Şimdi Ara

Xbox konsollarına ve oyunlarına zam geldi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Nintendo'nun beklenenden yüksek açıklanan fiyatı, PlayStation'a gelen zamlar derken geçtiğimiz günlerde de Xbox'a zam geldi. Xbox'ın yeni nesil konsolları başta olmak üzere kontrolcüler ve kulaklık seti maalesef yüksek bir oranda zamlandı. Ama yine de en kötü haber bu değil çünkü Xbox oyun fiyatlarını da güncelledi ve 80 Dolar yaptı. Böylece de 2026 yılı itibarıyla oyun fiyatlarındaki standartın 80 Dolar olduğu bir geleceğe doğru gidiyoruz diyebiliriz.

• Bu 360'ı zamanında ne sömürmüştüm, Double Layer'a çekip çekip oynuyordum. Korsan konsolla Live bile oynanıyordu Resident Evil 5 oynuyordum elemanlarla. MS Ban falan atıyordu yakalayınca.

@AREryilmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Mayıs 2025; 19:37:33 >

benim elime hic bos DVD9 gecmemisti:)

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Verbatim ve Iomega cakebox satın alıyordum. Iomega biraz sesli çalışıyordu ama onu da okuyordu. Bir iMac vardı ama onun DVD yazıcısı bozuktu, zaten bozuk olmasa da onunla yazdırsam muhtemelen okumazdı. Laptop ile yazdırdıklarımı okumuyordu çünkü. Windows XP'li bir masaüstü PC vardı, onda ImgBurn programından yazdırıyordum. Samsung yazıcı vardı, normalde tam uyumluluk ve sorunsuz bir okuma yapması icin, LiteOn yazıcı ile yazdırman gerekiyordu, çünkü 360 cihazın kendi DVD okuyucusu genellikle LiteOn marka oluyordu fakat Samsung yazıcı ile yazınca da sorunsuz okuduğunu keşfetmiştim. Bir diski yazdırmak 45 dakika sürüyordu. Ha ayrıca, bir süre sonra, yeni çıkan bazı popüler oyunlar, hacklenmiş Sürücü FW ile çalışmamaya başlıyordu FW update yaptırman gerekiyordu o da zaten genelde evde yapılması güç bir şeydi, sürücünün devre kartında bir yerleri problaman ve sürücünün seri numarasını elde etmen falan gerekiyordu, problarken hatta sürücüyü patlatmıştım cihazı bir yere kargoyla gönderdim sürücüyü değiştirip yeni FW yükleyip geri göndermişlerdi ahahaha

Konsol korsan olsun, orijinal olsun gerçekten problemli bir şey. Fakat PC o zevki nedense vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Mayıs 2025; 6:57:20 >

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Xbox neyi işe yaramıyor zam gelince mi böyle bir fikre kapıldın, psn plus oyun diye verdiği flash oyunlar var çok çok iyi; xbox gamepass oyunları bunun yanında halt yemiş !!!

• Kalazar81 kullanıcısına yanıt
    Zam gelince değil zaten indie çöplüğüydü şimdi dahada çöp haline geldi psndede aynı durum var oyun kıtlığı var fakat en azından Microsoft store göre daha zengin oynanabilir oyunlar var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Şu konuda yanıldığını düşünüyorum şöyle, ben de daha önce Ps kullanıyordum psnplus taki oyunlar saçma sapan oyunlardı Xbox Gamepassdaki oyunlara baktım mesela fırından yeni çıkmış COD 6 ve diğer cod oyunlarını ücretsiz oynandığını gördüm hemen Xbox a geçtim. ve çok memnunum. bu aralar Xbox fiyatları yükseltmiş fakat yine de Xbox da kalacağım.Saygılar.

Hocam ben değil sen yanılıyosun kütüphane olarak Xbox PSN yanında %20 bile değil iki tane adam gibi oyunu var gears of War forza başka elle tutulur oyun yok cod diyosaniz çocuk oyunundan ibaret saçma sapan skin al kredi ala döktüler iyicene. Psnde hiç oynamamış adam için god of War , uncharted tlou , ghost of tshuma vs bir sürü oyun var.

Efsane Levent Kırca skecin'in bir bölümünü hatırlayalım.

Senin de zamına korum.

muraTyoutube
    Seninde zamına korum
    https://www.youtube.com/watch?v=o9l8cYkfIP4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 11 Mayıs 2025; 17:6:42 >
  • Küçük çocuğunuz var ve gördüğü her oyunu aldırmak istiyorsa gamepass süper birşey haline geliyor. Bu sebeple xbox, hele ki ekonomik koşullar ortadayken benim için nimet. Bir fifa bir de gta ya para verdim. 80-90 dolar dediğiniz rakamlar Avrupalı için dahi çok yüksek fiyatlar.

Yahu gerçekten saçmaladınız. Gamepass'da oyun yokmuş. siz hangi tarafa bakıyorsunuz sizin oyun tercihiniz bu kadar kıt bu sizin tercihiniz. psn plus eski oyunları remastered adıyla pişirip pişirip kendi müşterisine yüksek paralar alarak satıyo. Xbox'da bu oyunların çoğunu ücretsiz oynuyorsunuz.. sen de bunu yiyorsun. Ayrıca senin psn plus her ay verdiği oyunlara bak saçmasapan oyunlar ve hatta utanmasa cepte oynanan flash ! oyunları verecek tam bir komedi...

Ne oyun var adam gibi say bakalım çoğunu ücretsiz değil aylık abonelik karşılığında oynuyorsun psndede var ama her iki tarafta çer çöp oyunları çakıp duruyorlar sizin gibi kitle olduğu sürece ne xboxun ne Sony'nin sırtı yere gelir Xbox indie çöplüğü diye dalga geçiliyor nette sen hala savunma peşindesin 🤣

kimseyi savunduğum yok senin gerçekleri görmeme sıkıntın var, PSn plus size oyunları bedava mı oynatıyor. iyice saçmalamaya başladın Stalker 2,Starfield,Doom dark Ages, Cod MW III, Cod VI ...vs yeter mi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalazar81 -- 16 Mayıs 2025; 14:47:32 >
    saydığın oyunları oynayan çevremde bı kişi yok yeter mi PSN bedava dağıtıyor demedim iki firmada çer çöpü çakıyor ama PSN daha kaliteli oyunlar sunuyor.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

DS3'ü yeniden oynamaya başladım.

Söylerken kendin bile inanmıyosun plus daha iyi oyun veriyor ama ikiside çer çöpü çakıyor psn istese en iyi oyunlarıda verir vermiyor eski oyunları verip duruyor xbox kütüphanesi vasat derecede kötü iyi verme ihtimal şansı yok zaten söylediklerinle çelişkili konuşuyosun abicim.  

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.