Şimdi Ara

Xbox live kredi kartı sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi bende xbox 360 var dubaiden aldığım kırılmamış.şimdi buna eşimin kredi kartını tanımladım,4 tane oyun aldım sorun olmadı.benim sormak istediğim xbox liveden neden eşimin kartı ile rahatça alışveriş yapar iken kendi kartımla yapamıyorum.hep fatura bilgileriniz sorun olabilir yada acayip hata kodları veriyor.xbox live aradım selçuk diye bir beyle görüştüm sorunun bankada olabileceğini söyledi ardından bankayı aradım kartta sorun olmadığını söyledi.bu konu hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

• Beyler yok mu yardımcı olacak ,hala sorunu halledemedim. aynı kartala n11 den xperia z2 aldım sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viper_Sensation kullanıcısına yanıt
    Hangi bankanın kredi kartını kullanıp alışveriş yapamadınız? Debit özelliği olan atm kartı ile sorun yaşamadan alış veriş yapmıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MAD MAX kullanıcısına yanıt
    hsbc advantage visa kartta sorun yaşıyorum hala ama eşimin kartı mastercard alışverişte normal sorun yok. acaba 2 kartta sisteme kayıtlı acaba bu yüzden olabilirmi?

• Sanmıyorum iki kartada farklı ve dilediğin kadar kart ekliyebiliyorsun.
    Bazen kartlar yurt dışı alışverişine kapalı olabiliyor, bankadan onu sorgulatın birde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    yurtdışı alışverişe kapalı olması imkansız, ben çok ülkede kullandım kartı ama yurtdışı internet alışverişi varsa ona kapalı ise bilemem

Aynı durumdayım arkadaşla bende bankamatik kartı (visa electron) eklemek istedim xbox a işlemlerin sonunda bankanız bu işleme izin vermyor halbuki net alışverişlerine açık kart biliyorsanız çözümünü yardımcı olur musunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazen böyle sorunlar oluyor. Yeni xbox live hesabı açıp bir de ordan deneyin.
  • TostluSucuk T kullanıcısına yanıt
    Bilgisayardan hesabınıza bağlanarak kartı ekleyin. Eklerken dikkat etmemiz gereken bir konu var. Satın alma işlemi yapacağımız ülkeyi de seçmemiz gerekiyor. Eğer hesabınız başka bir ülke seçilerek açıldı ise kartta sorun yapıyor. Bu yüzden kartı ekleme işini bilgisayardan yapın ve satın alma işlemi yapılacak ülkeyi Türkiye olarak seçin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.