Bildirim
Xbox kolu pc de nasıl çalıştırılır
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Micro USB kablo ile ya da Xbox Wireless Adapter ile kablosuz bağlıyabilirsin -
Türkiye'de sırf alıcıyı 100 Lira'ya mı ne satıyorlardı. Bence amazondaki bundle gayet uygun.
Microsoft Xbox One Controller + Wireless Adapter
65 Dolar + Kargo 210 Lira'ya geliyor.
http://www.amazon.com/gp/product/B015IX3X3E?keywords=xbox%20one%20controller&qid=1457791115&ref_=sr_1_10&s=videogames&sr=1-10 -
quote:
Orijinalden alıntı: Mantalitee
Micro USB kablo ile ya da Xbox Wireless Adapter ile kablosuz bağlıyabilirsin
Teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
Türkiye'de sırf alıcıyı 100 Lira'ya mı ne satıyorlardı. Bence amazondaki bundle gayet uygun.
Microsoft Xbox One Controller + Wireless Adapter
65 Dolar + Kargo 210 Lira'ya geliyor.
http://www.amazon.com/gp/product/B015IX3X3E?keywords=xbox%20one%20controller&qid=1457791115&ref_=sr_1_10&s=videogames&sr=1-10
259 lira şuan media markt ta haftaya alıcam büyük ihtimalle
-
Sadece Gamepad mi 259 Lira ? -
evet ya 249 ya 259 şuan f310 um malum forza gelecek diye alyıyım diyorum gerek var mı acaba -
F310 varken bence gereksiz illa kablosuz istersenizde f710 veya xbox 360 controlleri daha uygun fiyata almak mantikli yinede siz bilirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aarda06
F310 varken bence gereksiz illa kablosuz istersenizde f710 veya xbox 360 controlleri daha uygun fiyata almak mantikli yinede siz bilirsiniz
büyük ihtimalle f710 alıcam abi teşekkürler -
Black Friday ya da yılbaşı gibi bir indirim var mı yakında? Ben de 2. gamepadi almayı düşünüyorum Amazon'dan ama fiyatlar çok yüksek şu an.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X