Şimdi Ara

xbox live de oyuna arkadas daveti nasil?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar livede arkadaslarimla oyun oynamak istiyorum. listeme ekledim arkadaslarimi online oldugu zaman goruyorum. uzerine gelip tikladigimda oyuna davet bolumu var en basinda ama aktif degil. ben arkadasimi nasil oyuna davet edebirlirim. xboxun guzel yanlarini anlatan bir yazida bunun mumkun oldugunu arkadasini davet ettginde ikimizide ayni odaya tasiyip online oyuna izin verdigini yaziyordu bir arkadas. bu konuda yardimci olursaniz sevinirim

• Dostum ciddi sıralamalı hiçbir maça(ranked) arkadaşını davet edemezsin çünkü hile yapma olasılığınız var.

Adamlar onun için ikinci bir seçenek olan player(unranked) match(game) diye birşey yapmışlar arkadaşlarınla oynamak istiyorsan bu bölüme girmelisin.. Bu bölümde oynanan oyunlar online sıralamanı değiştirmiyor.
  • peki burada nasil yapicam o bolumlerede girdim ama davet diye birsey bulamadim. mesela carbon cod 3 de denedim davet bolumu yoktu. yada ben bulamadim.
  • kimse bu konuda bilgi sahibi degilmi arkadaslar? bosunami gold uyelik aldik yani biz arkadaslarimizi davet edip oyun oynayamiyacaksak
  • Gamertag ne hocam ekleyim seni de beraber bi deneyelim ?
  • ozguragdas benim gamertag ekle bir deneyelim gercekten. hangi oyunlar var sende onu soylede hazirlik yapayim
  • xboxcu arkadaslar gamertagimi yazdim ekleyin biriniz beni listeyede deneyelim su olayi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox ban yerse live id'ye ne olur?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ilk önce oyunun live bolumune baglan sonrada oyunu kur ve arkadasını davet et o zaman o secenek acılacakır..
  • Aklıma geldi senin live üyeliğin gold değil mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.