlar daha çabuk ucuzluyor, bizim Games on Demand'de kaç senelik oyunlar bile hala çok pahalı. Ayrıca ülkemizde daha çok PS'çi var, yabancı elemanlarla oynama zorunluluğu daha az. Mesela yakın zaman sonra Halo 4 çıkacak ki bu senenin en büyük olayı, ilk çıktığı zamanlarda bile BTB'ye girmek için 8 kişicik bile bulamayacağız, PSN'de öyle mi? KZ3'ü haftalarca oynadık multisi pek iyi olmamasına rağmen. Oynayacak adam çoktu. TR şartlarında PSN beleş olmasıyla ve üstteki yazdığım nedenlerle LIVE'la eşdeğerdir. LIVE daha kaliteli bir sistem ama ülkemizde yaygınlaşana kadar PSN de gayet kullanılabilir bir ağ.

• quote:

PSN de party chat olsa yüzünüze bakmam gider PS3 alırım. Sırf milletin 'Xbox ne?' sorusundan bıktığımdan yine gidip PS3 alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Best8

Arkadaşlar xbox sahibiyim kırdırdım xboxi FW 3.0 şuanda bi arkadasa mesaj attim xboxi orjinale döndürebilirmiyim döndürürsem %100 risk kalkar mı diye eğer key elindeyse ve ethernet kablosunu baglamamışsan olur ama %100 kalkmaz demişti.Şimdi arada kaldım sadece online oynamak istiyorum Playstation mu Xbox livede banlanmayı göze almak mı yoksa yeni xbox mı diye...Playstation bedava Network ama oyunları pahalı xboxta kırdırdıgım cihazda ban tehlikesi var ikisininde birer eksisi var ben yeni xbox almaktan yanayım sizin görüşlerinizi alabilirmiyim arkadaşlar?

Ben kendimce cevap vermeye calisayim. Anladigim kadariyla yeni konsol olabilecek maddi duruma sahipsiniz. Bence once FW li Xbox unuzu orjinale cevirim nasil olsa ban yiyen makine hesap degil. Sanmiyorum ama eger ban yerseniz simdi alacaginiz yeni konsolu ban yedikten sonra alir ve keyfinize devam edersiniz.

• Xbox Live tabiki. PSN'nin çok fırın ekmek yemesi lazım ya da yemesin para falan isterler sonra.
  • sorumu şimdi bu ? (sırf bunu yazmak için üşenmeden konuya girdim)
  • Döverler adamı sağda solda dillendirme böyle bir konu açtım falan diye... Psn xbox ın yanına bile yaklaşamaz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.