Şimdi Ara

Xbox live mi PlayStationNetwork mu? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
2.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orijinal oyunlara 120 lira verince birşey yok, 13 aylık live'a 80 lira verince auuuuvvvv...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 27 Eylül 2012; 21:10:53 >
  • Xbox.com dan satin aldiginiz oyun, demo vs. seyler o an konsolunuz aciksa aninda xbox a inmeye baslar. Konsol kapaliysa da download kuyruguna eklenir ve konsol acildiginda otomatik olarak inmeye baslar. Ayrica smart glass teknolojisinin ilk evresi olarak tablet sahibi iseniz xbox da o an goruntulenen icerikler hakkinda tabletden bilgi alabilirsiniz. Mesela bir film fragmanini xbox dan izlerken o an tablet den filmin cast ini gorebilir, pause play gibi basit komutlari gonderebilirsiniz. Bunlarin hepsi guzel seyler ama psn i de yabana atmamak lazim psn plus ile bircok guzel oyuna bedava ulasmak mumkun. Online iyun bedava. Ama psn store un ve ps3 dashboard unun ciddi bir sekilde elden gecmesi lazim. Kasim ayinda xbox a gelecek yeni dashboard ile xbox bayagi bir ilgi cekecek gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Orijinal oyunlara 120 lira verince birşey yok, 13 aylık live'a 80 lira verince auuuuvvvv...

O 13 ay içinde oynadığımız oyunların haddi hesabı yok bunuda unutmamak lazım
  • her ikiside gider

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 2 konsolun alip almiyacak konu sadece Live veya PSN baglamamalisin.
    Kendi kriterlerine uygun neyse o.
    Senin sorunun cevabina gelince......Kesinlikle Live daha iyi.
    Sahsi fikrimi sorarsan PS3 al derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: md07tr

PSN'de satılan dijital multiplatform oyunlarının bazılarının boyutları Xbox360 versiyonuna göre daha fazladır ama hiç önemli değil eğer yer sıkıntısı çekersen istediğin marka, istediğin kapasitede yeni bir Hard Disk alıp 5 dk'da değiştirebilirsin. Xbox360'da ise bu imkan yok. Ayrıca oyunlar kurulduktan sonra kurulum dosyaları silinir ve boyutu kurulum dosyası kadar olur.

Beta aşamasında olan bir oyunda bu kadar büyük güncelleme dosyasını olması normal çünkü güncellemeyi içeren sürümün Sony'den onay alması ve sertifika verilmesi en az 2 ay sürer. 2 ay kaybetmeyi göze alamayacakları için böyle yapıyorlar. Ayrıca Gran Turismo 5, Heavy Rain, Uncharted, LittleBigPlanet vs. gibi oyunlarada büyük güncellemeler geliyor ama bununda çözümü var. Complete Edition. Move Edition, Game of the Year Edition gibi paketlerinde güncelleme dosyalarının hepsi ücretli DLC'ler vs. diskin içinde geliyor böylece güncelleme sorunundan kurtulursun.

PSN Store'un kullanımı zor, XMB teması 5 yıldır değişmedi tek dinamik tema özelliği kaldı bu yönleri kötü.

PSN kartlara ulaşmak zor değil ve fiyatı Live kartlarıyla neredeyse aynı.

O 2TL'lik fark bankanın kur çevirmesi yüzünden oluyor. Orda TL yazsa bile işlemler dolar üstünden yapılıyor.

Buna ek olarak Live'da GoD denilen sistemde satılan disk verisyonu oyunların dijital sürümleri çok pahalı. Yani burdan oyun almanın hiç bir anlamı yok git aynı fiyata kutulu al. PSN'de özellikle Türk PSN'de bu fiyatlar kıyaslanmayacak kadar ucuz. Birde 2 kişi kardeşlik ile yeni çıkmış bir oyunu 60-65 TL'ye alabiliyorsun. Bitirdikten sonra hesabı satma imkanında var.

PSN+ sistemi 1-2 yıl önce çok gereksizdi ama şimdi bu sisteme üye olmak çok mantıklı. 1 yılda en az 35-40 oyunu, 40-50 DLC ve onlarca avatar ve dinamik temayı ücretsiz indirebiliyorsun. Bu bedava verilen oyunlar kötü değil inFamous 2, LittleBigPlanet, Starhawk Red Dead Redemption vs. gibi kaliteli oyunlar.

Senin yazdığın listedeki çoğu oyun PC içinde çıktı. PSN'de çıkmış oyunları sadece PS3'de oynayabilirsin.

Blast Factor
    Bomberman Ultra
    Comet Crash
    Crash Commando
    Crazy Strike Bowling
    Cubixx HD
    Cuboid
    Datura
    Dead Nation
    .detuned
    Dyad
    Eat Them
    echochrome ii
    fl0w
    Flower
    Funky Lab Rat
    High Stakes on the Vegas Strip: Poker Edition
    Hustle Kings
    Hyperballoid HD
    Infamous 2: Festival of Blood
    Journey
    Kung-Fu Live
    Linger in Shadows
    Magic Orbz
    Mushroom Wars
    Motorstorm RC
    NOVASTRIKE
    Pain
    Papo & Yo
    PixelJunk 4am
    PixelJunk Eden
    PixelJunk Monsters
    PixelJunk Racers 2nd Lap
    PixelJunk Shooter
    PixelJunk Shooter 2
    PixelJunk Sidescroller
    Planet Minigolf
    Rag Doll Kung Fu: Fists of Plastic
    Red Johnson Chronicles
    Savage Moon
    Slam Bolt Scrappers
    Supersonic Acrobatic Rocket Powered Battlecars
    Tales from Space: About a Blob
    The Last Guy
    Topatoi
    Trash Panic
    Under Siege
    Wipeout HD

Live, PSN'den daha iyidir buna ben bir şey demiyorum PSN 5 yıldır sürekli gelişiyor. Şunuda unutmamak lazım PSN+ çok avantajli bir sistem, PS3 için çıkmış God of War serisi, inFamous serisi, LittleBigPlanet serisi, Uncharted serisi, Heavy Rain, Last of Us, Metal Gear Solid 4, Gran Turismo 5, Motorstorm serisi, Resistance serisi, Ratchet and Clank serisi, yeniden yapım onlarca PS2 Exc. oyunu ve yazmayı unuttuğum birçok oyunu başka hiç bir platformda oynayamazsınız.

Not: Live bahane korsan şahane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 29 Eylül 2012; 18:01:00 >

• ne boş konuşuyo yok 45 oyun değilmiş . senin ps3'ü kötülemekten başka bir şey yaptığınmı var be ?
    en son herhalde ps3 hacklendiğinde açtılar oda ps3 kötülensin ss çekelim diye
    psn hizmeti liveden iyidir şuan herkes kabul etmiş bunu içerik olarak. chat market hizmetimi
    ayrıca ne slalamış psnde oyunlar liveden kesinlikle kat kat daha ucuz . livede indirim bile olmuyor yapımcılar çıkarmıyolar hala neyin kafasındasınız ?
    daha 2 gün önce 7.5 TL 'ye full deus ex human rev aldıdm aynı oyun xboxta 29 dolar markette

yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

ne boş konuşuyo yok 45 oyun değilmiş . senin ps3'ü kötülemekten başka bir şey yaptığınmı var be ?
    psn hizmeti liveden iyidir şuan herkes kabul etmiş bunu içerik olarak. chat market hizmetimi
    ayrıca ne slalamış psnde oyunlar liveden kesinlikle kat kat daha ucuz . livede indirim bile olmuyor yapımcılar çıkarmıyolar hala neyin kafasındasınız ?
    daha 2 gün önce 7.5 TL 'ye full deus ex human rev aldıdm aynı oyun xboxta 29 dolar markette

yav he he

Xbox live mi PlayStationNetwork mu?

quote:

zune çalışıyor skytv'de öyle. psn berbat bende 2 konsolda var ps3ü kaç aydır açmadım xbox taki rahatlık psnde yok

quote:

Ya ne sallıyorsunuz allahım :X

SKY tv nasıl kullanılmıyor ben amerikadamı yaşıyorum . TTNET bağlantım var skytv'ye giriyor film satın almayada giriyor hatta filmlerin trailerileri falan geliyor almadna önce ilk 5- 10 dk si falan. Bitek espn yok oda zaten amerika hariç hiç yok ingilterede yok avrupadaki ülkelerdede. Biri browserden bahsetmiş ps3'ün browseri REZALET. Siz girin bakın dh'ye giriyorsunuz sayfa değiştirirken hop makine donuyor yok kaç saat bişiler açılmıyor.Siz sandınız mozilla sanki ps3'te.Facebook twitter ign desteği var . Xbox 360 oyun konsoludur ve bunu fazlasıyla yerine getiriyor.PS3 browserden yani neye gireceksiniz okadar yavaş 2'de bir hata raporu veren saçma sapan bir browser. +ayrıca party chat yok game chat ise gerçekten iğrenç bazıları ps eye kullanıyor. Onların sesinden oyunun seside geliyor her şey çorba oluyor.Ayrıca hack kullananlar gerçekten fazla.EXC'leri onlineleri dandik git bak kz2 ' oynayan ne kadar adam var halo oynayan kaç adam var. KZ3'te mp'si kötü betasını oynadım çünkü beta değişmezse en fazla 1 ay oynanır mp'si yine sonra başka oyuna.+xbox dashboarda videolar geliyor oyun incelemeleri oyun haberleri falan psn'de oyundayken menüyü açıp mesaj çekene kadar 10 yıl geçiyor ( bizzat bu yüzden xbox)e

http://forum.donanimhaber.com/m_46019415/mpage_1/key_/tm.htm

quote:

Hocam yapmayın yav PSN'niyi çok kullandım ben ne olduğu ortada

http://forum.donanimhaber.com/m_30168778/mpage_5/key_/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

quote:

ne boş konuşuyo yok 45 oyun değilmiş . senin ps3'ü kötülemekten başka bir şey yaptığınmı var be ?

yav he he

Xbox live mi PlayStationNetwork mu?

quote:

zune çalışıyor skytv'de öyle. psn berbat bende 2 konsolda var ps3ü kaç aydır açmadım xbox taki rahatlık psnde yok

quote:

Ya ne sallıyorsunuz allahım :X

SKY tv nasıl kullanılmıyor ben amerikadamı yaşıyorum . TTNET bağlantım var skytv'ye giriyor film satın almayada giriyor hatta filmlerin trailerileri falan geliyor almadna önce ilk 5- 10 dk si falan. Bitek espn yok oda zaten amerika hariç hiç yok ingilterede yok avrupadaki ülkelerdede. Biri browserden bahsetmiş ps3'ün browseri REZALET. Siz girin bakın dh'ye giriyorsunuz sayfa değiştirirken hop makine donuyor yok kaç saat bişiler açılmıyor.Siz sandınız mozilla sanki ps3'te.Facebook twitter ign desteği var . Xbox 360 oyun konsoludur ve bunu fazlasıyla yerine getiriyor.PS3 browserden yani neye gireceksiniz okadar yavaş 2'de bir hata raporu veren saçma sapan bir browser. +ayrıca party chat yok game chat ise gerçekten iğrenç bazıları ps eye kullanıyor. Onların sesinden oyunun seside geliyor her şey çorba oluyor.Ayrıca hack kullananlar gerçekten fazla.EXC'leri onlineleri dandik git bak kz2 ' oynayan ne kadar adam var halo oynayan kaç adam var. KZ3'te mp'si kötü betasını oynadım çünkü beta değişmezse en fazla 1 ay oynanır mp'si yine sonra başka oyuna.+xbox dashboarda videolar geliyor oyun incelemeleri oyun haberleri falan psn'de oyundayken menüyü açıp mesaj çekene kadar 10 yıl geçiyor ( bizzat bu yüzden xbox)e

http://forum.donanimhaber.com/m_46019415/mpage_1/key_/tm.htm

quote:

Hocam yapmayın yav PSN'niyi çok kullandım ben ne olduğu ortada

http://forum.donanimhaber.com/m_30168778/mpage_5/key_/tm.htm

asıl senin yaptığın trollük fanboymuyum ben ?
    o zamanlar psn kötüydü zırt pırt hack oluyordu ne servis vardı şimdiyle aynımı fanboylar için aynı demekki o zaman ne pre order sistemi vardı ne her oyun psne gelirdi ne plusta bu kadar oyun vardı .Youtube bile yoktu. Siz hala party chatte kalmışınız

• basligi acan arkadas PSN'mi Live'mi diye sormus.....Konu nerelere kaymis??
    Tamam bende genelde PS3 oynuyorum.Ama Xbox Ana Menu olsun Live olsun, bence cok daha kullanisli ve kaliteli.Party Chat dedin zaten en iyi tarafi bu. PS3de en cok istedim seylerden biri.Birde Kinect ilen ses komutlariyla veya el hareketleriyle Menu kullanimi cabasi.PS Move benim cocuklar elleme bile ellemiyor.

PSN kötü deyil ama Live seviyesine daha gelmedi....

Fanboyluk ile alakasi yok bunun.Ben 90% PS3 oynuyorum.DH'de tüm yorumlar zaten PS3 bölümünde.
  • Xbox live tabi hertürlü güzelde.
    Şimdi o EXC oyunlar ve arkadaşlar benim PS olunca işler değişiyor tabi.
  • Ps3 var xbox live ın yanından geçemez keşke paralı olsa ama adam gibi olsa.
  • Live tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

PSN'de satılan dijital multiplatform oyunlarının bazılarının boyutları Xbox360 versiyonuna göre daha fazladır ama hiç önemli değil eğer yer sıkıntısı çekersen istediğin marka, istediğin kapasitede yeni bir Hard Disk alıp 5 dk'da değiştirebilirsin. Xbox360'da ise bu imkan yok. Ayrıca oyunlar kurulduktan sonra kurulum dosyaları silinir ve boyutu kurulum dosyası kadar olur.

Beta aşamasında olan bir oyunda bu kadar büyük güncelleme dosyasını olması normal çünkü güncellemeyi içeren sürümün Sony'den onay alması ve sertifika verilmesi en az 2 ay sürer. 2 ay kaybetmeyi göze alamayacakları için böyle yapıyorlar. Ayrıca Gran Turismo 5, Heavy Rain, Uncharted, LittleBigPlanet vs. gibi oyunlarada büyük güncellemeler geliyor ama bununda çözümü var. Complete Edition. Move Edition, Game of the Year Edition gibi paketlerinde güncelleme dosyalarının hepsi ücretli DLC'ler vs. diskin içinde geliyor böylece güncelleme sorunundan kurtulursun.

PSN Store'un kullanımı zor, XMB teması 5 yıldır değişmedi tek dinamik tema özelliği kaldı bu yönleri kötü.

O 2TL'lik fark bankanın kur çevirmesi yüzünden oluyor. Orda TL yazsa bile işlemler dolar üstünden yapılıyor.

Buna ek olarak Live'da GoD denilen sistemde satılan disk verisyonu oyunların dijital sürümleri çok pahalı. Yani burdan oyun almanın hiç bir anlamı yok git aynı fiyata kutulu al. PSN'de özellikle Türk PSN'de bu fiyatlar kıyaslanmayacak kadar ucuz. Birde 2 kişi kardeşlik ile yeni çıkmış bir oyunu 60-65 TL'ye alabiliyorsun. Bitirdikten sonra hesabı satma imkanında var.

PSN+ sistemi 1-2 yıl önce çok gereksizdi ama şimdi bu sisteme üye olmak çok mantıklı. 1 yılda en az 35-40 oyunu, 40-50 DLC ve onlarca avatar ve dinamik temayı ücretsiz indirebiliyorsun. Bu bedava verilen oyunlar kötü değil inFamous 2, LittleBigPlanet, Starhawk Red Dead Redemption vs. gibi kaliteli oyunlar.

Senin yazdığın listedeki çoğu oyun PC içinde çıktı. PSN'de çıkmış oyunları sadece PS3'de oynayabilirsin.

Blast Factor
    Bomberman Ultra
    Comet Crash
    Crash Commando
    Crazy Strike Bowling
    Cubixx HD
    Cuboid
    Datura
    Dead Nation
    .detuned
    Dyad
    Eat Them
    echochrome ii
    fl0w
    Flower
    Funky Lab Rat
    Hustle Kings
    Hyperballoid HD
    Journey
    Kung-Fu Live
    Linger in Shadows
    Magic Orbz
    Mushroom Wars
    Motorstorm RC
    NOVASTRIKE
    Pain
    Papo & Yo
    PixelJunk 4am
    PixelJunk Eden
    PixelJunk Monsters
    PixelJunk Racers 2nd Lap
    PixelJunk Shooter
    PixelJunk Shooter 2
    PixelJunk Sidescroller
    Planet Minigolf
    Red Johnson Chronicles
    Savage Moon
    Slam Bolt Scrappers
    The Last Guy
    Topatoi
    Trash Panic
    Under Siege
    Wipeout HD

Live, PSN'den daha iyidir buna ben bir şey demiyorum PSN 5 yıldır sürekli gelişiyor. Şunuda unutmamak lazım PSN+ çok avantajli bir sistem, PS3 için çıkmış God of War serisi, inFamous serisi, LittleBigPlanet serisi, Uncharted serisi, Heavy Rain, Last of Us, Metal Gear Solid 4, Gran Turismo 5, Motorstorm serisi, Resistance serisi, Ratchet and Clank serisi, yeniden yapım onlarca PS2 Exc. oyunu ve yazmayı unuttuğum birçok oyunu başka hiç bir platformda oynayamazsınız.

Not: Live bahane korsan şahane.

Alıntıları Göster

-Öncelikle belirtmek isterim değerlendirmeyi ORİJİNAL sistemler üzerinden yapıyorum kullandığım PS3 ve XBOX 360ta da ORİJİNAL kullandığımı belirteyim.Korsan kullanıp harici hddde oyun oynandığını bende biliyorum ama illegal bir yöntem olduğu için bunu göz ardı ettim doğal olarak ama xbox 360 içinde küçük bir işlemle 2,5" hdd takılabiliyor illegal olarak.Kaldıki hdd takılıp kapesite arttırılabilmesi PSN oyunlarının daha büyük boyutlara ihtiyaç duyduğu gerçeğini değiştirmez.İSTİSNASIZ BÜTÜN OYUNLARIN PSN BOYUTLARI KURULMADAN ÖNCE DE KURULDUKTAN SONRA DA XBOXLİVE BOYUTUNDAN ÇOK DAHA FAZLADIR AKSİNİ İDDİA EDEN ÖRNEKLENDİRSİN BİR ZAHMET

-Beta sadece PS3 özel bir durum değil beta oyunlar xbox360 içinde çıkmaktadır.Xbox 360 için çıkan ne bir betada ne de bir oyunda bu boyutta güncelleme olmuyor.Sony onayı ve sertifikası hakkında dediklerin sadece komik diğer konsollarda bu işleri kafalarına göre mi yapıyorlar zannediyorsun.Oyunlara çıkan büyük boyutlu güncellemeleri goty veya complete edition al diye savunmak ilginç ön alım yapıp ilk çıktığında alanların suçu ne elindekini satıp içinde güncellemeler var diye yine aynı oyunumu alsın.

-Dinamik tema ve oyunların üzerine gelince görselin değişip oyuna uygun müzik ve resim olması güzel bir özellik

-siz kıyaslayın

US için 4000 msp 50$ UK için 4200 msp 35 £ değerindedir

http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=xbox%20microsoft%20points

http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=psn%20card
    http://video-oyun.gittigidiyor.com/video-oyunlari?k=psn+kart (bazı ilanlarda psn kart bazılarında psn card yazdığı için iki arma sonucunuda koydum)

-Bende bundan bahsediyorum TL cinsinden yazan tutarı neden doviz olarak tahsil ediyorlar eğer denildiği gibi TR PSNde tl kullanarak oyun alanabiliyor olsaydı psnde ne kadar yazıyorsa o tutar çekilmeliydi bu işte bir yanlış var.

Dediğin gibi PSN hesabını paylaşıp 2 kişi oyun alırsa gayet hesaplı oluyor buna bir şey dediğim yok ama bu emin ol ülkemizden başka pek bir yerde yok.Genelde kutulu oyun aldığım için GoD fazla oyun almıyorum indirimleri takip edersen 10 $ a 15 $a bir çok oyun bulabilirsin mesela bir kaç ay önce Gear of war 3 15 $a satılıyordu US liveda.Ayrıca ben code kartı kullananların yani PSN de kredi kartı çaldırma ihtimalini göze almayanların daha ucuza puan alarak oyunları ucuza elde edebileceğinden bahsettim.Xbox ta genelde herkesin 1 hesabı olur ve bunu kullanır her oyun için ayrı hesap almaz.

PSN+ benimde beleş oyunlar verdiği için kullandığım destekçisi olduğum bir hizmet ama beleş oyun harici artısı yok unutmadan Sony oyun güncellemelerinin ne kadar fazla olduğunu farketmiş ve PSN+ üyelerine özel programlayacağın saatte sadece oyun ve sistem güncellemelerini indirmek için ps3ü programlamaya izin vermiş

Blast Factor
    Bomberman Ultra
    Comet Crash
    Crash Commando
    Crazy Strike Bowling
    Cubixx HD
    Cuboid
    Datura
    Dead Nation
    .detuned
    Dyad
    Eat Them
    echochrome ii
    fl0w
    Flower
    Funky Lab Rat
    Hustle Kings
    Hyperballoid HD
    Journey
    Kung-Fu Live
    Linger in Shadows
    Magic Orbz
    Mushroom Wars
    Motorstorm RC
    NOVASTRIKE
    Pain
    Papo & Yo
    PixelJunk 4am
    PixelJunk Eden
    PixelJunk Monsters
    PixelJunk Racers 2nd Lap
    PixelJunk Shooter
    PixelJunk Shooter 2
    PixelJunk Sidescroller
    Planet Minigolf
    Red Johnson Chronicles
    Savage Moon
    Slam Bolt Scrappers
    The Last Guy
    Topatoi
    Trash Panic
    Under Siege
    Wipeout HD

Tüm PSN e özel tüm oyunları yazmışsın Gerçi yarısı PixelJunk olduğu için okumam kolay oldu ben sadece aklıma gelen ve yakın zamanda çıkmış olanları yazdım.Listeyi uzatabilirim ama o kadar zamanım yok.İsteyen oyun sitelerinden xbox live arcade oyunlarına da PSN oyunlarına da bakabilir aradaki nitelik ve nicelik farkını daha iyi anlarsınız o zaman.
    PSN ve Xbox live oyunlarının kıyaslamasını yaparken ama pcde bunlar oynanabiliyor demek gerçekten komik iyide o oyunlar psnde YOK.

PSN+ ın iyi bir hizmet olduğunu bende söylüyorum destekçisiyiz.PSNin geliştiğine seni kim inandırdı bilemiyorum nasıl gelişiyorsa pek çaktırmıyor.
    Başlıkta psn ile xblive karşılaştırıldığı için 2 konsolunda kendine göre online sistemi haricindekileri artı ve eksilerini yazmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi md07tr -- 1 Ekim 2012; 22:18:12 >

• quote:

PS3'de hard disk değiştirmek yasal, illegal yöntemler beni ilgilendirmiyor. Oyunların boyutları konusunda yanılıyorsun, örnek göstersem ne değişecek sırf daha az yer kaplıyor diye PS3'ü satıp Xbox mı alayım? Beta sürümlere gelen güncelleme konusunda komik olan nedir? Haklısın Microsoft en ufak güncelleme için onbinlerce dolar istediği için yapımcılar güncelleme bile çıkarmaya korkar oldu.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-FEZ_yapimcisi_Polytron_Microsofta_Ates_Puskurdu-29787.htm

Kapalı veya açık betadaki bir oyun sürekli yamalanır, her çıkardıkları yamayı ana oyuna ekleseler bu sefer hepsini silip ana oyunu tekrar indirmek gerekecek. Beta, PS3'e özel diye bir şey demedim. Güncelleme yüklemek zorunlı değil sadece PSN açık şekilde oynamak istiyorsan yüklemelisin. İsteryen ilk çıkınca alır isteyen özel sürümlerin çıkmasını bekler.

Live : 1200msp PSN : 15$
    Live : 1600msp PSN : 20$

GoD sistemindeki bazı oyunlarda, DLC'lerde özellikle kampanya olunca bölge sınırlaması oluyor. Türk IP ile giremiyorsun.VPN ile Amerikan adresi alıp öyle satın alman gerekiyor. Bu sorunla ilgili onlarca konu açıldı.

O PSN Exc. oyunlar listesini tek tek yazmadım açtığım konudaki gerekli yeri kopyalayıp buraya ekledim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_38447324/tm.htm

PSN'nin geliştiğine kimse inandırmadı süreci kendim gördüm. PS3'ü 1 ay önce almadım, yıllardır kullanıyorum.

PSN oyunlarıyla ilgili tek diyebileceğim Exclusive sözcüğünün anlamını öğrenmen olacak. Braid, Gotham City ? Evet çoğu PSN'de yok ama oynamak için Live'a bir ton para vermemede gerek yok Steam'den veya gerekli yerden satın alsam o oyunların çoğunu oynama imkanım var.

İsmine bakıp aşağılayacağına biraz incelesen hepsinin kaliteli oyunlar olduğunu anlarsın.

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/journey
    http://www.metacritic.com/game/playstation-3/flower
    http://www.metacritic.com/game/playstation-3/super-stardust-hd
    http://www.metacritic.com/game/playstation-3/wipeout-hd
    http://www.metacritic.com/game/playstation-3/dyad
    http://www.metacritic.com/game/playstation-3/hustle-kings
    http://www.metacritic.com/game/playstation-3/pixeljunk-shooter
    http://www.metacritic.com/game/playstation-3/pixeljunk-eden
    http://www.metacritic.com/game/playstation-3/pixeljunk-shooter-2
    http://www.metacritic.com/game/playstation-3/pixeljunk-monsters
    http://www.metacritic.com/game/playstation-3/pixeljunk-sidescroller
    http://www.metacritic.com/game/playstation-3/infamous-festival-of-blood
    http://www.metacritic.com/game/playstation-vita/motorstorm-rc
    http://www.metacritic.com/game/playstation-3/the-last-guy

Son olarak Live>PSN. Live'a üyelik için para vereceğime o paraya PSN+'a üye olup ücretsiz içeriklerden yararlanmak, kaliteli Exc. oyunları kaçırmamak bana daha mantıklı geliyor. İsteyen istediğin alır hatta Micrsoft'a bağışta bulunur diğerleri beni ilgilendirmiyor.

Tartışmayı daha da uzatmak istemiyorum, çünkü bir sonuca varmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 2 Ekim 2012; 1:33:46 >

• quote:

quote:

PS3'de hard disk değiştirmek yasal, illegal yöntemler beni ilgilendirmiyor. Oyunların boyutları konusunda yanılıyorsun, örnek göstersem ne değişecek sırf daha az yer kaplıyor diye PS3'ü satıp Xbox mı alayım? Beta sürümlere gelen güncelleme konusunda komik olan nedir? Haklısın Microsoft en ufak güncelleme için onbinlerce dolar istediği için yapımcılar güncelleme bile çıkarmaya korkar oldu.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-FEZ_yapimcisi_Polytron_Microsofta_Ates_Puskurdu-29787.htm

Kapalı veya açık betadaki bir oyun sürekli yamalanır, her çıkardıkları yamayı ana oyuna ekleseler bu sefer hepsini silip ana oyunu tekrar indirmek gerekecek. Beta, PS3'e özel diye bir şey demedim. Güncelleme yüklemek zorunlı değil sadece PSN açık şekilde oynamak istiyorsan yüklemelisin. İsteryen ilk çıkınca alır isteyen özel sürümlerin çıkmasını bekler.

GoD sistemindeki bazı oyunlarda, DLC'lerde özellikle kampanya olunca bölge sınırlaması oluyor. Türk IP ile giremiyorsun.VPN ile Amerikan adresi alıp öyle satın alman gerekiyor. Bu sorunla ilgili onlarca konu açıldı.

O PSN Exc. oyunlar listesini tek tek yazmadım açtığım konudaki gerekli yeri kopyalayıp buraya ekledim.

PSN'nin geliştiğine kimse inandırmadı süreci kendim gördüm. PS3'ü 1 ay önce almadım, yıllardır kullanıyorum.

PSN oyunlarıyla ilgili tek diyebileceğim Exclusive sözcüğünün anlamını öğrenmen olacak. Braid, Gotham City ? Evet çoğu PSN'de yok ama oynamak için Live'a bir ton para vermemede gerek yok Steam'den veya gerekli yerden satın alsam o oyunların çoğunu oynama imkanım var.

İsmine bakıp aşağılayacağına biraz incelesen hepsinin kaliteli oyunlar olduğunu anlarsın.

Son olarak Live>PSN. Live'a üyelik için para vereceğime o paraya PSN+'a üye olup ücretsiz içeriklerden yararlanmak, kaliteli Exc. oyunları kaçırmamak bana daha mantıklı geliyor. İsteyen istediğin alır hatta Micrsoft'a bağışta bulunur diğerleri beni ilgilendirmiyor.

Tartışma falan yokta konuda bilgi paylaşırken mesajımın isim kısmını alıntılarsan cevabım sana manası çıkar bende çarpıtılan gerçekleri söylemek zorunda kalırım.Hem ps3 hemde xbox 360 kullanıcısıyım rekabetten her zaman kullanıcı adına fayda doğduğunu bilen biri olarak psnin gelişmesi herkesin yararına olur aynı şeyler live içinde geçerli.

kısaca
    -Güncelleme boyutlartıyla ilgili komik olan senin bunu savunmandır.

-Psnde de güncelleme ve benzeri şeylerde para alınıyor istersen araştırabilirsin.Ayrıca yapımcılara en çok geliri kazandıran doğal olarak gelişmelerine katkısı olan platform hangisidir bununla ilgili bilgiye bölümsonucanavarından ulaşabilirsin.Xbox live indie gameste amatör oyun programcılarına verdiği katkıda cabası.

-Oyunların boyutları konusunda yanılıyorsam psn+ ta olan oyunlarla kıyaslama yapabiliriz.Ona da gerek yok xbox.com da her oyunun boyutu yazar oradan bakıp görebilirsin.

-1200 msp ile 15$ psn kart ile eşit olduğunu bende biliyorum ama nedense bunu gittigidiyor satıcıları bilmiyor sanırım yoksa 50$ psn kartı 109,9 a satılıyorken 4000 msp kartı(50 $) 86,9 a satılıyor madem aynı bedel kredi sağlayan 2 kart arasında neden 23 tl fark var.

-Xbox live sisteminin bazı oyunlarda ve nadiren dahi olsa bazı dlclerde(yeni çıkan hiçbir oyunun dlc sinde böyle bir şey görmedim) ip engellemesi olduğu doğrudur bununda çözümü var tabii keşke böyle bir sorun hiç olmasa ama yeni gelecek TÜRKÇE dashboard(xbox ta her sene yeni ve her sene daha iyi bir dashboard gelir) ve geçte olsa Türkiye desteği ile hepsi tarihe karışacak.

-PS3 kutulu oyun exc konusunda arcade harici alanda daha fazla oyuna sahip olduğunu inkar etmedim yoksa xboxım varken ne yapayım ps3ü.Özellikle God of war ve Uncharted serisini severek oynadım.Lakin xbox sahip olduğu exc oyunları da oynamadan eleştirmek biraz tutarsız oluyor(seni kastetmiyorum genelde böyle bir durum var)

-Biz bu gelişim sürecini göermedik ama neyse sen görmüşsen sorun yok.

-Exc ne demek biliyorum Braid ve Gotham City imposter oyununun ps3 te de olduğunu biliyorum ama dediğim gibi uzun uzun mesajlar olduğundan ve copy paste olmadığından araya kaynamış.Peki sen console exc ne demek biliyor musun.PSN ve Live sistemi karşılaştırılırken pcninde işe girmesi ilginç.Evet microsoft bir çok arcade oyunu belirli bir zaman sonra diğer platformlara açabiliyor özellikle kendi platformu olan windowsa bu senin linkini vererek mağdur olduğunu belirttiğin yapımcıların ve korsan yüzünden bir çok oyundan mahrum olan pccilerin yararına.
    (sende exc nedir bir bak istersen Red Johnson Chronicles xbox livede de var)
    (Keşke belli başlı oyunları seçeceğine hepsinin puanlarını koysaydında faydalansaydık biraz seçmece olmuş gibi)

XBLA ile ilgili faydalı kaynaklar.
    http://www.xblafans.com/
    http://playxbla.com/
    http://www.xblaratings.com/

Son olarak bilip bilmeden sadece kendinde var diye bir şeyin savunmasını yapmadım PS3(PSN+) ve Xbox 360 sahibiyim ve her 2 konsolu da kullanan biri olarak hayatında xbox görmeden(görenlerin çoğu da jtaglı fwli ilk dashboarda sahip halini görüyor) eleştiri yapan o kadar çok ki haksızlığa uğrayanı savunma duygusuna engel olamıyorum.(SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI)

KİM NE SEVİYORSA ONU KULLANSIN UMRUMDA DEĞİL BEN KUTULU EXC OYUNLARI OYNAMAK İÇİN ALDIĞIM PS3Ü AÇIP EXC OYUNLARIMI OYNAYIP SONRA KUTUSUNA KALDIRIYORUM.XBOX İSE HER ZAMAN MASAMDA VE DİĞER TÜM OYUNLAR İÇİN ONU KULLANIYORUM BİR ÇOĞUMUZUN AKSİNE KERİZ YERİNE KONULMAMIZA RAĞMEN HEM PS3 İÇİN HEMDE XBOX 360 İÇİN ORİJİNAL ALIYORUM BU DURUMDAN DA MEMNUNUM MİLLETİN KORSANINA KARIŞMAK YA DA MİCROSOFT VE SONY YE BAĞIŞTA BULUNMAK GİBİ BİR NİYETİMDE YOK SADECE BEDELİNİ VERİP İSTEDİĞİMİ SATIN ALIYORUM.

• quote:

quote:

quote:

Tartışma falan yokta konuda bilgi paylaşırken mesajımın isim kısmını alıntılarsan cevabım sana manası çıkar bende çarpıtılan gerçekleri söylemek zorunda kalırım.Hem ps3 hemde xbox 360 kullanıcısıyım rekabetten her zaman kullanıcı adına fayda doğduğunu bilen biri olarak psnin gelişmesi herkesin yararına olur aynı şeyler live içinde geçerli.

kısaca
    -Güncelleme boyutlartıyla ilgili komik olan senin bunu savunmandır.

-Psnde de güncelleme ve benzeri şeylerde para alınıyor istersen araştırabilirsin.Ayrıca yapımcılara en çok geliri kazandıran doğal olarak gelişmelerine katkısı olan platform hangisidir bununla ilgili bilgiye bölümsonucanavarından ulaşabilirsin.Xbox live indie gameste amatör oyun programcılarına verdiği katkıda cabası.

-Oyunların boyutları konusunda yanılıyorsam psn+ ta olan oyunlarla kıyaslama yapabiliriz.Ona da gerek yok xbox.com da her oyunun boyutu yazar oradan bakıp görebilirsin.

-1200 msp ile 15$ psn kart ile eşit olduğunu bende biliyorum ama nedense bunu gittigidiyor satıcıları bilmiyor sanırım yoksa 50$ psn kartı 109,9 a satılıyorken 4000 msp kartı(50 $) 86,9 a satılıyor madem aynı bedel kredi sağlayan 2 kart arasında neden 23 tl fark var.

-Xbox live sisteminin bazı oyunlarda ve nadiren dahi olsa bazı dlclerde(yeni çıkan hiçbir oyunun dlc sinde böyle bir şey görmedim) ip engellemesi olduğu doğrudur bununda çözümü var tabii keşke böyle bir sorun hiç olmasa ama yeni gelecek TÜRKÇE dashboard(xbox ta her sene yeni ve her sene daha iyi bir dashboard gelir) ve geçte olsa Türkiye desteği ile hepsi tarihe karışacak.

-PS3 kutulu oyun exc konusunda arcade harici alanda daha fazla oyuna sahip olduğunu inkar etmedim yoksa xboxım varken ne yapayım ps3ü.Özellikle God of war ve Uncharted serisini severek oynadım.Lakin xbox sahip olduğu exc oyunları da oynamadan eleştirmek biraz tutarsız oluyor(seni kastetmiyorum genelde böyle bir durum var)

-Biz bu gelişim sürecini göermedik ama neyse sen görmüşsen sorun yok.

-Exc ne demek biliyorum Braid ve Gotham City imposter oyununun ps3 te de olduğunu biliyorum ama dediğim gibi uzun uzun mesajlar olduğundan ve copy paste olmadığından araya kaynamış.Peki sen console exc ne demek biliyor musun.PSN ve Live sistemi karşılaştırılırken pcninde işe girmesi ilginç.Evet microsoft bir çok arcade oyunu belirli bir zaman sonra diğer platformlara açabiliyor özellikle kendi platformu olan windowsa bu senin linkini vererek mağdur olduğunu belirttiğin yapımcıların ve korsan yüzünden bir çok oyundan mahrum olan pccilerin yararına.
    (sende exc nedir bir bak istersen Red Johnson Chronicles xbox livede de var)
    (Keşke belli başlı oyunları seçeceğine hepsinin puanlarını koysaydında faydalansaydık biraz seçmece olmuş gibi)

XBLA ile ilgili faydalı kaynaklar.
    http://www.xblafans.com/
    http://playxbla.com/
    http://www.xblaratings.com/

Son olarak bilip bilmeden sadece kendinde var diye bir şeyin savunmasını yapmadım PS3(PSN+) ve Xbox 360 sahibiyim ve her 2 konsolu da kullanan biri olarak hayatında xbox görmeden(görenlerin çoğu da jtaglı fwli ilk dashboarda sahip halini görüyor) eleştiri yapan o kadar çok ki haksızlığa uğrayanı savunma duygusuna engel olamıyorum.(SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI)

KİM NE SEVİYORSA ONU KULLANSIN UMRUMDA DEĞİL BEN KUTULU EXC OYUNLARI OYNAMAK İÇİN ALDIĞIM PS3Ü AÇIP EXC OYUNLARIMI OYNAYIP SONRA KUTUSUNA KALDIRIYORUM.XBOX İSE HER ZAMAN MASAMDA VE DİĞER TÜM OYUNLAR İÇİN ONU KULLANIYORUM BİR ÇOĞUMUZUN AKSİNE KERİZ YERİNE KONULMAMIZA RAĞMEN HEM PS3 İÇİN HEMDE XBOX 360 İÇİN ORİJİNAL ALIYORUM BU DURUMDAN DA MEMNUNUM MİLLETİN KORSANINA KARIŞMAK YA DA MİCROSOFT VE SONY YE BAĞIŞTA BULUNMAK GİBİ BİR NİYETİMDE YOK SADECE BEDELİNİ VERİP İSTEDİĞİMİ SATIN ALIYORUM.

niye bu kadar caps lock açık yazdın anlamadım kimse bir şeyi savunun dememişki sadece sormuş xbox livemi psmi
    adamda zaten ne xbox var ne psn demekki sorduğuna göre
    nasıl sevsin birini yada öbürün kullanmadan

• Arkadaşlar 80 TL ye 13 aylık gold üyelik nereden nasıl satın alınıyor.Birde FW li makinamın fw ini kaldırtınca risk sıfıra inmez yazılımış.Benim makina geldiğinden beri hiç intternete bağlanmadı ne wireless ne ethernet ile bu durumda da risk sıfıra inmiyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

Arkadaşlar 80 TL ye 13 aylık gold üyelik nereden nasıl satın alınıyor.Birde FW li makinamın fw ini kaldırtınca risk sıfıra inmez yazılımış.Benim makina geldiğinden beri hiç intternete bağlanmadı ne wireless ne ethernet ile bu durumda da risk sıfıra inmiyormu ?

Yine inmez dostum. Fw işlemi yazılımsal olmanın yanında donanımsal özellik de taşır. Yazılımı silmeyle orjinale tam olarak dönülmez, çünkü Xbox'ın parçalarının üzerinde de oynama yapılmıştır ve bunu geri alamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Durulba

Xbox bölümüne live mı psn mi yazıyor insanlar yahu.. PSN daha iyi ama herkes xbox kullanıyor. Çünkü salağız biz. Para veriyoruz makine alıyoruz üstüne bi de para veriyoruz liveda oynamak için. Biz lorduz. Hatta burası lordlar kamarası.

aynen böyle bişey yazmak için girdim konuya
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.